![]() |
#301 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() loguje sie od 08.05 a jest godzina 17.44 mozna powiedziec 10 h logowania a jestem 21 jeszcze :/ 3 dzien pacc poszedl TO juz jest przesada za co ja ku place :/ ćip Sux
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dico De'Line
Profesja: Paladin
Gildia: Monastery of Death
Poziom: 20
Skille: 55/34
![]() |
![]() Powiem Wam ze jak sie zalogujecie, to i tak za duzo nie skorzystacie... ;p
Wszystkie expowiska sa zejete, gdzie nie pojdziesz ktos jest.. czasem cos ubijesz, albo akurat sie przypałęta ktoś i ubije z Tobą.. o exp jest b. trudno i wszyscy i tak w sumie odciagają ciałą.. no prawie szyscy. Ale mozna poznac wielu spoko ludzi. ;] |
![]() |
![]() |
#303 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() No za***iscie wywalilo mnie na 554 miejsce :/
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
|
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]() No ja od godziny 11.00 i jak narazie do godziny 19.20 musze czekac jeszcze tyle
![]() [IMG] ![]() A to jeszcze wczesniej [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez UbLiquz - 23-12-2005 o 18:35. |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nonono mam nadzieje ze Polacy zrobia cos z tym servem i bedziemy panowac!! Narazie 160 w kolejce ;]. Co wy na temat w Zdjeciach
~*~ Only Kyra ~*~ ? ^^ DOUBLE POST SKASOWAC TEN
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 23-12-2005 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nonono mam nadzieje ze Polacy zrobia cos z tym servem i bedziemy panowac!! Narazie 160 w kolejce ;]. Co wy na temat w Zdjeciach
~*~ Only Kyra ~*~ ? ^^ @do wszystkich co mowia "Eeeee tylko dla paccow liiiiipa" nierozumiecie co tu sie dzieje?! Jak by chcialy wejsc facci to by zaczely sie 5000+ w kolejce, a wy myslicie ze to zacheta na kupienie pacca... racja moze i chca wiecej kasy ale jakby puscili w obieg faccow to by byla kolejka kolejka i jeszcze raz kolejka a nie zadna gra! @down Ale mi nie chodzi o panowanie! Mi nie przeszkadzaja szwedzi, tylko nielubie jak ich jest pelno na serwach. Zadnych wojen! ![]() Pozdro... ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 23-12-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
#308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down o 8 rano wlaczaja o 8.05 ale wystarcza 3 s i kolejka jest juz po 200 osob ^^ ![]()
Wszystko co ma poczatek, ma tez swoj koniec. Oprocz Tibi ![]() Ostatnio edytowany przez Niba - 23-12-2005 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() a kiedy na takich servach jest czyszczenie?? wtedy najlepiej jest wbijac moze wtedy jakos sie uda..
|
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Poziom: 54
Skille: 81/81
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Niegrający
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() Cytuj:
![]() |
#312 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Prawda ![]() Po 11 godzinach sie zalogowalem i mam juz 4 lvl ![]() ![]() a zalogowalem sie 2 sekundy od poprzedniego wpisania i 420 ![]() |
|
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() wczoraj to mnie zirytowalo to logowanie , godzina 24:00 patrze jestem 76 w kolejce .czekam godzinke , prawie nic nie wzroslo to mowi ide w kime , budze sie o 5 nad ranem patrze 3 w kolejce... :/
#314 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() od tamtego czasu 100~ w kolejce
![]() ![]() Co wy na to? ![]() @down OMG, moze niezrozumiales co powiedzialem? Chodzi mi oto zeby ktos w dziale Zdjecia zrobil temat Only kyra ja narazie nierobie tego tematu bo niemam zadnego ssa ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 23-12-2005 o 21:00. |
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]() Chcesz zdjecie
![]() ![]() heh ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jakie zdjecia chcesz zamieszczac ?
takie gdzie w hell goblin jest pelnoludzi czy takie gdzie w miescie jest pelno ludzi...a moze takie gdzie na expowiskach jest pelno ludzi? ![]() ![]() może później.....ale to już z maina ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() Niejest juz tak zle, kolejka ma maksymalnie 500 osob a nie 900 jak kiedys, wiec jeszcze z 2 dni i bedzie koniec meczarni
![]() @down nawet jak wbija to wtedy pacc ma pierwszenstwo w logowaniu i cala ich strona jest pusta (facc nie moga wejsc), wiec bedzie lepiej ![]()
Wszystko co ma poczatek, ma tez swoj koniec. Oprocz Tibi ![]() Ostatnio edytowany przez Niba - 23-12-2005 o 21:27. |
![]() |
![]() |
#318 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Niba
żeczywiście...nieczeka sie już 15-20h na zalogowanie tylko10-15h ![]() @First Doom Mam skrytą nadzieje wyjsć z rooka szybciej bo wtedy to 4 dni będe stał w kolejce ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() a ja w sumie moge powiedziec jedno.. 3/4 (trzy czwarte) spoleczenstwa powinno isc sie leczyc.. ludzie czy was kompletnie po.....lo.. kto normalny bedzie sie logowal po 10h albo siedzial nad tibia do 5 nad ranem po 10 godzinnym logowaniu sie.. albo zeby pograc w tibie wstawaco 5 nad ranem albo nieraz jeszcze wczesniej.. rozumie guild wars.. tam w mistrzostwach swiata gra sie o gruba kase.. chociaz i tak tam nie maproblemu z expem i z logowaniem.. ale zeby w tibie.. omg.. ludzie idzcie sie poradzic psychaitry albo powaznie zastanowcie sie nad soba..
|
![]() |