![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ha! Właśnie, wała wam marchewki i inne daxy! Jejejeje
![]() ![]() W teamie mamy ich dużo wiecej ;p nie traćcie nadzieji ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() to coś żyje AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() ..and we never die!
Hajla bajla!
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko ja sie tak szczerze spytam: po co robic cos, co wyglada jak Tibia, dziala jak Tibia, ma interfejs jak Tibia i najpewniej gra sie w to tak samo jak w Tibie? Sama Tibia jest lepsza, a przynajmniej darmowa. O wiele latwiej wyszloby juz wam skonfigurowanie OTSa. Tylko zeby nie bylo, ze ja tu do OTSow namawiam, po prostu zauwazam fakt.
@down: to nie zalezy od tego, jak programista zrobi gre, ale od tego, jak beda zachowywac sie gracze. Ponoc nawet sa jeszcze OTSy z przesiewanymi graczami, w ktorych mozna poczuc prawdziwy klimat RPG. Chyba, ze karczmarzowi zaimpletujesz skrypt jak na Vallheru - mowi o ostatniej walce lub innym zdarzeniu w krolestwie. A z tym, ze dziala jak Tibia, chodzilo mi o to, ze postac sie porusza w takim samym, kratkowym, swiecie, nie majac zadnej mimiki, a caly klimat to wylacznie barwne dialogi postaci. To ostatnie bez ironii, choc bardzo by tu pasowala.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 06-12-2006 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nc... Widzę, że nawet zajrzałeś na forum... Gz ;x
To nie będzie działać jak Tibia, tu wchodząc do karczmy możesz posłuchać o przygodach sącząc browar ;p Będzie całkiem inaczej niż w Tibii uwierz ;/ głównie kładziemy nacisk na klimat więc nie będzie "Cześka Wypierdolka" który wjedzie do tawerny i zarzuci " el0 zią ku*** co jest? iciemy huncicc dragi i rotlormy?!??111 " Ale nie chce mi się znowu tego tłumaczyć ;p wejdź na forum poczytaj trochę a zobaczysz jak bardzo się mylisz ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra kozak najpierw zrób potem mów
![]() ![]()
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() mi tam sie pomysl podoba oby jak najszybciej gra powstala. oczywiscie na poczatku nei mozemy wybagac zeby nawet chodz troszke dorownywala tibi poniewaz to co widzimy teraz w tibi jest praca cipow i ich rozwijania gry przez pare lat. wiec zycze powodzenia.
tylko moze przewidujecie jakis termin w ktorym bedzie juz to gra gotowa do zalogowania i zabicia pierwszego spidera ![]() a takie slowko odemnie zebyscie nie przejmowali sie ludzmi ktorzy mowia ze to jzu bylo ze nie ma po co robic takiej gry ze to strata czasu ponniewaz sa osoby ktore z niecierpliwoscia czekaja na efekt waszej pracy ![]() EDIT: Down: Przepraszam xD szybko pisalem i nie zwracalem uwagi na bledy ortograficzne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lukasz(R) - 08-12-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() obecnie pracujemy nad strona, niestety graficy albo nie sa od tego typu grafik albo nie maja obecnie czasu i troche to zajmie zanim jakiegos lenia zmobilizuje :X
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marchewka:
Weź ty chociaż stwórz byle jaką grę, nawet w programie, polecam ci The Games Factory, chociaż wydaje mi się że nawet nie umiesz się nim posługiwać. Jak nie dasz rade to ci e-mailem(takie coś jak poczta) taki program w którym wybierasz głównego bohatera, ustawiasz wrogów i tyle Xd. Po za tym to mówiłeś że nie nabijasz, a nabijasz do potęgi 23,5 XD. Mógłbyś chociaż docenić starania twórców! Myślisz że to będzie takie jak Tibia! To raczej nie będzie takie jak Tibia! To będzie miało klimat! Jak ci się nie podoba to przynajmniej się nie odzywaj i idź jeść marchewki Grrrrrrr...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Topic: Gra zapowiada się znakomicie! Chciałbym należeć do teamu jako maper, jakbyście potrzebowali kogoś to piszcie na GG!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 30-12-2010 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Progrmiasta jest ciagle ten sam, uporal sie z dziennymi czasopochlaniaczami i teraz w jako takim tepie cos tam skrobie. Wszyscy maja szkole, przez co tempo spadlo, ale projekt jeszcze pozyje
![]()
4k gratis!! Przekonaj się sam! www.lockerzz.com.pl *Odnosi sie do serwerow: refugia, celesta, furora, candia, luminera, guardia Ostatnio edytowany przez Tarlos - 11-12-2006 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() (...) To będzie miało klimat! (...)
Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty tu nie obwiniaj Tibi bo jak grałem w tibie 4 lata temu gdy Polacy mieli max 80 lvl to było fajnie z Br dało się najlepiej grać i z Anglikami z każdym mogłeś się dogadać nie raz fajna wojna a teraz dzięki tej Polsce
![]()
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, taka jest, że nooby kradną i myślą, że są extra madafaka... Ahhh te polaczki ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() to albo zrobicie tą gre i będę miał w co grać przynajmniej cos lepszego albo znowu jaja se robicie i nic nie będzie Krzysztof Kononowicz nic nie będzie !!
![]()
![]() |
#317 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Chopy to nie temat o Tibi tylko o naszej niepowtarzalnej grze Rp- Online xD
Możecie mówić co chcecie, ale jestem pewien, że jak tylko gra wyjdzie to każdy z was stworzy swoją postać i wejdzie w świat niepowtarzalnej przygody, jaką znajdziecie w Rp~~ xD
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() powinieneś podrkeślić jak wyjdzie
![]()
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Zastanawiam się tylko jak wy tam wytrzymujecie. Gdybym miał czekać ponad pół roku dzień w dzień to bym sie chyba na skakance powiesił xD
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() XD
Dlaczego uważasz że czeka się dzień w dzień? Np. ja od pół roku wcale nie patrzyłem na rozwój gry. Nie wchodzę w kółko na forum, na stronę itp. Czekam na to tak jak na moje imieniny (prawie ich nie obchodzę Xd)
![]() |