![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() @up
Na jednej z pierwszych stron była mowa o tym, że to ty liżesz ludziom dupę. Btw. A może ja nie gram na Securze?? Po co miałbym więc im lizać dupę?? Jednak dobrze powiedziałem, że rodzice trzepnęli Cię workiem po mące.... Edit: Skoro to nie jest chat to czemu mówisz to do mnie?? Sam nawalasz postami jak ruski kałasznikowem więc no comment bo patrze, że Ci się pomysły kończą -.-
Co ma wisieć nie utonie... Ostatnio edytowany przez Naczios - 31-01-2006 o 21:27. |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Jagoda
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Ale z was NOOB-Y, pogadajcie sobie na priv, a nie zaśmiecacie to forum... To jest temat, ze zdjęciami. Chcecie się kłócić? OK! Ale nie tutaj...
@Harrina~ Jak pisałem w grze tak i jeszcze raz, Gratz lvl-a ![]() Rozumiem, że za tydzień będzie adv z 100lvl? Pozdro~
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() @Spuki
Jak powinienes zauwazyc (chociaz zaczynam w to watpic) jest to temat do umieszczania zdjec. Jesli cos Ci sie nie podoba nie musisz tu wchodzic, a jak chcesz sobie poprzeklinac to w Tibii jest taki kanal "Help", i jesli potrafisz otworz go i tam sobie pisz. Albo po prostu zaloz sobie osobny temat do obrazliwych slow. @Harri Gratki, gogo 100 :) Ostatnio edytowany przez Master of Puppets - 31-01-2006 o 21:49. |
![]() |
![]() |
#304 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaktus Hunter
Gildia: Dies Irae
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: ToRuŃ
Gildia: Suicide Squad
Poziom: 111
Poziom mag.: 71
|
![]() Kaktus jaki loot byl ?
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne hity... Kaktus, ten hit (lol) z exori vis był niezły, bo aż 7
![]()
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Harrina Jilnoy
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zachciało mi się necro.
Loot po godzinie. ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Harrina go go to 100 lvl
![]() No a teraz cos odemnie :S Spotkanie pierwszego stopnia, ten gm zalogował sie obok mnie...myslalem ze juz cos chce xD ![]() Juz 3 raz ten sam advance....(92) ![]() Mam jeszcze pare ciekawych screenow ale teraz nie mam zbytnio czasu ;/ CDN ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i Ss-ow CD
Spotanie z GM part 2 ![]() ![]() A tutaj przyklad....debilizmu ![]() (Dla niczających) 17:07 GM Kajala on Secura: this is against the rules. 17:07 Finik: im a new owner 17:08 GM Kajala on Secura: i just banned finik. Jednym słowem <lol> ![]() Chyba trzeci raz.... ![]() No i na koniec ladny hitek (ale best jest 176) ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun - 01-02-2006 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja nie wiem, co moge tu pisać... chyba tylko
GRATZ I TYLKO TAK DALEJ Pozdro~
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() Congratz kaktus.
Wczoraj mi sie cos z***alo z netem i nie umialem foty wstawic a terz jest all good wiec : Taki sredni hit z power bolta : ![]() A tutaj z noodów poszedłem se na bk..loot to tylko marne k axe -.-" ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun - 02-02-2006 o 11:39. |
![]() |
![]() |
#312 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Gzz KaktusQ xD
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Za 7 górami, za 7 lasami ..
Imię: Ziober
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Poziom: 155
Skille: 97/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ye ye gratz Kaktusik dawaj dawaj z levelami
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Titania
![]() |
![]() Spoko loko foty
![]() No i gratz ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Salem - 02-02-2006 o 06:35. |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Harrina, w loocie to Ci się poszczęściło hehe
![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Xorman
Profesja: Knight
Gildia: Death Assassins
![]() |
![]() Gratz, nice screeny tylko szkoda ze ci Mozo loot nie dopisal.. lipa
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Zawaliste ss'y aby tak dalej.
Szkoda tylko ze vetius i bebilon nie wklejaja zdiec poniewaz oni maja co do pokazania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Saxon - 02-02-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#318 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() @Up
Vietius i Bebi maja swoj temat do wklejania... (Zdjecia od Dremersow) tam sobie pooglondaj ![]() @Topic Gratz Harina Lv oraz Bohaczów z necro ![]() Boloslaw Gratz Leva i Necro Questa ![]() GL ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 92/91