|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() Tzw. inteligentny bluzg ![]() To byl bluzg?
Think. If you can... Ostatnio edytowany przez Hythe - 12-01-2007 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
|
![]() MHm jak sie tak dobrze zastanowić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik forum
|
![]() No ale już powinnniśmy bić te levele a nie "uciekać" z Neptery. Niektórzy uciekli albo po prostu poszli na inne światy zostawiając tu Polaków ale to ich sprawa. Tak więc moja rada "Bij levele póki pada) tzn sporadycznie lepiej bić mlevel.I czekać jak "lepsi" Br pójdą harować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ty tego nierozumierz szybciej nabije lv gdze indzej i zaczne tam grać niż tu ja chciałem wam pomuc bo miałem cel denim zdobyc 1000 hp i go oddać komuś z neptery niepowiem komu ale co z tego jak tylko dobilem skile po 81 i lv 52 zaczeli znowu mnie nawalać lv spadl na 49 dotego gs i bohy + skile ... pamietaj ze na małym 20 lv spadnie ci zaledwie pare % a od 40, 50 + spada po 2 lv ....
![]() |
#307 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 154
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]() Chciałbym tutaj opowiedzieć prawdziwą historię z życia wziętą.
Otóż na pewno wiekszosc zna takie gracza jak nodra zaos. Jest to totalny kozak internetowy kompletne zero! Na necie potrafi cwaniakować ale gdy chcialem sie z nim spotkac to po prostu wypenial! mowil ze na pewno przyjedzie jednak ja czekalem 50minut i nic!! Najprawdopodobniej wymysli jakis wykret ale po prostu wymiekl jak panienka! Ciag druta frajerze ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
![]() |
![]() TY nooooooob jestes... Nie wierze by Nodra nie przyszedl... Ty juz masz hunt po co Ci wiecej problemow? Lepiej by bylo gdybys sie nie odzywal na forum.
Pozdro
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() Azazello powiem tyle ... lizej NODRZE DUPE, a jak nie wierzysz, to kur... uwierz, bo go nie bylo. Nodra wielki koks 16lat pokonuje, UWAGA pokonuje 23latki hanysy, zawodowy koksiarz <lol2>, poprostu jednym slowem <DZIECKO NEOSTRADY>, wymiekl jak tchorz, mowil ze przyjdzie zleje w kilka sekund i dowidzenia, a tu... no coz nie przyszedl, powiem tyle "jest gownem i nigdy tego nie zmieni..." (wyrazilem swoja opinie)(bez przeklenstw)
|
![]() |
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() Słuchaj koleś !! Nie chce się denerwować, a już mnie bardzo wkurzyłeś !!
Nie pieprz mi głupot, że mnie nie było, bo ja jestem prawie co tydzień na łyżwach i w ta sobotę też byłem !! Ponieważ, że Ty jesteś niedodupconym dzieckiem to możesz iść do matki i ją poprosić o to żeby Ci strzeliła palcówe.. Może wtedy poczujesz się lepiej !!^^ ![]() ![]() ![]() (raczej nie używałem wulgarnych słów, a jeśli tak to sorry) PoOozdroOo for all ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]() Hahaa dziecko wojny, UMOWLES SIE TO MOGLES PRZYJSC ... ZAL, BRAK SLOW !! JUZ NIE ODPISUJ PLX
|
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Czeladz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orange Bax
Profesja: Knight
Świat: Neptera
Poziom: 52
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() To ze nodra was zabil i "kozaczy" gowno was powinno interesowac,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() tylko nooby i kompletne debile nalogowce itp. jakim idiota trzeba byc aby bic sie za tibie w rl patologia i tyle to jest to samo co ziomek krzeslem starej po mordze przelecial nic dodac nic ujac a norda to i tak jest noob i leszcz
![]()
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Dark ale juz Ci gratulowalem jak to wbiles ;]
Jedziesz dalej.... Ty rokendlorowy tez zasuwaj Panie D.D. ![]() Noi co tu duzo mowic zycze kolejnych sukcesow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest i 2 polak z 100 lv wielkie gratulacie Sir Poncz od wszystkich grajacych
![]()
![]() |
#319 |
Guest
|
![]() Elo, wkoncu zawitalem na forum ;]
Na poczatek znalazlem fotke jeszcze jak mialem cos kolo 28 levela i mialem bohy ktorych nie nosilem bo sie balem =P Jest to przed gh od imperial rangers, przed save serverem jak lalismy brow ![]() http://img231.imageshack.us/my.php?image=wojnabj6.jpg a tu jak wbilem 2 razy 50 lev i 1 kk expa ;] http://img59.imageshack.us/my.php?im...000expayc6.jpg http://img59.imageshack.us/my.php?image=50leviv9.jpg http://img85.imageshack.us/my.php?image=level50ug6.jpg Jeszcze czegos poczukam ![]() Ostatnio edytowany przez Flan1315 - 10-03-2007 o 01:34. |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik forum
|
![]() temat stanał więcej więcej ! mi się to podoba
![]() |
![]() |
![]() |