![]() |
#3202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() no nie wiem ;/;/ kuchin zmyj ten obrazek na swoim loginie ok ? czy ty zawsze po wszystkich musisz wszystko lizac psie zajebany ? ******* przez krolika pod smietnikiem zardzeiwalym ;/;;//////
zagoniles starego to czemu nie mialbys zagonic ktoregos z DD ? kutafonie Hail zagonska kurwo~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Olorion. - 20-12-2007 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() PRZESŁANIE: Każdy kto od teraz będzie pisał z celowymi błędami uchodzi za upośledzoną osobę! To mogło być zabawne raz czy dwa, ale jak ktoś nagminnie w swoim poście używa " o muj borze" itp. jest po prostu żałosny. TIBIA: Ja nie wiem, ale Cipsoft powinien zredukować część serwerów ( czemu nie mogliby stworzyć czegoś takiego jak serwer dla 50+, 100+ lvlowców? Przejście na taki serwer byłoby nieobowiązkowe, ale ci co chcą się bawić w wojnę napewno by skorzystali) i wprowadzić kilka nowych ze "starym system" tj. brak hotkeyów, souli, staminy, i wszystkich tych pierdół. Napewno znaleźliby się chętni. W taki sposób jaki jest obecnie Tiba dąży do samozagłady co chyba czeka każdą grę online. PS: Dajcie spokój z wyzywaniem się na forum. Idą święta << CZAS RADOŚCI ![]() Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i udanego Sylwestra życzę wszystkim!! Koniec postów odemnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
dokladnie popoieram cie <3 widziales olorion szmato ? pies cie jebal nie powiedzial a potem chodziles w ospiermionych spodniach i nie wiedziales co to tak sie kleji..smieciu..stfu i pyskiem w dol zaganiaro..
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw 18:00 You need 415731 exp for level 99 Average session speed: 63006 exp/h Estimated time left for level up: 6h 35m 54s Played this session: 1h 51m 26s Gained thissession: 117018 exp 18:00 You lose 107 hitpoints due to an attack by a cyclops smith. 18:00 najs expik? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Drogi Olorionie uwierz ze 3/4 Bongo mialo taki lvl jaki ty potrafisz tylko wybotowac :\
![]() |
#3210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3211 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Cytuj:
![]() @Dax Swieta racja. Ostatnio tez zmienilem poglad na 100 lvl + Tam juz nie ma zabawy... Walka o exp , monotonia itp :/ Taki Van hellsing "nie bede walczyl bo to jest moj pierwszy 100 lvl" - mowi samo za siebie ![]() Tak wiec trzeba uklepac ten 45 lvl i pozal sie Boze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw, opuscilem cyclo poszedlem bocic gdzie indziej :d 18:55 You need 378006 exp for level 99 Average session speed: 91211 exp/h Estimated time left for level up: 4h 8m 39s Played this session: 0h 11m 42s Gained this session: 17785 exp najs? ;; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() Olorion to że bocisz powinieneś zachować dla siebie a nie chwalić się tym na prawo i lewo też mogę sobie wybocić tego 100 lvla ale jakoś nie będę czerpał z tego radości
![]() Myślisz że niemamy umiejętności aby wbić ten 50 lvl noob charem powiem Ci że około 20 osób z nas ma/miało lvle wyższe od Ciebie i raczej zrobione ręcznie (nie jestem przekonany co do wszystkich ![]() Bongo składa się w 50% z ludzi którzy już nie grają gdyż im się to znudziło pograsz jeszcze z rok lub 2 i myślę że także dojdziesz do takiego wniosku. Wbiłem 51 lvl maxymalnie i znudziło mi się granie w tibie być może dlatego że wbiłem to na non pvp a dopiero później odkryłem zalety serverów pvp możliwe że kiedyś exp znów zacznie mnie bawić ale nie wiem czy na to się zanosi. <FUCKING UPDATE> <FUCHING CIP SOFT> <FUCHING SD,EXPLO,HMM,POTIONY !!!!> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 |
Użytkownik Forum
|
![]() zjebaliiii;\ nitzu <3 !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() gogogogogo exp exp exp exp
pewnie Huxy napisal do swojego kolegi gm'a zeby przeglosowali lvl na runy bo BONGO pkuje <osz korwa> zal zal zal wrocilem <3 Viking, Nitz, Pimol, Wodny, Ripper, Feav i reszta
![]() |
#3216 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja to se wyobrazam jakby wszyscy expili na zolwiach swoich rycerzy recznie od 40 do 110 lev;;;;pppp armia feavow
i nie mowcie brzydko o olorionie bo to mondry czlowiek jest ;\
![]() |
#3217 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lagson
10
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 20-12-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Olorion wybacz ale majac spy u nas na vent zdołaliśmy za*****c 2 od was i ty mi pierdolisz o umiejętnościach?
Moze zaraz napiszesz ze kazdy kto wbil 100 bez bota to nolifer. Skończ pierdolic jestes taka sama Cipą jak neztas krelet czy kuchin jedna i ta sama rasa psów. Niezapomne "Nah" i ctrl+q : )
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 20-12-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() a ja wam powiem koledzy, ze polak potrafi, tak wiec *********** czas odpalic, i zrobic mass-full-afk-bot-project ;D
Swieta ida w ogole, mozecie na sobie psow nie wieszac przez 1,5 tygodnia? niech to bedzie postanowienie noworoczne aje! |
![]() |
![]() |