![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() @dregar
ad 1 Debica miasto gdzie nawet ptaki nie maja polotu woj. podkarpackie 50tyś. mieszkancow rozpoznawalna po T.C Dębica S.A (goodyear) i Polifarb Dębica (modna farba "1") Ad 2 oj dokladnej daty ci nie podam ale p-sety byly rozdawane w Dark Mansion ile dokladnie rozdali p-setow nie wiem elmer powienien wiedziec cos weicej na ten temat (moze i sie podzieli ta wiedza) ![]() a ja ci moge dac link cos sie dowiesz: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59959
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 16-04-2006 o 11:01. |
![]() |
|
![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() no to na nebuli mamy ekipe z :
Lubiatowa Mielca Debicy Wodzislawia Slaskiego dosc spora z Wroclawia (ale wiekszosc sie nie zna z rl wkazdym badz razie Ja z Wosem tamtej czesci nie znamy) z Poznania jest tez wieksza grupa osob rodzinka Aldix z pod Warszawy pominolem kogos jak tak do plix dopisac nie wiem po co napisalem to tak jakby podsumowanie ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]() z Jeleniej Góry sporo osób gra okolo ~8
|
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() widze ze sie odezwac nie mozna, bo juz wszyscy klną.
#305 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 50
|
![]() Z okolic Opola jest tez kilku. kolo 10 osob .Narazie medium lvl.
|
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po prostu zwrocilem Ci uwage ze piszesz pierdoly(chociaz szanuje twoja opinie nie moge sie z nia jednak zgodzic) i tyle jak masz do powiedzenia cos madrego to bardzo chetnie poczytam ![]() ale do tej pory jakos tego nie pokazales to tyle i nie zanic cie nie atakuje ![]() @up to skad jestes w tej grze nie ma zadnego znaczenia ![]() tyle moge powiedziec ![]() wiec moze skonczycie wymieniac miasta i okolice bo mysle ze znajda sie tu ludzie z calej Polski ![]()
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie, chcialem innym tylko uswiadomic, ze inni tez chca poexpic i wyjsc z rooka, co teraz na nebuli jest raczej niemozliwe, chyba ze grasz o 2 w nocy, co dla mnie jest niemozliwe, bo musze o 6 wstawac do szkoly :/ . No coz, pozostaje mi tylko rzucic szkole
![]()
#308 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ten swiat jest sprawiedliwy ... pisze w imieniu wosa
"Sorry jezeli kogos dzis obrazilem ale to nie bylem ja poniewaz mialem hacka ![]() ![]() i jeszcze to Apr 19 2006, 16:00:50 CET Killed at Level 49 by fire Apr 19 2006, 15:40:46 CET Killed at Level 50 by Mi'ni Apr 19 2006, 15:29:59 CET Killed at Level 52 by Kootka Playing in memory Wos the joke ![]()
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na pacc to rekord wlasnie z nebuli 1,5h :E wiec nie jest zle ![]() jak nie umiesz to wyslij prywatna wiadomosc to Ci rooka zrobie ![]() glupi przyklad dzis kolega zaczol o 12 skonczyl o 13 z lvl 5 xD i poszedl trenic na furore ![]() ![]() a na rooku zawsze jest pelno noobow ![]()
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() na rooku pelno jest noobow, z tym sie zgodze, ale to co sie teraz dzieje na nebuli, to szkoda slow. Widzialem raz, jak sie ktos klocil o mieso z deera
![]() ![]()
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() UŁE UŁE UŁE UŁE!
Na nebóli so sami PeA! Vurek ogorek szaróje z pienćoma bracimi i z ćocio A Lapka ma malego siusiaka XD A Hespios to moja picza Friida to gej i wogole PeA PeKa PeGieer itp ![]() Jacus jak to czytasz to pozdro : ) i pozdrow chlopaczkow na tsie ![]() /Dziki plantator kasztanóf! ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: wawa
Imię: Nabonit Aldix
Gildia: Personal Cult
Poziom: 56
Skille: 71/64
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak dla mine to jest git na serwerze... troche PA ze strony Shargasa ale ogolnie jest wporzadku. Aldixow troche sie namnozylo ostatnio... ale tak naprawde dobrze graja tylko:
Pyrokar Aldix Bolduck Aldix Nabonit Aldix (ja ![]() Lipek Aldix i Nervek Aldix (jak by chcial to 100 lvl w 2-3 miesiace ![]() reszta Aldixow to noobki ![]() z naszej miesciny jest jeszcze Seleukos ale on tez niedawno zaczol gre. na serwer zapraszam. jak ktos robi PA to msg to me albo ktoregos z Aldixow wymienionych wyzej i postaramy sie pomoc w miare mozliwosci |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak nervek jest dobry
![]() ale tak jak mowisz czeka na new server ;P Pozdor eme ;d i zostan u nas xD toad zagra tylko zalatwi sobie net xD
#314 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up
Toad już 4 miesiąc neta załawia i nie może załatwić :< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wygolony brzytwiarz. |
|||
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() @elmer
wiem xD ale tp ludzi nie rozpieszcza a ze mieszka na takim zadupiu ze innego dostawcy internetu nie ma to musi czekac ;d
#316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: wawa
Imię: Nabonit Aldix
Gildia: Personal Cult
Poziom: 56
Skille: 71/64
Poziom mag.: 6
|
![]() zla wiadomosc
![]() wczoraj w nocy szwedzi zatakowali... 3 czy 4 ludzi od nas padlo ![]() Hespios Pyrokar Aldix Amfqu i chyba jeszcze jeden :/ to przykre ale niestety, szwedzi ciagle sie pojawiaja i atakuja ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Poziom: 50
|
![]() @up
dodaj Hildaxe mowilem ze w nocy tez nie ma co grac..... |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nasherr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternus Vitalis
Poziom: 65
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() zalezy gdzie
![]() np. poh jest bezpieczny, blisko pz, pozatym od czego jest exiva? |
![]() |
![]() |
#319 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
Ja i 6 moich kumpli ![]() Hesp~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja sie ciesze ze popadaly te osoby a nie inne moze z wyjatkiem Hespiona bo do niego nic nie mam, za co padl Hildaxe chodzil przeciesz PK ze SWe
![]() @up Tak jak powiedzial djmtv po co wymieniac miasta z kad sa gracze jak znajda sie tu osoby z calej polski ![]()
![]() |