Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-03-2006, 19:44   #301
pivope
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Hail Trivalency :> niezle ich gromicie, wygranej zycze!
oni nas niegromia poprostu robia masslogi na ktorych nieammy szans to normalne a co Do "Koszyk" masz za***isty nick ale mam cie w dupie
pivope jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-03-2006, 19:56   #302
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
oni nas niegromia poprostu robia masslogi na ktorych nieammy szans to normalne a co Do "Koszyk" masz za***isty nick ale mam cie w dupie
Thas vook padł .
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą....
stary 15-03-2006, 21:05   #303
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Thas vook padł .
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą....
Thas Vook: Mar 15 2006, 19:21:59 CET Killed at Level 99 by Leathal Bex
and by Kayantris Domi

Jak zapewne kazdy zdazyl juz sam policzyc we fragach jest: 29-28 dla Trivalency .
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 23:20   #304
Kimono Lover
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ... proponuje tobie rozwiazanie . twoich klopotow : zrookuj sie .. R.I.P
Kimono Lover jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 07:05   #305
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kimono Lover
cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ... proponuje tobie rozwiazanie . twoich klopotow : zrookuj sie .. R.I.P
znowu jakas lama sie odezwala albo niegrasz na thori albo masz 20lv+ wiec sie tu nieudzielaj. a nikt niemogl pomuc thas vook'owi bo niebylo nas zbyt wielu wtedy ;] a co do fragow to moze byc nawet 28:50 dla trive~ tej wojny niemozecie wygrac
stary 16-03-2006, 07:41   #306
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
znowu jakas lama sie odezwala albo niegrasz na thori albo masz 20lv+ wiec sie tu nieudzielaj. a nikt niemogl pomuc thas vook'owi bo niebylo nas zbyt wielu wtedy ;] a co do fragow to moze byc nawet 28:50 dla trive~ tej wojny niemozecie wygrac

Kazdy ma prawo sie udzielac nawet jesli nie gra na Thori.20ste lvle też.
I każdy ma prawo komentować twoją niebanalną inteligencie ponieważ taki wizerunek siebie przedstawiasz.Gdybyś padał jak thas 2 dni z rzędu tracąć 400k~ ciekawe czy chcialo by ci sie nadal walczyć?I o to wlaśnie chodzi.Ale taktyka oraz działania wojenne są zbyt skomplikowane dla Ciebie abyś je zrozumiał.Jesteś tylo prostym żołnierzem który idzie tam gdzie w danym momencie jest mozliwość utrzymania sie na serverze.I zastanawia mnie czemu mówisz w 1 osobie liczby mnogiej (dla twojej informacji my walczylismy itd) skoro wogle nie ma cie online?Ale gdy znowu kogoś zabijemy , zapraszam do nas,na takie ,,lamy" jak my nie potrzeba manashielda pamiętaj
stary 16-03-2006, 07:59   #307
Sir Fuvi
Guest

Domyślny Nowa gildia

No widze, że wczoraj powstała nowa gildia o nazwie "Silent Penguins From The Sea". No i oczywiście nasz "waleczny Cwany" już tam jest tylko coś tam tylko 1 wzyciek jest...mało...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 08:04   #308
Sir Fuvi
Guest

Domyślny

Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie??
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 12:54   #309
pivope
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Fuvi
Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie??
mi to zwisa czy on pada czy nie sir Fuvi wez sie troche uspokoj
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy jestem pewien ze wiecej niz pasha niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;|
stary 16-03-2006, 12:57   #310
Kimono Lover
Użytkownik forum

Domyślny

Cwanish niekoniecznie musze miec lvl 20 .. i grac na innym swiecie .. co nie zmienia faktu ze moja postacia gram tylko ja i to co ona posiada i jest warta swiadczy tylko o mnie .. czego ty o "cwanishu " powiedziec nie mozesz.. poprostu bedepowtarzal to do tibijskiej smierci .. maly zryty szczyl z ciebie .. i prosze nie mecz juz nas tymi gadkami jaki to wspanialy nie jestes i jak to nam nie dolozysz to swiatczy o twoich problemach z samym soba co najwyzej mnie smieszy .
przejac po kims rozbudowana postac juz traci na wartosci calej gry .. ty poprostu nie walczys zo nic i przyszedles tylko sobi pozabijac i tak nie twoj apostacia..
stary 16-03-2006, 13:08   #311
Kimono Lover
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy jestem pewien ze wiecej niz pasha niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;|
hhahahahahahrhrhrhrhr huhuhuhuhu hihihihihi normalnie jestes dla mnie swietnym okazam 13 czy tez 14 latka ktory ma o sobie dobre zdanie napompowany jestes wiara w to ze nie popelniasz bledow .. zaloze sie ze jesczze nikt ci tego zakutego czajnika nie obil ... odnosnie tego co piszesz wyzej poprostu brechtam .. twierdzisz ze mozna z toba normalnie pogadac ??? hahaha .. boze .. dopomoz bo zemdleje ze smiechu
mialem okazje rozmawiac z toba pare razy i nie pamietam by w tej gadce (bo nie nazwe tego rozmowa ) bylo cokolwiek normalnego .. i innego niz belkot rozwydrzonego bachora .. ( ps. ale przynajmniej poprawiasz mi humor swoimi postami od razu jakos bardziej chce mi sie zyc jak tak sobie twe odpowiedzi poczytam ) Cwanish pisz wiecej pisz co chcesz ale wiecej :!:! proszeDDD
stary 16-03-2006, 14:44   #312
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie umiesz ze mną pogadać bo twój poziom intelektualny jest za niski chłopcze.Kilka lat w szkole powinno pomóc i może wtedy będziesz mógl sie na tyle wyslowić aby prowadzić namiastke konwersacji.
A teraz ,,se pujdz troche poeexpic"
A najlepiej do szkoły.....
stary 16-03-2006, 15:32   #313
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Na wszystko sa sposoby
stary 16-03-2006, 17:13   #314
pivope
Zbanowany

Domyślny

Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d
stary 16-03-2006, 17:50   #315
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d
My też mamy z ciebie niezłe ,,pianie" cokolwiek to znaczy w twoim dziecięcym słowniku.
stary 16-03-2006, 19:37   #316
Mikakila
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2006

Domyślny

Cwany kiedyś taki mądry człowiek powiedział, że "Mowa jest srebrem, ale milczenie złotem".... Jak nie rozumiesz to naprawde radzę ci poprosić mamusie, może zlituje się nad tobą i powie ci co to znaczy.... Może przy odrobinie szczęścia pośle cie do szkoły,bo chyba często tam nie przebywasz, co bardzo by ci się przydało obserwując twój sposób wypowiadania się... o ortografi nie wspomnę... I wyobraź sobie, że wiem co napiszesz w następnym poście . Zapewne, że "odezwała się następna panienka" (choć ja jestem panienką ), i że "już sobie nie pogram" ale widzisz ja nie gram już od długiego czasu. Radzę ci Cwany przemyśl swoje życie i to co robisz... a zwłaszcza to co mówisz i piszesz.
Mikakila jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 19:50   #317
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cwany smieszy Cie moj nick? spojrz na swoj jest nieadekwatny do Twojej osoby. Aha i wiesz nicku w RL'u sie nie wybiera.. niestety... A tak ogolnie masz cos do 20+ lvli? dawaj na jakiegos OTS zrobimy rowne lvl i zrobimy duela Bo przyznam sie mam 23 lvl i? Co bedziesz mnie huncil? dawaj czekam.
PS:
@Kimono Lover

Ja mam 14 lat. A czy zachowuje sie jak nasz kochany cwaniak?

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 16-03-2006 o 19:53.
Koszyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 20:03   #318
pivope
Zbanowany

Domyślny

ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E . to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze
stary 16-03-2006, 20:29   #319
Versues
Użytkownik forum

Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 8
Skille: 25/25
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E . to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze
Kto miał trudne dzieciństwo, ten miał... Jak narazie to widzę, że ty miałes trudne dzieciństwo ^^. Przydałoby się od czasu do czasu zajrzeć do słownika, nie?

Ostatnio edytowany przez Versues - 16-03-2006 o 20:30.
Versues jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-03-2006, 21:02   #320
Mikakila
Użytkownik forum

Domyślny

"ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie" Miśki? Coś mi sie wydaje że tobie ktoś zabrał misia jak byłeś mały i teraz widać efekty tego urazu z dzieciństwa.... A jak już wspomniałeś o adoptowaniu to może ty jesteś i to kolejny uraz z dzieciństwa? I to był twój ostatni post tak? Przynajmnie tak napisałeś więc wnioskuje ze zrozumiałeś słowa mądrego człowieka wspomnianego przeze mnie w poprzednim poście... Gratuluje ^^
Mikakila jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania