![]() |
#3181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No lepszej wersji nie znajdzesz imo.... A no rzeczywiście Rayza chciał te hardsuby ;p a co mi tam, jemu też pomogę.
@Illya. Yatta, będzie się z kim kłocić xD PS. Gro, Rayza wysyła do ciebie sms'y jak mu sie nudzi? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Frizz
WIEDZIAŁEM ZE GO DOSTAŁEŚ! DRAŃ! @gro noob he? ZAPOMNIJ O TYCH RAKIETACH DO WÓZKA DRANIU!! @illya.. powiedział bym coś ale to będzie chyba aż za chamskie... @ yay! nie yay! TT! zaraz siadam do czytania ost. tomu Chobitsa a i ps: kupiłem haruhi dvd #3...
![]() |
![]() |
#3183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
FU :* @Topic Zaczynam 8 ep NGE, jak narazie jestem pod olbrzymim wrazeniem. Oprocz caloksztaltu, bardzo ciekawa, dramatyczna koncepcja mechow. Jesli ktos nie ogladal to pozycja obowiazkowa (czemu dopiero teraz sie zdecydowalem...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierdziele, nikt nie zauważył, że już 160 strona?? Cholera, ten temat to chyba najszybciej rozwijający się topic na forum
![]()
![]() |
#3185 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Nie wiem jak to jest u ciebie, ale u mnie to dopiero 107...
Claymore! Nowy chapter! Ukryty tekst:
Edit: Teraz tak patrzę i się zastanawiam. Nie wiem jak to u osób nie podających wieku w profilu, ale zdaje się, że jestem dość stary jak na ten topic...
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 03-11-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Poza tym Night Wizard jest nawet fajne. Choc od dłuższego czasu nie widziałem anime przy którym bym się nie nudził... @Claymore Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Nari - 03-11-2008 o 22:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Myślę, że dzisiaj w nocy skończę Green Green, może ktoś polec podobne anime? Muszę obejrzeć wszystkie z tego gatunku ; D
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS Następne propozycje?
![]() |
![]() |
![]() |
#3191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Właśnie wróciłem z komiksiarni... normalnie cudne miejsce. Na półkach setki mang, figurki, artbooki, a nawet sprowadzane z japoni databooki xD. Databooki oczywiście po japońsku. Pewnym jest to że jeszcze nie raz odwiedzę ten sklep.
A co kupiłem? 2 tomy Love Hina i 2 tomy FMA ;p Ostatnio się pytałem co lepsze, ale ostatecznie nie umiałem podjąć decyzji. Jak chcecie mogę później wrzucić zdjęcia mojej zdobyczy. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ja bym nie mógł się zebrać, żeby wydać kasę na to
![]() Znaleźć anime, które ma już swoje lata nie jest łatwo :/ Więc zabrałem się za wychodzące: Kurogane no Linebarrels To Aru Majutsu no Index Yozakura Quartet Ostatnio edytowany przez DDoS - 04-11-2008 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Corgar nie zapominaj o swoich towarzyszach podróży
![]() Komiksiarnia to zaiste wspaniałe miejsce, chociaż na pierwszy rzut oka wygląda jak garaż ![]() Kupiłem sobie 1 tom Chobits i 1,2 tom Death Note i Naruto.
![]() |
#3194 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wszyscy tak się chwalicie zdjęciami swoich "zdobyczy"
No to... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolekcja już całkiem przyzwoita. Choć w porównaniu do paru moich znajomych to i tak mam mało xD @DDoS: Różni ludzie, różne podejścia
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() O KURWA!!!!
Ty szpanerze. Ja też tak chcę ![]() ![]()
![]() |
#3196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dawno się tak nie uśmiałem jak przy 1 tomie Love Hina. Na serio to jest coś co warto kupić. Jedynie problem będzie z 3 i 4 tomem bo wszystkie zostały sprzedane już ;p
@Eerion: I tak kiedyś będę miał więcej.... z naciskiem na kiedyś. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-11-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Eerion, co fakt to fakt
![]() Jeden woli kupować Tomy Mangi inny woli kupować CKM i Playboy ![]() Ładna kolekcja, jak kiedyś zobaczyłem cenę jednego to mi się od razu odechciało ![]() A to już normalnie, po prostu zajebiste - 99,8% ściągnięte i nikt nie ma ostatnich 5 MB (pierwszy i ostatni odcinek brakuje fragmencików, ql............. not) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 |
Użytkownik Forum
|
![]() NO, no , całkiem niezla kolekcja ^^
*Sam ślini się na widok tomów Love Hina. Już niedługo, już niedługo...
![]() |
![]() |
#3199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() jak już eerion zaczął to warto kontynuować ten pomysł...
<idzie robić zdjęcie swojej kolekcji>
![]() |
![]() |
#3200 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() @Eerion
Na Ciebie powinno się brać poprawki. Ty nie jesteś fanem, Ty jesteś niebezpiecznym fanatykiem. Rany, ja bym się bał mieć takiego sąsiada xD
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |