|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą....
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
and by Kayantris Domi Jak zapewne kazdy zdazyl juz sam policzyc we fragach jest: 29-28 dla Trivalency ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kazdy ma prawo sie udzielac nawet jesli nie gra na Thori.20ste lvle też. I każdy ma prawo komentować twoją niebanalną inteligencie ponieważ taki wizerunek siebie przedstawiasz.Gdybyś padał jak thas 2 dni z rzędu tracąć 400k~ ciekawe czy chcialo by ci sie nadal walczyć?I o to wlaśnie chodzi.Ale taktyka oraz działania wojenne są zbyt skomplikowane dla Ciebie abyś je zrozumiał.Jesteś tylo prostym żołnierzem który idzie tam gdzie w danym momencie jest mozliwość utrzymania sie na serverze.I zastanawia mnie czemu mówisz w 1 osobie liczby mnogiej (dla twojej informacji my walczylismy itd) skoro wogle nie ma cie online?Ale gdy znowu kogoś zabijemy , zapraszam do nas,na takie ,,lamy" jak my nie potrzeba manashielda pamiętaj ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]() No widze, że wczoraj powstała nowa gildia o nazwie "Silent Penguins From The Sea". No i oczywiście nasz "waleczny Cwany" już tam jest
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]() Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie?? |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik forum
|
![]() Cwanish niekoniecznie musze miec lvl 20 .. i grac na innym swiecie .. co nie zmienia faktu ze moja postacia gram tylko ja i to co ona posiada i jest warta swiadczy tylko o mnie .. czego ty o "cwanishu " powiedziec nie mozesz.. poprostu bedepowtarzal to do tibijskiej smierci .. maly zryty szczyl z ciebie ..
![]() ![]() przejac po kims rozbudowana postac juz traci na wartosci calej gry .. ty poprostu nie walczys zo nic i przyszedles tylko sobi pozabijac i tak nie twoj apostacia.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mialem okazje rozmawiac z toba pare razy i nie pamietam by w tej gadce (bo nie nazwe tego rozmowa ) bylo cokolwiek normalnego .. i innego niz belkot rozwydrzonego bachora .. ( ps. ale przynajmniej poprawiasz mi humor swoimi postami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz ,,se pujdz troche poeexpic" A najlepiej do szkoły.....
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zbanowany
|
![]() Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
|
![]() Cwany kiedyś taki mądry człowiek powiedział, że "Mowa jest srebrem, ale milczenie złotem".... Jak nie rozumiesz to naprawde radzę ci poprosić mamusie, może zlituje się nad tobą i powie ci co to znaczy.... Może przy odrobinie szczęścia pośle cie do szkoły,bo chyba często tam nie przebywasz, co bardzo by ci się przydało obserwując twój sposób wypowiadania się... o ortografi nie wspomnę... I wyobraź sobie, że wiem co napiszesz w następnym poście
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cwany smieszy Cie moj nick? spojrz na swoj jest nieadekwatny do Twojej osoby. Aha i wiesz nicku w RL'u sie nie wybiera.. niestety... A tak ogolnie masz cos do 20+ lvli? dawaj na jakiegos OTS zrobimy rowne lvl i zrobimy duela
![]() ![]() PS: @Kimono Lover Ja mam 14 lat. A czy zachowuje sie jak nasz kochany cwaniak?
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 16-03-2006 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 8
Skille: 25/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Versues - 16-03-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik forum
|
![]() "ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie" Miśki? Coś mi sie wydaje że tobie ktoś zabrał misia jak byłeś mały i teraz widać efekty tego urazu z dzieciństwa.... A jak już wspomniałeś o adoptowaniu to może ty jesteś i to kolejny uraz z dzieciństwa? I to był twój ostatni post tak? Przynajmnie tak napisałeś więc wnioskuje ze zrozumiałeś słowa mądrego człowieka wspomnianego przeze mnie w poprzednim poście... Gratuluje ^^
|
![]() |
![]() |