|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra Mundial 2k6 | |||
Brazylia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
119 | 42.05% |
Anglia |
19 | 6.71% |
Włochy |
8 | 2.83% |
Niemcy |
22 | 7.77% |
Argentyna |
15 | 5.30% |
Hiszpania |
6 | 2.12% |
Polska _/ |
44 | 15.55% |
Czesi |
12 | 4.24% |
Francja |
6 | 2.12% |
Inny |
18 | 6.36% |
Mam w dupie mundial :> |
14 | 4.95% |
Głosujących: 283. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Teraz to kibicuję drużynom gdzie grają zawodnicy Realu: Anglia, Brazylia, Francja.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiszpania za burtą
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Po dzisiejszym meczu stwierdzam, ze nie nawidzę Hiszpanskich kibiców!!Na trybunach siedziało wielu rasistów ktorzy nawet podczas hymnu Francji gwizdali!! Jak można nei akceptować czarnoskórych zawodników?(prawie cała kadra Francji to czarnoskorzy zawdnicy)
![]()
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem przeciwko rasizmowi, ale kadra Francji z tyloma murzynami to dla mnie przesada. Nie wyobrazam sobie zeby w Polskiej reprezentacji grało np. 8 chińczyków, albo arabów :/. No ale to wina imigracji i dawnych kolonii.
#306 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bylem za Hiszpania, a jednak jak powiedzial komentator: grali pieknie jak nigdy, przegrali jak zawsze. I to jest prawda, mimo wielu swietnych zawodnikow jakos nie moga osiagnac sukcesow na miedzynarodowej arenie.
Teraz licze na Brazylie. |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maximus89 przesadzasz, podobno to gracz Francji zwrocil sie pierwszy do Aragonesa.
btw. co to jest fstyd? ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale watpie zeby Vieira pierwszy cokolwiek powiedział, poniewaz on po uderzeniu przypadkowo w twarz Fabregasa był daleko od lini. Podszedł dopiero kiedy trener Hiszpanów zaczął sie burzyć i krzyczec przy ławce rezerwowych...Wtedy Francuz położył palec na usta, co oznaczało żeby Hiszpan sie "uspokoił" Dość tych przykrych incydentów. Czas przejsc do meczu. Nie podobał mi się,mało akcji,walka w srodku pola. Wiecej strzałow oddali Francuzi(5 celnych,Hiszpanie tylko 2),ale wiecej w posiadaniu piłki byli przegrani dzisiejszego wieczoru (61%), co swiadczy ze mecz był dośc wyrównany. Osobiscie byłem za Francją,ale to dlatego ze kilku piłkaży gra w Juve. Szkoda ze Torres nie zdobedzie tytułu króla strzelcow(był moim faworytem po fazie grupowej) ale jest młody i jeszcze kilka mistrzostw przed nim.
Białe serce, krew w czerni, my na zawsze JUVE wierni... Ostatnio edytowany przez Maximus89 - 28-06-2006 o 02:24. |
|
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Francuzom gratuluję wpuszczenia Brazylii do pół finału. Ehhh, będę musiał kibicować Włochom. ;/
Została już tylko Argentyna.
#311 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Hiszpanie grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze.
|
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZNOWU wszystko zarżnęła obrona - ten kretyn Sergio Ramos chyba dostał łapówkę od Francuzów, bo zablokował Casillasa i jeszcze sam dobił piłkę (gdyby stał tam, gdzie miał stać, bramkarz obroniłby to bez problemu, albo chociaż wybił). No i wybitny hiszpański obrońca, czyli Puyol, który w zasadzie poprawił piłkę Zidane'owi przy bramce na 3:1...
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() szkoda ze hiszpanie odpadli no szkoda ;/ bylem za nimi bo nie lubie francozow. teraz licze na Argentyne zeby wygrali z Niemcami. mysle ze Argentyna wygra 2:0
![]() btw przy tym faulu Puyola na Henry'm to bym sie zastanawial bo wcale w twarz nie dostal a zaczal grac i sie polozyl na murawie, nie spodziewalem sie tego po nim Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 28-06-2006 o 10:33. |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Hehe... Wlochy przejda Ukraine w cwiercfinale, Argentyna przejdzie Niemcow, Potem polfinal: Wlochy przejda jeszcze Argentyne (ehhh.... szkoda ze moje dwie ulubione druzyny spotkaja sie w polfinale
![]()
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe... Wlochy przejda Ukraine w cwiercfinale, Argentyna przejdzie Niemcow, Potem polfinal: Wlochy przejda jeszcze Argentyne (ehhh.... szkoda ze moje dwie ulubione druzyny spotkaja sie w polfinale
![]()
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zamor1
Tam nie było żadnego faulu praktycznie, sędzia jest ślepy i dał się nabrać na aktorstwo Henry'ego. I dupa z tym, że gra pod faul to niepodobne do Henry'ego - tonący brzytwy się chwyta.
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() EDIT: O cholera... jak mozna bylo strzelic 3 posty to ja nei rozumiem... PRZEPRASZAM WSZYSTKICH BARDZO ![]()
WWW.RZALIBUL.PRV.PL - macie niepowtarzalna mozliwosc wyrzalenia sie i wyrazenia swoich buluw xD Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 28-06-2006 o 11:04. |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() co do Wlochow nie znam zadnej osoby z moich kumpli/innych osob ktorzy by mowili ze Wlochy na tym mundialu graja dobrze i wygraja mundial. Przeciez oni graja slabo !! z ghana 2:0 po bledach obrony z usa i czechami nie bede mowil... Australia ! 94minuta i karny -.- i czy to nie sa farciarze ? teraz sie modle aby ukraina wygrala chociaz tez nic nie pokazuje na tym mundialu :/
|
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Znalazłem dobrą strone naszych występów na MŚ! Otóż Ireneusz Jeleń przechodzi do francuskiego AJ Auxerre
![]() Ja mam nadzieję, że jakiś polski klub kupi Omara Bravo zanim Abramowicz sprzątni go nam z przed nosa ![]()
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja kibicuje tej druzynie ktora lubie, a nie tej ktorej kibicuja moi, a tymbardziej twoi kumple
![]() Dziwne tylko ze Wlochy zawsze mialy takiego farta... nie dziwne? Po prostu, we Wloskiej lidze i w reprezentacji gra sie do konca meczu, a nie do 85'