![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() a wiec to tak.... ciekawie....
ale ja i tak predzej Nazgulkowi uwierze niz tobie ![]() a tak przy okazji to: Farizar zabil mnie i jak by ktos mogl go kiedys tam w zaulku ciemnym zgwalcic i przy tym "ladnie" porosic o oddanie mojego kochanego miecza fsa, byla bym wdzieczna. bo ja go tak szybko nieodzaluje. on pewnie bedzie opowiadal historie, ze zabilam jest przyjacila, ze zlooroowalam cos i przez to przyjaciel nie zyje... bla bla bla..... to nie prawda a jak prawda to raczej nie specjalnie (choc malo to prawdopodobne). zreszta chlopacy maja pewna teorie na ten temat. pozdrawiam was moi mioli chlopcy i buzka dla was wszystkich (tych pelnoletnich oczywiscie) :** |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() ten farizar to ciągle jest offline .... nigdy jeszcze nie widzialem zeby gral =/
ale to jest pierwsza ( i jedyna xD ) osoba na black liście ( mojej ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Dodałem swoje gg do profilu, więc jak ktoś będzie miał sprawę to może pisać. Zawsze jestem ukryty
![]() Co do Katmai'a to ja tylko go przywitałem, w końcu chłopak zapłacił to niech teraz gra i to najlepiej jak może. ![]() Pozdrawiam all ![]() Yours Borgo
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Sol
Wierz komu chcesz, ja już Nazgoola mam na szczęście za sobą. I mam go teraz głęboko w dupie =). Bo przekonałem się jakim jest s****ielem |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj spokoj z ta dzieciniada ok??
Moj kochany moderator powiedzial, ze za takie cos by musial skasowac wiekszosc uzytkownikow tibia.pl ;/ wiec se pisze takie baje na innym temacie. Pliax nie zabraniam Ci czytac ale ZABRANIAM udzielac sie tutaj.. Ps...W Tibie nie powinny grac dzieciaszki, poniewaz takie wlasnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nazg - 21-10-2005 o 00:12. Powód: Smarkacz Suv |
![]() |
![]() |
#306 |
Zbanowany
![]() |
![]() Teraz to i mnie zdenerwowałeś ... czy ty przypadkime nie powiedziałeś ze jezlei masz 18+lat to jestes lepszy od tychktryoch maja 18-? (na przyklad ja)
znam wiele osób które nie maja 18 lat ale traktuja tibie z dystansem jako dobra zabawe na nudne popoludnia ..... (właśnie chyba dołaczyłem do wojny slyth and suv vs Nazg :s) |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no Nazg to teras zes pojachał po szortach...
ale ja ci wybaczam i Awolverek tez powinien. a czemu?? no wiec nasz kochany awolverek nie ma jeszcze lat 18 ma ciut mniej.... jednak..... zauwaz ze jest to chlopak madry i wyrozniajacy sie od swoich rowiesnikow. Ja powiem szczerze ze bylam w ciezkim szoku jak sie diwuedzialam ile to latek ma. i tym sie roznia dzieci. jedne mozg posiadaja inne nie ![]() bez obrazy pozdrawiam trzezwomyslacych....... do wieczora (jade sie uczyc na jakies szkolenia o.O) |
![]() |
![]() |
#308 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dzięki Sol za komplementy :*ale po prostu chodzi mi o to ze Nazg myślał wtedy za ogólnie , bo stierdzil ze wszyscy 18+ sa lepsi , madrzejsi , wpasnielsi itp. od tych co sa 18- i tyle
![]() Sol skończyłaś prawo? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() hehe Awolverku nie badz zly na Nazga on mial na mysli Kabanoska and rest P: ty jestes swoj czlowiek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() pogodziłem się z tym że nazgool ma kompleksy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awolverku nie to ze lepsi ale jak sobie poczytasz te posty mlodych uzytkownikow to sam tak stwierdzisz... nie kazdy mysli tak dorosle jak ty...
edit: no wlasnie post wyzej.... Ostatnio edytowany przez Sol - 21-10-2005 o 13:28. |
![]() |
![]() |
#312 |
Zbanowany
![]() |
![]() nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... ) 2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki 3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem ![]() P.S good luck na matchu =] |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a wracajac do twojego posta awolverku. 1. ja juz nie wnikam co ty robisz w szkole i za co masz uwagi ![]() ale nie da sie tego ukryc ze: 2. wyowiedzi twoje a suv'a i slyth (nie obrazajac nikogo) to niebo a ziemia. a jesli chodzi o myslenie nazg no coz ma takie zapatrywanie na "dzici" i tego sie nie zmieni. po czesci ma racje znam malo mlodych osob ktore nie zachowuje sie jak pajace. (mowie oczywiscie o zachowaniach w grach). no i oczywiscie niektorzy sa reformowalni. da rade im wtluc w glowke ze pewnych rzeczy sie nie robi. 3. a zeby bylo smiesznie to znam dorosla osobe ktora zachowuje sie gorzej niz dzieci. on jest dorysym nieformowalnym bobasem. nic mu sie nei da wytlumaczyc a pozniej sie dziwi ze ginie na kazdym kroku. wiec sie nie oberazaj awolverku i wiem ze bedziesz bronil swoich rowiesnikow.... pozdrawiam Was wszystkich moi mili chlopcy :** |
|
![]() |
![]() |
#314 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dobrze już nie będe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() też znam osoby dorosłe które zachowują się jak dzieci ( imię i nazwisko mogę podąć na tibii ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to kolejna osoba ktora mnie zabila z powod nie znanyc (mysle ze nie bylo zadnych). poniewaz mialam straszne lagi wejsc do dp nie moglam. a stalo sie to pod dp w edron
![]() no i co teraz? powiem szczerze ze wiem czy to sie da zalatwic, bo...... zabil mnie dobry kolega z rl mannow i waldorio. koles cwaniczy zabija kogo popadnie bo ma znajomych w NG. a co ja biedna szara myszka mam zrobic? moze ktos mi wytlumaczy to czemu zawsze ja mam cierpiec i ginac z rak takich osobnikow? ja przeciez nic nie robie. jestem bardzo zla z tego powodu i nie pocieszona i uwierzcie mi ODECHCIEWA SIE AZ GRAC!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich Wasza BARDZO wsciekla SOL |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() hrheher proste musisz stawic temu czola
![]() ![]() Awolverek hmmmm ciezki przypadek ![]() PS.. dostalem propozycje gry 77 kajtkiem na Azu..wracam na stare dobre smiecie...3majcie sie bede o was pamietal i zagladal na ten temat zalozony przezemnie ![]() Powodzenia : Vixi . Kiroy . Pret .Gal'axy . Sol wraz z rodzina . nie zapomne tez o frajerach takich jak Xarabek . Katmai . Kamson cos tam . Suv cos tam . Slyth cos tam... Chce ktos kupic Nazgool 'a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() ze jak? i co znow lvl mniejszy znow mlvl mniejszy i co on ma dobry lvl bo 48 moze solo na niego o.O
z NG pewne osoby widza o tym ale czy pomoga? to sie okaze. wiem jedno waldorio i mannow spokoju nie zaznaja. ja jestem uparta i tego tak nei zostawie. zginelam bo mial taka ochote kare musi poniesc jakas. ja go nie zabije z powodow wiadomych. mam nadzieje ze po rozmowie z mannow i waldorio jakes zadoscuczynienie bedzie. |
![]() |
![]() |
#318 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ja z reguły jestem uparty i mściwy ( tak było na przykład z lordem erusem)
dlatego co mnie obchodzi że zna na rl waldoria i mannowa?.... jak będe mógł to się go up****oli tylę że jest mały problem =] jest to kumpel bardzo dobrego kumpla ![]() btw. Nazg już mnie nie pozdrawia o jak miło :* ciekawe czemu? ![]() ja tam pozdrawiam dziś ng ekipe , to jest "raxilona" , kiroya i jinlinga ^^ ktory chyba nie looka na to forum ;] no i spejclane wsparcie dla Sol ![]() Jakoć się kolwiek dzieje Bo nie już słońce ostatnie zachodzi, A po złej chwili piękny dzień przychodzi.) to chyba nie wymaga interpretacjii?... ( Jan Kochanowski Pieśń IX) Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 24-10-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a wiec Silhar to wielki lider Ng z Arcanii .. ale dziwi mnie fakt ze zabil go waldorio bo to najlepsi kumple rl wiec cos tu nie gra ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() Kiroyek mnie nie Pozdrowił Hunted.
![]() btw. Nazgool taki Ku.... z Ciebie cfaniak bo nie grasz na Obsidi a jak cie atakowalem to błagałeś pliz nie pliz nie... Jeżeli ty masz 18lat+ to ja jestem GM ![]() kiedyś to musiało Nastąpić ;] Ostatnio edytowany przez NeXaLiD - 25-10-2005 o 12:02. |