![]() |
#302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() Xsiao, niestety ja widze tylko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zbanowany
![]() |
![]() kogo zabiliscie?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nemesis Claney
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zbanowany
![]() |
![]() nice ;d <10 znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() @:Harru~
Gz SKills XD @:Xelede Tylko E Plate i bohy są Loka, nie potrzebuje adwokata żeby się tłumaczył za mnie, hę?
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Profesja: Elite Knight
Gildia: HaCk :>
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() Witam wszytkich... Postanowiłem dodać coś od siebie .Drag hunt... Nudny ale zawsze jakiś jest... Loot nic ciekawego.. Skille 82/79. Więc zaczynamy.../
Pierwsze starcie ![]() Nerwy puszczają ?? ![]() Next Drag ( cip cip );p ![]() wuja ?? hmm... coś nie tak ![]() A tu chyba braciszek oddaje mi za tego " Wuja " ![]() ![]() Nic ciekawego.... ![]() Wymiana Hitów....chyba wygrał ??./ ![]() Tu nawet nic nie powiedział .... Niezły hit ale bywałem owile lepsze.. ![]() Po tym hicie aż się zaczerwienił ze wstydu, że tak nie potrafi jak JA ![]() ![]() Nice HIt ![]() ...../ ![]() dupne exori.. ( stać mnie na więcej.. ) ![]() nic ciekawego.. ![]() a tu ?? dziwne wygląda na to że drag bije rodaka ![]() ![]() Nie ma o czym mówić weszłem na 1 sekunde a poszło 500 Hp + ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Best na człowieka 106 Best w potwora z ringiem 236 Best w potwora bez ringa 224 Best z Exori w potwora 206 Best z Exori w człowieka ( buhahah ) 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Myślę że huncik się podobał ....chociaż pewnie zdjęcia nudne... -------- Narazie żadnych zdjęć nie będzie przez Tydzień bo wyjeżdzam ale jak przyjadę i okaże się że się podobały to będę dodawał więcej papapa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() Co prawda nie gram już na Danubii, ale spędziłem tam sporo czasu. Nazbierało się trochę różnych screenów. Uwaga: niektóre z nich są bardzo stare, z czasów kiedy Danubia była jeszcze najmłodszym światem.
To prawdopodobnie pierwszy screen jaki zrobiłem. Mozolne druida expienie na rotach: ![]() Pierwszy dragon-hunt. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że można celować do potworków przez okienko battle: ![]() Loot z dragów. Wtedy to był majątek: ![]() Pierwsza wyprawa do Orc Fortress. Wtedy potworki nie zmieniały celu. Ja stałem na środku i strzelałem z hmm, a Mirthil biegał dookoła: ![]() Tak się kiedyś polowało na GS'y, e-bomba i dobić z hmm: ![]() ![]() Jeden z moich ulubionych screenów: ![]() Początki gildii Elementals i stara ekipa. Wszyscy widoczni na vip-liście byli w gildii. Przydzielanie pokoji w guild house: ![]() Noreen i Pierwszy Jeździec Apokalipsy biorą ślub. Pan młody zapomniał obrączek ![]() ![]() Każda impreza i tak kończy się podobnie, puste butelki i pełno krwi: ![]() Pierwszy hero-hunt: ![]() Pierwszy bk-hunt. Pamiętam, że z pierwszego BK wypadły k-legsy: ![]() 100 z hmm!!! Omg to był dopiero wyczyn ![]() ![]() Teraz już coś z nowszych czasów. Wyprawa na Orc Fortress Quest. Teraz jak patrze na ekipy 20 osób, które wynajmują high-levelowych sorców do czyszczenia pokoju pod schodami, to mi się śmiać chce. Zrobiliśmy całość we czwórkę i nikt z nas nie miał więcej niż 50lvl. ![]() ![]() ![]() Na demonach też byłem: ![]() Jakiś losowy dragon-hunt: ![]() Mieszkanie Belth'a: ![]() Błąd w Tibii. Potem był reset serwera i wszystko wróciło do normy: ![]() Hero hunt (ja to Himifefi, druga postać). Loot: 2x c-legs, c-helm, firesword: ![]() Super ultra rare - Red Robe ![]() ![]() Mój ukochany domek: ![]() Błąd w Tibii. Można było wejść ze skullem do PZ: ![]() Kolejny błąd w Tibii. Zwróćcie uwage gdzie jest worek z listami do Świętego Mikołaja ![]() ![]() Zabawy z czarem Undead Legion: ![]() ![]() Pewnego pięknego dnia wybrałem się na POH. Niestety spotkałem tam znacznie groźniejszego potwora niż GS czy smok - Walkora. Spotkanie z nim okazało się śmiertelne: ![]() Edron Zoo - na scrollu napisane było: nie karmić zwierząt: ![]() Wyprawa na Behemoth quest: ![]() Jak doskonale wiecie Raszpla wygrał misia w queście organizowanym przez tibianews. Tutaj uwieczniłem moment przekazania nagrody: ![]() Słynna masakra w Carlin: ![]() Pierwszy dzień po update. Podczas zwiedzania krypt pod Ankrahmun znaleźliśmy taki oto błąd w Tibii: ![]() No i to by było wszystko. Pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych. Wenihal (Himifefi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
Imię: Magnifikus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Falling Star
Poziom: 90
Poziom mag.: 63
|
![]() Jakies takie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() xD wypasiste ss'y
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Wenihal i dobrze że padłeś od walkora ;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() O ja !!! super screen starych elementals , szkoda tylko ze mnie tam nie bylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() 50 Level ; )
![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl Ostatnio edytowany przez Lamdar II - 19-06-2005 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zbanowany
![]() |
![]() congz :> <10 znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Tee Jacek z tym adwokatem to gadasz jak mój wychowawca , hehe , ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |