Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-03-2007, 16:44   #301
Votam
Użytkownik forum

Votam's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Siedlce

Stan: Na Emeryturze
Imię: ......
Gildia: ......
Świat: Kyra
Poziom: ...
Skille: .. /..
Poziom mag.: ..
Problem Xerena noobs

Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam
Votam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2007, 19:02   #302
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Nasz Drogi Kochający Votam'ie bardzo cie prosze dowiedz sie najpierw co to znaczy nOOb wiem ze to bardzo trudno no ale niestety...
Co do klotni to jest klotnia 2 osob ktorzy mieli juz konflikt dawno
stary 08-03-2007, 20:27   #303
Sephil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Inferno
Skille: 87/77
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Votam Pokaż post
Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam
hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)
Sephil jest offline  
stary 08-03-2007, 21:47   #304
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sephil Pokaż post
hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)

Kto wie z tego co wiem niejeden polak jest wqurwiony na swe wiec albo konczy gre albo idze na inny swiat czym tu ryzykowac? niczym mozna pasc i tak nic sie niestanie a jak sie zabije swe to satysfakcja jest i co najwarzniejsze WOJNA TO SWIETNA ZABAWA NAWET JAK SIE W DUPE DOSTAJE WKONCU TO TYLKO GRA.
Pavvulonik jest offline  
stary 09-03-2007, 00:44   #305
ASHAli
Użytkownik Forum

ASHAli's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Carlin

Imię: Geppi
Profesja: Knight
Gildia: ?
Poziom: 49
Skille: ?
Poziom mag.: 5
Evul omg

Pierdolenie o Shopenie szzwedy wygraja bo sie trzymja razem a polak polaka klepie
ASHAli jest offline  
stary 09-03-2007, 09:20   #306
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...
stary 09-03-2007, 11:50   #307
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex Pokaż post
I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...
Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.
wr00n jest offline  
stary 09-03-2007, 12:01   #308
Axarus
Guest

Domyślny

poprostu nie jestesmy zgrani kurwa mac ale wy jestescie sami siebie lejecie a powinnnismy razem sie trzymac a jak nei ejstesmy razem to wychodzi to co wychodzi-.-

stary 09-03-2007, 14:10   #309
Sephil
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.
ciekawe kto za Tobą pójdzie 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje
Sephil jest offline  
stary 09-03-2007, 15:17   #310
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ciekawe kto za Tobą pójdzie 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje
Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.
wr00n jest offline  
stary 09-03-2007, 16:13   #311
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.
Zgadzam sie w 100%
stary 09-03-2007, 16:55   #312
Sephil
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Mispex i Ty Brutusie hehe
Sephil jest offline  
stary 09-03-2007, 17:13   #313
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Jak bedzie to sie zobaczy. Na razie expmy to dotyczy takze ciebie. Ja tez cie nie lubie ale nie mam zamiaru sie klocic bo i tak kazdy z nas ma juz dosc wiele swoich wlasnych problemow. Co do przylaczania sie do rebeli to oprocz charyzmy liczy sie level a lvl wbije niebawem. Ja rowniez nie bede walczyl przeciwko wam bo potepiam akcje w stylu Pauliny ( czytaj abusowanie kolegi z gildi). Nie lubie po prostu gdy ktos mnie bezpodstawnie obraza a jako taka obraze odebralem post skramera. A ludzie w pozniejszym czasie sie przylacza albo sami cos stworza bo w tym tepie to niedlugo 1/2 wolnych teraz polakow bedzie hunted.
wr00n jest offline  
stary 09-03-2007, 17:34   #314
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Domyślny

Cytuj:

hehe i teraz masz Chunteta!
stary 09-03-2007, 17:35   #315
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor

Imię: Veav
Profesja: Druid
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
Rzeszow ma numer GG 3530217
Domyślny

kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu

Ostatnio edytowany przez Rzeszow - 09-03-2007 o 21:47.
Rzeszow jest offline  
stary 09-03-2007, 17:49   #316
Axarus
Guest

Domyślny

poprostu nie wwiem o co tu chodiz ale mam to gdzies i ... a kit z tym...

stary 09-03-2007, 21:45   #317
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Domyślny

kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu
stary 09-03-2007, 21:47   #318
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Domyślny

@up
jak masz to gdzies to sie nie wypowiadaj ;-)
stary 10-03-2007, 01:02   #319
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Oto kolejny dowod na potwierdzenie mojej teorii:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1573601

Ciekawe kiedy liczba grajacych polakow powyzej 70 przewyzszy liczbe niegrajacych?
wr00n jest offline  
stary 10-03-2007, 01:28   #320
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Domyślny

dlatego wojna powinna zaczac sie na dniach a nie jeb**** polacy samych swoich tluka hunca etc.

Trza sie zgadac w tibi lub lepiej tutaj co do wojny. A liczac ludzi mamy 50% szansy na wygrana

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania