![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
A zauważyłeś, że to czytelnicy rekomendują ten tekst? @Down: Włącz tryb myślenia.
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 07-07-2006 o 13:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Moim zdaniem portal wp.pl daje rekomendację a nie czytelnicy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
primo, to "rekomendacja" to nic innego jak ocena userów na temat artykułu więc to nie jest to samo co "sprawdzona infomacja"... secundo, przeczytaj to co napisałem jeszcze raz, potem ponownie, potem podany link, potem jeszcze raz to co napisałem... @up: nad gwiazdkami masz drugą linijkę gwiazdek... klikając odpowiednią gwiazdkę przyznajesz punkt o tej wartości (1-5) dla artykułu, potem na dole jest srednia. Ponownie pojawia się twoje lamienie, jesli się na coś już powołujesz (ta, 'rekomendacja') to warto wiedzieć na co się powołujesz...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 07-07-2006 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rzeczywiście użytkownicy rekomendują te teksty.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyżby twój pierwszy przebłysk intelektu w tej dyskusji?
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Tak w ogóle, to niech się jednoczy, każdy będzie głosowac na kogo uważa i znów wybiorą nie tego co trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]() jestes jakims skrzywionym bachorem od giertycha i teraz próbujesz zarazić tą wielką miłoscią do opsranego narodu polskiego nas? wez idz stąd.
|
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Ynteligent się znalazł. Alien Wight a kim ty jesteś? Osrajdupo? Weź wyp...laj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2) Może ciebie ktoś osrał, ja jestem czysty. Także jestem polakiem.
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liga Polskich Rodzin chce wprowadzenia kary śmierci za zabójstwo dzieci na tle seksualnym.
http://www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=5045&dz=kraj&x=2&pocz=0&gr= http://www.mw.org.pl/t.php?id=2425 http://www.mw.org.pl/t.php?id=2428 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid...l?ticaid=12148 http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=252354 Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł. Przestępcy, którzy dokonują bestialskich zbrodni na dzieciach nie mogą czuć się bezkarnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przypominam o kulturze użyszkodnicy. Wiem, że temat jest gorący i związany z emocjami, ale nie daje to żadnych ulg w ramach klnięcia.
Tyle ode mnie *sigh*
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Samo to, ze ktos rzucil taki pomysl wywolalo w UE fale sprzeciwow, presja bedzie ogromna jak zechca to uchwali A ja wolalbym, zeby takich ludzi: zarowno zwyklych pedofili jak i tych co morduja "odczlowieczalo sie" - zamykaloby sie ich w wiezieniach BEZ JAKICHKOLWIEK PRAW i naklejano na ubrano/robiono tatuaz na ciele "pedofil". Co sie dzieje z takimi ludzmi w wiezieniach - wszyscy wiemy.
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Wg mnie kara smierci to kiepska kara. Dostanie taki morderca jeden zastrzyk i po prostu usnie. Lepsze jest ciezkie wiezienie do konca zycia, a do tego dac im jakas ciezka prace np. w kamienialomach. No i oczywiscie kastracja.
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Kara smierci jest akurat bardzo dobrym pomyslem. Nie tylko dla pedofili, ale na poczatek moze byc i to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1154701833.967
kolejny poroniony pomysl anty-ministra romana g. ciekawo jak on by wypadl w tym tescie?
![]() |
#318 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łał, Mr. G jest wielki. -.-
Nie tak łatwo zdać maturę z maty? Poziom podstawowy zda każdy, o ile tylko uważał na lekcjach i powtórzył materiał przed maturą. Poza tym, wybiera się te przedmioty do zdawania, w których jest się najlepszym... Ponadto zgadzam się z Wieszokiem, że po latach wiedza, jeżeli nie jest używana, "wypływa" ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: W piekle
Stan: Na emeryturze
Imię: Marco the Swordmaster
Gildia: Xupix power
|
![]() @up matek, spider cośtam
To akurat p****enie jest. Kara śmierci jest dobra pod tym względem, że przynajmniej nie będziemy tych s****wieli utrzymywać przy życiu za nasze podatki. A jeszcze lepiej powinni ich dawać na krzesło elektryczne, choć najlepszym rozwiązaniem byłaby publiczna ekzekucja.