Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-10-2005, 18:10   #301
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

a wiec to tak.... ciekawie....

ale ja i tak predzej Nazgulkowi uwierze niz tobie sry za to ale z nim sie "naklocilam" i tym podobne rzeczy i bardziej mu wierze. zreszta moje zdanie tu jest malo wazne. bo to i niemoja sprawa.

a tak przy okazji to:
Farizar zabil mnie i jak by ktos mogl go kiedys tam w zaulku ciemnym zgwalcic i przy tym "ladnie" porosic o oddanie mojego kochanego miecza fsa, byla bym wdzieczna. bo ja go tak szybko nieodzaluje.

on pewnie bedzie opowiadal historie, ze zabilam jest przyjacila, ze zlooroowalam cos i przez to przyjaciel nie zyje... bla bla bla..... to nie prawda a jak prawda to raczej nie specjalnie (choc malo to prawdopodobne). zreszta chlopacy maja pewna teorie na ten temat.

pozdrawiam was moi mioli chlopcy i buzka dla was wszystkich (tych pelnoletnich oczywiscie) :**
Sol jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-10-2005, 18:32   #302
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

ten farizar to ciągle jest offline .... nigdy jeszcze nie widzialem zeby gral =/
ale to jest pierwsza ( i jedyna xD ) osoba na black liście ( mojej )
^Awolver^ jest offline  
stary 20-10-2005, 18:58   #303
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Dodałem swoje gg do profilu, więc jak ktoś będzie miał sprawę to może pisać. Zawsze jestem ukryty , a jak cos konkretnie expie to niedostepny (ach ta laagowa paranoja). Dzieki Kiroy że się zainteresowałeś moim problemem, ja jeszcze pogadam ze znajomym z NG w sprawie Skulpy.
Co do Katmai'a to ja tylko go przywitałem, w końcu chłopak zapłacił to niech teraz gra i to najlepiej jak może.

Pozdrawiam all

Yours

Borgo
stary 20-10-2005, 19:11   #304
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Sol
Wierz komu chcesz, ja już Nazgoola mam na szczęście za sobą. I mam go teraz głęboko w dupie =). Bo przekonałem się jakim jest s****ielem
Slyth jest offline  
stary 21-10-2005, 00:12   #305
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Lokacja: Poznań

Imię: Adam/Hoffi
Problem

Daj spokoj z ta dzieciniada ok??
Moj kochany moderator powiedzial, ze za takie cos by musial skasowac wiekszosc uzytkownikow tibia.pl ;/ wiec se pisze takie baje na innym temacie.
Pliax nie zabraniam Ci czytac ale ZABRANIAM udzielac sie tutaj..

Ps...W Tibie nie powinny grac dzieciaszki, poniewaz takie wlasnie nie widza nic innego poza Tibia ;/ przykra sprawa. A My 18+ studiuja lub pracuja chodza na imprezy etc..a nie tibia tibia tibia ..............no i oczywisice pisanie bajeczek na forum meczac przy tym Nas ;/;/;/;/

Ostatnio edytowany przez Nazg - 21-10-2005 o 00:12. Powód: Smarkacz Suv
Nazg jest offline  
stary 21-10-2005, 06:18   #306
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Teraz to i mnie zdenerwowałeś ... czy ty przypadkime nie powiedziałeś ze jezlei masz 18+lat to jestes lepszy od tychktryoch maja 18-? (na przyklad ja)
znam wiele osób które nie maja 18 lat ale traktuja tibie z dystansem jako dobra zabawe na nudne popoludnia .....
(właśnie chyba dołaczyłem do wojny slyth and suv vs Nazg :s)
^Awolver^ jest offline  
stary 21-10-2005, 07:14   #307
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny upadłam ze smiechu ;)

no no Nazg to teras zes pojachał po szortach...

ale ja ci wybaczam i Awolverek tez powinien. a czemu??

no wiec nasz kochany awolverek nie ma jeszcze lat 18 ma ciut mniej.... jednak..... zauwaz ze jest to chlopak madry i wyrozniajacy sie od swoich rowiesnikow. Ja powiem szczerze ze bylam w ciezkim szoku jak sie diwuedzialam ile to latek ma. i tym sie roznia dzieci. jedne mozg posiadaja inne nie

bez obrazy

pozdrawiam trzezwomyslacych.......
do wieczora (jade sie uczyc na jakies szkolenia o.O)
Sol jest offline  
stary 21-10-2005, 07:21   #308
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Dzięki Sol za komplementy :*ale po prostu chodzi mi o to ze Nazg myślał wtedy za ogólnie , bo stierdzil ze wszyscy 18+ sa lepsi , madrzejsi , wpasnielsi itp. od tych co sa 18- i tyle
Sol skończyłaś prawo? tak ęknie stanęłaś po mojej stronie nie zapomne o tym =]
^Awolver^ jest offline  
stary 21-10-2005, 09:12   #309
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

hehe Awolverku nie badz zly na Nazga on mial na mysli Kabanoska and rest P: ty jestes swoj czlowiek nie martw sie jestes pod moim ojcowskim skrzydelkiem zycze milego dnia powodzenia Sol an Szkoleniu Pozdro dla Borgo Pitta Xarabusia papa lecem cos zjesc bo dzis mam meczyk ohohoho Rexsi Back Let's do it
Kiroy jest offline  
stary 21-10-2005, 13:26   #310
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
Teraz to i mnie zdenerwowałeś ... czy ty przypadkime nie powiedziałeś ze jezlei masz 18+lat to jestes lepszy od tychktryoch maja 18-? (na przyklad ja)
znam wiele osób które nie maja 18 lat ale traktuja tibie z dystansem jako dobra zabawe na nudne popoludnia .....
(właśnie chyba dołaczyłem do wojny slyth and suv vs Nazg :s)
ja z nazgoolem niewojuje ani niejestem sojusznikiem suva
pogodziłem się z tym że nazgool ma kompleksy najlepiej takich jak on ignorować
Slyth jest offline  
stary 21-10-2005, 13:27   #311
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Awolverku nie to ze lepsi ale jak sobie poczytasz te posty mlodych uzytkownikow to sam tak stwierdzisz... nie kazdy mysli tak dorosle jak ty...

edit:
no wlasnie post wyzej....

Ostatnio edytowany przez Sol - 21-10-2005 o 13:28.
Sol jest offline  
stary 21-10-2005, 13:45   #312
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... )
2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki
3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem

P.S good luck na matchu =]
^Awolver^ jest offline  
stary 24-10-2005, 11:41   #313
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... )
2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki
3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem

P.S good luck na matchu =]
uff wreszcie stronka dziala mam co w pracy robic PP

a wracajac do twojego posta awolverku.
1. ja juz nie wnikam co ty robisz w szkole i za co masz uwagi
ale nie da sie tego ukryc ze:
2. wyowiedzi twoje a suv'a i slyth (nie obrazajac nikogo) to niebo a ziemia. a jesli chodzi o myslenie nazg no coz ma takie zapatrywanie na "dzici" i tego sie nie zmieni. po czesci ma racje znam malo mlodych osob ktore nie zachowuje sie jak pajace. (mowie oczywiscie o zachowaniach w grach). no i oczywiscie niektorzy sa reformowalni. da rade im wtluc w glowke ze pewnych rzeczy sie nie robi.
3. a zeby bylo smiesznie to znam dorosla osobe ktora zachowuje sie gorzej niz dzieci. on jest dorysym nieformowalnym bobasem. nic mu sie nei da wytlumaczyc a pozniej sie dziwi ze ginie na kazdym kroku.

wiec sie nie oberazaj awolverku i wiem ze bedziesz bronil swoich rowiesnikow....

pozdrawiam Was wszystkich moi mili chlopcy :**
Sol jest offline  
stary 24-10-2005, 19:22   #314
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Dobrze już nie będe ah ja grzeszny
też znam osoby dorosłe które zachowują się jak dzieci ( imię i nazwisko mogę podąć na tibii ) tak bardzo cieszymnie fakt ze stronka juz dizala i znowu bedzie pelno bluzg ale jeszcze więcej kulturalnych rozmów na ogólny temat tibijski
^Awolver^ jest offline  
stary 24-10-2005, 20:37   #315
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny znow PA

No to kolejna osoba ktora mnie zabila z powod nie znanyc (mysle ze nie bylo zadnych). poniewaz mialam straszne lagi wejsc do dp nie moglam. a stalo sie to pod dp w edron
no i co teraz? powiem szczerze ze wiem czy to sie da zalatwic, bo......
zabil mnie dobry kolega z rl mannow i waldorio. koles cwaniczy zabija kogo popadnie bo ma znajomych w NG. a co ja biedna szara myszka mam zrobic?

moze ktos mi wytlumaczy to czemu zawsze ja mam cierpiec i ginac z rak takich osobnikow? ja przeciez nic nie robie.

jestem bardzo zla z tego powodu i nie pocieszona i uwierzcie mi ODECHCIEWA SIE AZ GRAC!!!!!!!!!

pozdrawiam wszystkich

Wasza
BARDZO wsciekla SOL
Sol jest offline  
stary 24-10-2005, 20:51   #316
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Lokacja: Poznań

Imię: Adam/Hoffi
Król

hrheher proste musisz stawic temu czola nie bede Ci mowil co masz robic Sama zadecydujesz
Awolverek hmmmm ciezki przypadek ..wydawales sie sympatyczny i myslalem ze masz 18 latek czy cos w tym stylu....kiedys pisalem, ze sa dzieci co potrafia sie zachowac i umieja grac w tibie i sa niby dorolsi co zachowuja sie jak olsy ;/../nie chce mi sie tego cytowac bo jzu na forum jest 30 stron a nie mam zamiaru tego szukac

PS.. dostalem propozycje gry 77 kajtkiem na Azu..wracam na stare dobre smiecie...3majcie sie bede o was pamietal i zagladal na ten temat zalozony przezemnie
Powodzenia : Vixi . Kiroy . Pret .Gal'axy . Sol wraz z rodzina .
nie zapomne tez o frajerach takich jak Xarabek . Katmai . Kamson cos tam . Suv cos tam . Slyth cos tam...

Chce ktos kupic Nazgool 'a ?? przez allegro ??
Nazg jest offline  
stary 24-10-2005, 20:55   #317
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

ze jak? i co znow lvl mniejszy znow mlvl mniejszy i co on ma dobry lvl bo 48 moze solo na niego o.O

z NG pewne osoby widza o tym ale czy pomoga? to sie okaze. wiem jedno waldorio i mannow spokoju nie zaznaja. ja jestem uparta i tego tak nei zostawie. zginelam bo mial taka ochote kare musi poniesc jakas. ja go nie zabije z powodow wiadomych. mam nadzieje ze po rozmowie z mannow i waldorio jakes zadoscuczynienie bedzie.
Sol jest offline  
stary 24-10-2005, 21:15   #318
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Ja z reguły jestem uparty i mściwy ( tak było na przykład z lordem erusem)
dlatego co mnie obchodzi że zna na rl waldoria i mannowa?.... jak będe mógł to się go up****oli tylę że jest mały problem =] jest to kumpel bardzo dobrego kumpla dlatego też chwilowo niebęde wykazywał inicjatywy na zabicie go , jednakże cały czas czekam na msg od tass'a czy też kalamtriusa w sprawie wymienionego wyżej....
btw. Nazg już mnie nie pozdrawia o jak miło :* ciekawe czemu?
ja tam pozdrawiam dziś ng ekipe , to jest "raxilona" , kiroya i jinlinga ^^ ktory chyba nie looka na to forum ;]

no i spejclane wsparcie dla Sol nie martw się taki już pech ... ja nie dawno omawiałem filozofie stoicką ( Nie porzucaj Nadzieje,
Jakoć się kolwiek dzieje
Bo nie już słońce ostatnie zachodzi,
A po złej chwili piękny dzień przychodzi.) to chyba nie wymaga interpretacjii?... ( Jan Kochanowski Pieśń IX)

Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 24-10-2005 o 21:18.
^Awolver^ jest offline  
stary 24-10-2005, 21:35   #319
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

a wiec Silhar to wielki lider Ng z Arcanii .. ale dziwi mnie fakt ze zabil go waldorio bo to najlepsi kumple rl wiec cos tu nie gra ... bardzo mi przykro bo Silhar to moj the ebst friend z Waldorio i Mannowem ale to nie mozliwe aby cie zabil cos tu nie gra i ja sie dowiem co ... a co do wojenek narazie na obsidii spokoj czas wybarc sie na questy na 60 lvl pozdrawiam wszytskich Borgo Sol Awolverka NAzga i reszte ludkow papa trzymajcie sie
Kiroy jest offline  
stary 25-10-2005, 11:52   #320
NeXaLiD
Guest

Evul

Kiroyek mnie nie Pozdrowił Hunted.

btw. Nazgool taki Ku.... z Ciebie cfaniak bo nie grasz na Obsidi a jak cie atakowalem to błagałeś pliz nie pliz nie... Jeżeli ty masz 18lat+ to ja jestem GM Jestes beszczelny i chamski dzieciak Który oszukuje ze ma 18lat+...Wyzywa innych Graczy... Ja.. Nigdy Cie nie wyzywalem Nigdy. Skończyłeś gre czemu? bo jestes F.R.A.J.E.R.E.M

kiedyś to musiało Nastąpić ;]

Ostatnio edytowany przez NeXaLiD - 25-10-2005 o 12:02.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania