![]() |
#3181 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez żadnych paymentów nie będzie nawet za co zapłacić ludzią którzy nam tylko pomagają, inna rzecz - np. tusiek jako sio bedzie miał ogromne waste, a taki ktoś kto bedzie stał z tyłu i nic nie robił bo sie nieprzyda nic niestraci. Takze zastanów się nad tym co piszesz -.-
|
![]() |
#3182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Na Emeryturze
Świat: Empera
|
![]() @ Artur4
gz mądrości ![]() ![]() pasożyt team czyli Ci którzy idą za Clean team (czyli tymi co czyszczą (lol)), jak jest dobrze poi robione to mogą mieć waste jakies 5k na potkach max i lol ![]() jak sie uda mi wbic 80 co jest możliwe to ja tez moge isc ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez rob44l - 21-07-2008 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3183 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sorci : Ja Derk i Syrok Sio : Tusiek i Kikefre Palki : 3 z lvlem 100+ z niezrobionym Kwitujac, sam sobie zaprzeczasz pod pewnymi wzgledami, chcesz zrobic poia za pol darmo a robisz clearing team jakiego empera nie widziala jezeli chodzi o liczbe ludzi. Clearing team ograniczasz do minimum + zawsze znajda sie ludzie przydatni ktorzy poia nie zrobili tacy ida bez paymenta. Tu nie ma znajomosci, Po znajomosci to komus mozna f axe quest wyczyscic anie poia gdzie ludzie siedza godzinami ryzykuja zycie i sa na tyle obczajeni w quescie ze sa w stanie to wszystko ogarnac. Zeby zrobic poia nie wystarczy tylko zebrac kase i dogadac ludzi. Pomysl jest dobry ale nie robmy z ogolnopojetego biznesu jakies imprezy harytatywnej. To jest rynek a na rynku o pewnych rzeczach sie glosno nie mowi, tak poza tym chcecie sie wgrysc w nie swoj rynek a stapiac po nie swoim lodzie trzeba to robic bardzo ostroznie. Tym bardziej ze w brazylii nawet jak lod jest to bardzo cienki... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisałem że paymenty by były min. dla tych którzy idą nam tylko pomóc. I co do clearing team lepiej Keme niż Blasa poniewaz ma wiekszy lvl i jak sam piszesz ograniczać koszty, a Keme by szedl za darmo bo jeszcze tego nie robił w przeciwieństwie do Blasa i zamiast Emperora Perez który też szedł by za darmo ;]
PS: trochę wiary w polish POWER XD
(\(\ What's Up, Doc? (>'.') (~(")(") Ostatnio edytowany przez Derkeros - 21-07-2008 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daximus
Poziom: 86
|
![]() Polish team fajna sprawa jednak malo realna
![]() ![]() Sry panowie lekka zmiana tematu ![]() Sprzedam charka jak cos msg na gg: 5846881 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Yalahar
Imię: Almighty Artur
Świat: Obsidia
Poziom: 200
Skille: 93/86
Poziom mag.: 9
|
![]() @up
mzoe wszyscy spzedajmy chary? !- - - - - |
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() @Derkeros
Fajny pomysl , ale wedlug mnie to sie nie uda... btw GL @"Niech kazdy wezmie potiony dla siebie" MuHAuAhHAAUAHAHUAUauAHuHA dobre to bylo xD
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Sanok/Londyn
Imię: Night Argorn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 211
Poziom mag.: 26
|
![]() jak coś to moge pomóc
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Potiony
Tylko ja moglem cos takiego wymyslec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3191 |
Użytkownik Forum
|
![]() ŁO KURWA !
Tohu plagiat! ![]() Strona --> http://www.flogao.com.br/druidphilip/foto/219/126043517 1 komentarz Lol : 1. kenti in 19/07/2008 - 05h:33 wrote: PLAGIAT!!!!!!!!!!!!! AHUAHUAHUhuAhuaahuAHUahua huahuhuA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Poi fajny pomysl jednak malo realny
![]() ![]() ![]()
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() 3kk zeby oplacic quest ?zeby sie ruszyc to chbya stawka minimalna / Sam pamiętam jak kupowalem 400 bp uhow czy więcej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie DSM zlocone onvarem o0
![]() lvlek ![]() a tutaj chłopaki przed Ani xD ![]() graaty dla wintra który demca z exori gran ubił o0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Zbanowany
|
![]() @up
Zacznijmy od tego kto je dokończył , Omar i junt~nie mial tyle "szczęścia" co Alus i Wintr~ Zostało ich 2 ale dokończyli . Tak coś odemnie , biłem 156 ek wraz z vice leaderem , myślałem że na żarty , leciałem z nim od lizardów aż po port hope ![]() O dziwo czemu się zdziwiłem biliśmy gościa z tej samej gildi , brazolom coś odjebuje ![]() Jeśli ktoś ma na sprzedaż pacca to msg me : \ dla grabarka też... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Keme ?? chcesz na poiu knighta bez exety ?? Derkeros prosze cie nie zalamuj mnie, ja rozumiem ze trzeba minimalizowac koszty ale nie do tego stopnia hahaha Blasa jak bede mial to bede wiedzial ze mam skillowego polskiego ek na ktorego jak sie na tsie wydre zeby cos zrobil to zrozumie i zrobi. Emperor o ile pamietam tez nie zrobil ale przynajmniej jestem pewien ze to czlowiek ktory umie bloczyc. Na knightach sie nie oszczedza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Zbanowany
|
![]() O knightów na emperze nie trudno
![]() Gorzej o dobrego shotera :> Ostatnio edytowany przez Joozq - 22-07-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 |
Użytkownik Forum
|
![]() next lvl o0
![]() o dobrego blokera też trudno uwierz mi józek xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo najzwyczajniej nie przepadasz za Keme xD. Wiesz... ja nie mam żadnego doświadczenia z POI, jedynie co na stronce przeczytałem albo usłyszałem od innych, dlatego liczę na to że to Ty się tym zajmiesz i doprowadzisz ten quest do skutku. Więc jeśli już mnie skrytykowałeś to możesz zacząć coś działać poza doradzaniem jeżeli tylko chce Ci się nam pomóc ;]
![]() |
#3200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc
![]() Z tym PoI to fajny pomysl popieram ![]() a tu cos ode mnie ![]() ![]() Next: ![]() Tak konczy kazdy kto probuje mi loota ukrasc... noob ![]() ![]() Loot: 41k oz 6k+ kasy i 98 mino leather ![]() ![]() ![]() No i next lvl ![]() ![]() tak patrze fotek prawie nie dodajecie to ja cos dodam ![]() ![]() i Gz adv dla all ![]() ![]() Pozdro
00:20 Tader Oxy [36]: time? 00:20 Shuliinp [73]: no have time 19:31 Seracos [33]: how long? 19:31 Naruto Blodheef [116]: yeah 19:31 Naruto Blodheef [116]: =/ 19:33 Naruto Blodheef [116]: i are down |
![]() |
![]() |