![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() gdybys robił to co robiłeś (tj. skullhunt) to pokój długo by sie nie utrzymał. I wogóle to do d**py z takim pokojem.
Edit: to już 300 post w temacie! /Kosher Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 28-08-2006 o 20:44. |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Czy Yakuza jest oficjalnie chroniona przez DM, Suave, RoT ??
Pytam sie o oficjalne stanowiska tych gildii. Nie wiem dlaczego, ale na wiekszosci serverow wlasnie takie przecietniaki najbardziej kozacza, gdyz maja "plecy" ... [Ja nawet przecietniakiem nie bylem ![]() ~EnyTheNoob
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Malas Menilan
Profesja: Knight
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie Yakuza nie ma pleców w DM w sensie takim że jak Yakuzie nie wyjdzie to DM przyjdzie pomóc. z tego co wiem załorzenie tej gildi mialo na celu bicie "romowców"ale ze wzg na to że rom ich bic nie moze bo wpadnie dm a dm ma to jak na razie w dupie to yakuza jest w sumie nie tykalna.... i tyle.. teraz zamiast romowcow bija kazdego kto sie krzywo spojrzy albo powie nie odpowiednie słowo
|
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aurea jest naprawdę "fajna". Nie można pójść expic na 50 lv, bo ubije cie banda 60 lvli... W sumie wszelkie PAerskie gildie mogły by tu zakładać swoje akademie 'jak robic skuteczne PA'
no i macie, hail dm, masowe pady przez asslickerów! @down: nie moge oprzeć się porówaniu yakuzy/dm do mw/lpr: młodzieżówka krzyczy głośniej i robi rzeczy na które głowna gildia (partia) sobie nie może pozwolić. No offence, jeśli ktoś jest w mw/lpr. /Kosher Pig Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 31-08-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Taka typowa młodzieżówka...
|
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() I macie teraz swoje 'Hail FAG _./' 'Hail DM _./' 'Hail Yakuza _./'. RoM byl taki zly nie? Hehe... typowi polacy, i tak zle i tak jeszcze gorzej.
@down Nie? Hmmz, to zalujcie, bo to wiele frajdy... ![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 31-08-2006 o 23:26. |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Sorry ale chyba nikt z fagu nie biega po kopalniach i nie kroi nikogo z butow jak to robil Valhiru czy inni.
|
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b) Vanhalo chciał zrobić to co ja miałem, tylko nie pozwalała mi na to obecnośc twoich guilmatesów. c) ja też tak potrafie: -.-' -.-' -.-' @Raks: jak dalej będziecie rozdawać prot gównie w stylu jakuzy, to ani sie obejrzycie a wyrośnie wam nowe pokolenie PA. Bo to że ktoś nie nazywa się Misima czy Xerkan nie oznacza że nie jest niedorozwinięty. /Kosher Pig. |
|
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
|
![]() Cytuj:
Cromak , Berusenwin ( nie wiem czy on byl w tym czasie w fagu) i sedux eleandril ( czy jak to sie pisze, ten na pewno nie byl w fagu) chodzili po kopalniach^^. trafil sie jakies 60 lvl to klep i "hunted". |
|
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
No ale przyczyna może być inna, ja stwierdzam jedną z nich ^^ ~Yours Jojo
![]() |
#313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Moze niech ktos opisze ze dostal hita od butiego/zevsa/fasta/izmoksa/ czy kogo tam jescze i udalo mu sie uciec ze szpon fagu >.< naprawde _/ Ja niestety musze skonczyc z tibia narazie ;/ LO sux ;/ Ale jescze o mnie uslyszycie :>
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b) Myślisz że oni nie mają nic lepszego do roboty tylko czekac na jakiegos 40 sorca którego kazdy z nich na 90% by załatwil solo? Musiałeś sie czymś narazić. c) A niech cię zabiją. Mi zostanie tylko dokończenie. c1) będziesz miał hail dm Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 01-09-2006 o 19:01. |
|
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze was niedorozwiniete dzieci, abyscie nie narzekali, ze ktos z DM, Yakuza, czy z innej guildi was bije. Przez 300 postow wszyscy tylko potrafiliscie mnie wyzywac i chwalic waszych wszechzajebistych polakow ktorzy jak wygraja wojne nigdy nie beda robic PA, i wogole jaki to RoM byl zly.
Tak wiec cieszcie sie, ze DM i ich przydupasy Yakuza teraz rzadza na serverze, a ja niech bede potepiony na wieki. Hahahaha, dzieci... _./ RoM @Doniu ;*
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 01-09-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
#316 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
a Ty to co ?? Matka Boska Cierpiąca?? Myslisz ze ci ktos racje przyzna?? "wole polskie gowno w polu niz fiolki od brazolow " >.<
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja cierpiacy?! To wy tu narzekacie! A jesli nie potrafisz zrozumiec tak prostych zdan, to sie ciesz, ze szkola sie zaczyna, moze cie naucza w tym twoim LO. PS: Wole polskie gowno w polu niz fiolki w Neapolu. (fiolki od brazolow - own3d)
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 01-09-2006 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
|
![]() Nie narzekam ze mnie ktoś z fagu dm rom ble ble ble bije. to jest aurea i to jest normalne. jedyne co to mówie że raks mija się z prawdą. jest władza lvl i plecy na servie to jest i pa. niezależnie czy to polak brazylijczyk czy jakiś inny wynalazek. ps. co sądzicie o temacie założonym przez folariego? namawia by zgłaszać do niego objawy pa w jego gildii i tak dalej. jak dla mnie pic na wode a dowód : butibof z miejsca zarzuca komuś w temacie kłamstwo na temat jego pa^^ i żeby było śmieszniej to za coś takiego grozi huntem
![]() Ostatnio edytowany przez Nedzwedz - 01-09-2006 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja zawsze bylem za DM, ale jak Folariemu sie uda to bedzie cud. Tyle ze najpierw musieliby zrobic porzadek z samymi soba a w szczegolnosci z Butibofem, Zevsem bla bla (Nie zebym spotkal sie z ktoryms, jednak watpie zeby co drugi post na forum klamal).
@Kidlex Ale Ty chyba wogle nie pojmujesz sprawy! Nie wpadles na to, ze wiekszosci nie zalezalo na wygranej FAGu tylko na przegranej RoMu? Bardzo duzo osob chcialo aby RoM opuscil server, bo a noz nowa gildia bedzie lepsza. I tak - mamy nasz ukochany DM! Tak na marginesie obojetnie co sie stanie wazne ze chociaz probuja. ~EnyTheNoob.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |