![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
@Banditos Jesli chodzi o dane z eriga to w ostatnim miesiacu dni w ktorych kash wbil wiecej niz 20k expa było 2, a dni w ktorych chea wbił wiecej niz 20k expa było 8.
|
![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: m
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 12
|
![]() Cytuj:
chealino Total +403,325 |
|
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Masz racje Beger to strata żeby w ogole z nim polemizowac bo ten czlowiek potrafi prowadzic tylko swoje egoistyczne monologi i wywody, w ktorych jest absolutnie nieomylny... Serio Lovah, jeśli Berger sie czasem wymądrza ( bo posiada odpowiednie informacje) to Ty go po prostu bijesz na glowe w zadufaniu w sobie...nawet nei wiem czy jest jakies slowo w jezyku polskim, ktorym mozna by Cie okreslic... Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend i zniknij z tego forum na zawsze albo podnies troche poziom swoich wypowiedzi.... |
|
![]() |
![]() |
#304 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Bo kash sie zlożył ponad miesiac temu, a chea 2 tygodnie (?) temu.
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() @uzytkownicy neo
czy wy tez ostatnio macie dziwne kicki ? dostaje kicka, probuje sie zalogowac, pisze 'disconnected from server' i dopiero po restarcie kompa i routera moge wejsc do gry ;s dopoki ktos czegos z tym nie zrobi jestem semi-retired, szkoda ryzykowac ... :< |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Oct 29 2006, 01:58:39 CEST Killed at Level 95 by Dous Elwor
|
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Tutor
Imię: Undead Sooray
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() Hehe jak wiecie zawsze bylem sojusznikiem arc no i sie doczekałem XD
Na każdego z polakow przyjdzie pora ![]() se ya |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() hmmm jak widze wlasnie z niego wrociles bo ja nawet nie bylem swiadom ze gejclub pietro nizej - ehh Ty to jednak masz informacje!!!!
co wiecej "zrob nam dobrze" uzylem w zupelnie innym znaczeniu co zrozumial kazdy oprocz Ciebie no ale coz glodnemu chleb na mysli co? please wracaj do swoich przyjaciol homo, ok? |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chris nie dojdzie do war jestem tego pewien na 100% ,chyba ze to bedzie ostatecznosc. Widzicie sami ,ubijaja all pokakow sorcow, taka jest prawda. Undeada ubili mimo iz walczyl przeciwko nam ,dzien wczesniej ubili 3ch sorcow polakow co wskoczyli na erig why? nie wiem;p . Madra taktyka robic sobie wrogow czy poprostu wiedza ze chris nie dojdzie. Znam go troche i mysle ze dojdzie dopiero wtedy gdy nie bedzie juz mial innej opcji. A po war jak bedzie? Kazdy widzi ze juz nie boja sie ubijac polakow i robc sobie nowych wrogow pomimo wojny.... albo poprostu sa glupi i zadufani?
|
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() chlip a mnie nie chca zabic ;/ nawet jak ich wyzywam co sie dzieje ? A z tym lizaniem dupy swe to bylo wiadome od poczatku ;]. Pomyslcie przecie wy jestescie polakami a oni swe czy nie dzieli was inna mentalnosc itp? Mowie to do tych co jeszcze liza dupke swe lub lizali [ Yama itp ] Nie boje sie podawac nikow bo i tak yama juz mial w huj watow do mnie
![]() ![]() A do lovaha to bez komentarza co ten czlowiek pisze ![]() ![]() A ty co lovah taki wielki sie zrobiles? Masz powod to sie pochwal ;] |
![]() |
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() Hmmmm... jestem bardzo ciekawy jak ta wojna sie zakonczy!! Chris tak samo jak ja dolonczyl do wojny przeciwko Arc i na dobre mu to nie wyszlo
![]() Btw. I ja niedlugo mam zamiar wejsc na Eriga ciekawe czy mnie ubija ;/ |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Danyth - Nie wiem jakie masz teraz znajomosci, ale jestes albo z nimi albo przeciwko. Sooray byl ich sojusznikiem... Padl. Pomimo ,ze byl w gildi chrisa co ma podobno dobre uklady z Arc , nie przedyskutowali z nim problemu jednego z jego "członków". Myslisz ze Yama ci pomoze lepiej? poki co to patrzylem na gildie waszai widze tam jednego z waszych sorcow , na ktorego Arc nie skapilo Sdkow
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() elo,
Wszyscy twierdza ze powodem zabicia undeada byl rau, ale wy MM wiecie ze to nie prawda ![]() A poza tym, rau~ i tak padnie x] Berger, napisales mi dzis, ze gdy zaatakowalem rau ostatnio to arcanium po mnie przylecialo, to nie prawda. Nikt nie przyszedl pomimo ze polowa arc byla online. Nie wiem skad ci to przyszlo do glowy ze po mnie przyszli;p
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 29-10-2006 o 13:05. Powód: + |
![]() |
![]() |
#315 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do pomocy Yamy to nie wiem czy on bendzie mi mógl pomuc jak oni benda chcieli mnie zabic. Nom wlasnie tez widze tego sorca i dlatego sie zastanawiam czy i na mnie nie benda skapic SD ![]() Ostatnio edytowany przez Danyth Knight - 29-10-2006 o 13:18. |
|
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() falevius, wy udzielaj sie na tym forum
![]() ![]() ![]()
#317 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Pruszków
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez wan zen - 29-10-2006 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Chris , Van zan - Tak mieli racje wogole wszystko co robia ma sens, nie ma podloza PA i jest to zmyslne i zamierzone dzialanie. Chowajcie glowe w piach... ale pamietajcie ze dupsko wam wystaje i oni was w nie kiedys kopna.
|
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
![]()
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Pruszków
|
![]() Cytuj:
![]() A po drugie to chyba normalne, że nie płacze z powodu, że zabili kogoś kto mnie okradł nie? |
|
![]() |