![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() znow zaczynacie.... ale juz 2 raz nie pomoge a wrecz przeciwnie.... nie chce mi sie tlumaczcyc znow dlaczego.
albo mozna powiedziec inaczej.. po prostu lubie ludzie, ktorzy sa "zli" przeciez tak samo z erusem bylo. ja za chlopakiem w ogien bym wskoczyla a inni go nienawidzili (i mysle ze jest tak az do dzis) ale tego sie zminic nie da jak i jednego i 2giego szanuje i bardzo lubie.
#303 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiem kazdy moze nie zauwazyc ; )
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sol ty wiesz czemu ja nie lubie Erusa. Dostalem hunta bo wygralem chatke na poczatku serva. wiec sie nie dziwcie ze go nie lubie. Jezeli chodzi o NG to lubie tam prawie kazdego
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja sie nie dziwie. ja po prostu mialam takie szczescie, ze nikomu nie podpadlam. sama kiedys nienawidzialam ng. ale zdanie o nich zmienilo sie w momencie gdy gralam coraz dluzej. poznalam-polubilam. tak ja z erusem- chlopak mi pomogl jak nikt inny na tym serverze. wiec zawsze bedzie stal u mnie na 1wszym miejscu. nie powiem, ze bylam zla bo mnie tez zabil ;] w dosc perfidny spoob- ale bylam mloda, glupia i naiwna. (w sumie teraz zostala mi nadal mlodosc [kto sie zasmieje ten oberwie] gupota [ale mniejsza] i naiwnosc [zawsze ta sama])
jednak moja upartosc przewaznie wygrywa i to nie tylko z erusem mi sie udalo ![]() co tu duzo mowic KOBITY SA NAJLEPSZE I WIEDZA JAK SOBIE USTAWIć INNY. DLATEGO TO ONE POWINNY RZADZIć
#307 |
Użytkownik Forum
|
![]() myslisz, ze mnie to urazilo?? POMYLKA
mnie miekkie siusiaki nie interesuja.. a ty nim jestes ps. ty pasz kolegów lol a skad wiesz ze z nas a nie z ciebie.... nie jeden mi tu tak na mnie pisal. i wybacz lata mi to kolo mojego pieknego tylka co ty sobie o mnie myslisz, ja juz o tobie zdanie i tak mam wyrobione... na szczescie nie grasz juz na obsidi i o jednego WIELKIEGO nooba mniej
Close your eyes Just feel and realize It is real and not a dream Ostatnio edytowany przez Sol - 11-07-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
|
![]() to moze tak jak server opuscisz tez to forum ;p
bylo by nam wszystkim przyjemniej
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sol rozumiem ciebie bo mnie tez Waldorio zabil
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() 1. Chcialbym tylko dodac ze Azared to skull hunter
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem tyle razy skulla i ani razu mnie zabil. czesto sie ze mna bawi testuje hity itp;]
|
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie zycie ;p;p ale co tam narzekac... mi juz jest tu dobrze.. minal okres kiedy kazdy mogl mnie zabic za to ze jestem lol
ale doszlam do czegos i jestem z siebie dumna... jedni sadza, ze wlazilam kiroyowi w dupe inni raczej tez..... ale czy to wazne jak ma fajna to czemu nie ![]() co do tego ze beda pisac ze azared i waldorio to pa to na pewno sie zacznie bo ludzie sensacji szukaja. zreszta juz widze posty typu ze jakies nooby chary sa kogos z ng i ich leja nawet jesli to co? malo tu takich? nie tylko ng ma noob chary, wiec czemu sie tylko ich czepiaja?
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() hauahhaah na temat dupci Kiroya to ja nie wiem nie widzialem jej;] ale tobie gratuluje Sol ze do czegos doszlas pamietam gdy cie kuzyn waldka zabil i nic nie moglismy zrobic ale teraz to sie juz nei powtorzy. powiem tylko gratz ze tobie sie udalo
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() sama z siebie jestem dumna, a dlatego tez, ze wlasnie tylko takie osoby jak cfaniki z rodziny waldka i innych mnie zabijaly. ale nigdy ng...
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli chodzi o Kiroya to jest dosc dziwna historia naipierw go lubilem potem chcialem zabic potem znow go lubilem potem znow chcialem zabic a teraz go znow lubie i mam nadzieje ze tak zostanie. Moze kiedys razem z Kiroyem bedziemy brac udzial w wojnie po tej samej stronie;D
|
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha ja go tylko raz nielubilam a teraz..... hihi juz niedlugo znow pic razem bedzie
![]() no i news moj maz szaleje 18:28 You advanced from Level 117 to Level 118. gz dla niego :*:*
#318 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() a mi twoj maz oczywiscie nie odpisal
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
omg gey party ..... ![]() ![]() czy tylko ja z galem to normlana para??? ?<lol> uwaga uwaga!!! za 15 minut ide do domq!!!! KONIEC PRACY NA DZIS ![]() edit: ano dla gala ;]