![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() eeee ja mam zamiar zalozyc swoja gildie ale to jeszcze kupa czasu zanim pl na silvie bedzie duzo powyzej 30lvl+
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom rekin ja dojde czekaj z niecierpliwoscia
![]() nie wiem po co sie klocicie skoro gdynia i tak jest najlepsza ![]() PS az si emilo czyta jak tak w zgodzie zyjemy ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 4 dni nie miałem kompa a tu z 14 ston zrobiło sie 31. Godzine to wszystko czytałem ... A tak juz bardziej na temat silvery. Uważam pomysł rekina na robienie polskiej gildi za bezsensowny poniważ juz istnieje takowa , a jesli beda takie 2 to jestem pewien ,że zadna nie bedzie silna gildia (teraz też jest teoretyczny podział-immortal dragons i moonchildren). Jeszcze porusze temat "zenho" na silverze jest okolo 14 osob z 100 lvl + ale pamietajcie że około 5 z tych osob można liczyć jako przeżytek
![]() ![]()
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() był taki uroczy topik z całą prawieże relacją z walki na Julerze - i tam sporo opisali poczynań zenho przed 'ewakuacją' na Silverę
![]() zaraz zedytuję posta i podam linka ![]() i jedno pytanko - czy zenho już jako tako władzy nie przejęli? O.o wydawało mi się, że mimo wszystko to oni tam ustanowili siebie 'bogami' serwera (taki jeden 'bóg', jak zauważyłam dopiero ostatnio miał deleta ![]() jedyne dobro to to, że sami siebie piorą co jakiś czas i czasem dostają 'rachunek' za działalność id GM'ów ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Poziom: 68
Skille: 88/85
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Na poczatku HAIL IMMORTAL DRAGONS!!!, nastepnie widze ze wypowiedzi kompletnie wymijaja sie z celem zalozenia tego postu ![]() To bylo po pierwsze primo po drugie, zenho nigdy nie beda "wladcami silvery" poniewaz poniekad ... te bry( w wiekszosci) nidojda nigdy do porozumienia i caly czas tacza sie miedzy nimi wojny* *- osobiste porachunki itp... Pozatym zauwazcie ze jeden z najbardziej wplywowych zenho a mianowicie Aikozenho ( jakos tak) jest tutorem czego wy napewno niewiedzieliscie a jak widomo TUTOR to juz szanujacy sie gracz i on do pozadku tam moze doprowadzic ![]() ![]() Co do sprawy gildi polskiej to oczywiscie udac sie NIE MOZE. Zapewne wiekszosc z was wie ze "normalnych" graczy poslkich na silverze jest malo, co gorsza odpadaja i odchadza. Tacy jak holy bubox i thorin tham szukac mozna ze swieczka. Jezeli by zebrac polakow ktorzy wiedza co i jak z tibia( mam na mysli 'nie noobow') to moze takowa by powstala ale byloby w niej ok. 10 osob xD OK teraz reasumojac sry za bledy, pisalem z kafei i maja tu lipna kalwaiature POZDRO DLA POLAKOW ![]()
dla [n()()bów] pogarde... ." \,,/,(-.^),\,,/ Ostatnio edytowany przez 0rb - 18-02-2006 o 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @up
powtarzasz to co było już powiedziane, zresztą jak my wszyscy ![]() Aikauzenho - gwoli przypomnienia posiadł bana na swe konto za 'account sharing' pewien czas temu, więc czysty nie jest, do porządku doprowadzić nie może, gdyż miał swe grzeszki i też sam brał udział w wewnętrznych bojach np. ze swoimi 'przyjaciółmi' (zdaje się, że kiedyś się nieco o jakąś osobę pożarli trochę) on nie jest w stanie zapanować nad swą 'familią' ![]() nikt nie mówił, że wszyscy zenho są tacy - są lepsze i gorsze przypadki, ale fakt faktem, końcówka 'zenho' świadczy, że są niebezpieczni z założenia - bezpieczniej jest uciec przed każdym, niż wierzyć, że trafiło się na tego 'dobrego' XD d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marek Drut
Profesja: Druid
Poziom: 31
|
![]() Rekin możesz sie spytać Reksio Silver czemu mnie zabiła, bo nie wiem za co??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Emm nie dojdą do porozumienia w 100% . Ale ci co się rozumieją ze sobą wystarczą aby zapanować nad serverem i nie ma gildi co by sie im postawiła a Aikau to spoko ziom. Można z nim sie dogadać i nawet w miare dobrze pełni funkcje tutora
![]()
#309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Hmm.... zenho no coz wiadomo nie od dzis ze zaden nie zapowiada nic dobrego i trzeba raczej unikac kazdego, dlatego ja na Poh nielaze bo zanim zwieje to mnie ubija, a tam duff lubi siedziec z innymi 80+lev ![]() ![]()
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Emm na poh'u właśnie cieżko jest paść (chyba że biegniesz do miasta) jak cie klepią na poh to lecisz do światyni która sie znajduje na poh i w taki prostu sposób cie nie ubiją na poh ;p. Gorzej jeśli potem sie zadomowia pod światynia
![]() ![]()
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() o.0 Nie było mnie na forum pare dni, a ile postów :>. No i coś na PW ^.-
![]() @Z tymi "zenkami" to ty Ameryki nie odkryłeś, bo na tibia.com forum było pare ładnych miechów temu ![]() Chciałbym się o coś zapytać, mianowicie, czemu piszecie na koncu oferty na trade 'msg me'? Bo dla mnie to chyba jasne, że jak Rycerski Michał pisze na trade, że coś sprzedaje to pisze się do niego -.- ![]() @Taube (PW) Miło mi ![]() @Down Deniss XD fake nieczego sobie jak na pierwszy raz ;p, ale rob fajniejsze, i do wersji 7.6 ![]() ![]()
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 18-02-2006 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() uwaga uwaga!!!!!!!!!!! właśnie robie swoj własny fake z udzialem rycerskiego michala rekina lord vader ligusa no i oczywiscie mnie wy pierwsi zobaczycie wyniki mojej pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() filipex spoko, ale popracuj na terenem i niestawaij tyle wykrzyknikow, zle powklejane i nie ten temat nie rob tego tutaj, bo nie chce zeby nam zamkneli ten temat
Pozdro
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa aikau jest wpsanialy...
kiedys wracalem z amazon camp i zabil goscia i zucilem mu loota(backpack)...ten goscu mial 16lvl wiec nic lepszego poleciec nie moglo niz p-arm a ten mnie zaczol na*******ac...skonczyly mu sie bolty i przezylem ![]() pewnie trafilem na tego zlego ownera ![]() bo tak patrze ze czasem spoko jest i wogole ![]() @filipex ohh jak milo ![]() nie jest tak zle,popracuj bardziej nad urozmaiceniem krajobrazu ![]() ps.jakby powstal fake z moim udzialem to proszte o taki outfit-jak mam w rl tibi z gory thx
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 18-02-2006 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() oki juz nie bede wklejal tu chcialem poprostu wam pokazac poczatek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Filpex - 18-02-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() @filipex
napisz mi tu albo na rl tibie-kiedy powstanie fake ![]() i daj z 10zdjec a nie 1 xD
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom nom wszystko ladnie piekni w tym fak ale po co ci tye tych ????? i !!!!!!!! ?
a i nastepnym razem zrob wieszy odstep miezy rekinem i soba bo nie widac was dokladnie i zrob jakies drzewa czy cos ![]() a tak to ladnie ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|