![]() |
#3202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja tam bym chciał mieć takiego sąsiada a co najmniej kumpla(najlepiej oba na raz), przynajmniej byłoby od kogo mangę pożyczać
![]() Grocix mam większą połowę z tego, a z mniejszej połowy większą połowę widziałem ![]() Btw 50 pościk
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 04-11-2008 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Nie pełne tylko te co wychodzą na bieżąco jeszcze + to co na DVD (filmy DB, NGE, i nie pamiętam co tam jeszcze leży
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 04-11-2008 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Otakuma
Blue Drop jest swietne. I"s Pure tez dobre, polecam obydwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a to moje
![]() Ukryty tekst:
@ ta a teraz nikt mi nie da komenta :< ...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-11-2008 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Tak se myślę. Oglądał ktoś może Blood+ ?? Bo tak się przymierzam. Btw jaki servis polecacie mi najbardziej do oglądania anime online(mój net jest taki ze ściągać z torentow 1 ep zajelo by mi 2 dni przy dobrych wiatrach wiec tylko online wchodzi w gre)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Anime-online.info.pl i kreskowki.fani.pl Tam jest chyba najwięcej tego no i jeszcze anime.wbijam.pl bo tam są same spoko anime.
![]() |
#3208 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
ew. http://myspace.com/ http://pl.sevenload.com/
![]() |
![]() |
#3209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Mój mały zbiór ; p. Oczywiście nie jest to wszystko co oglądałem (mniejsza połowa ilościowo, poniżej cwierci objętościowo). Do tego dochodzą jeszcze te nagrane na DVD (3-4 serie~3-5 gb).
Ukryty tekst:
Takie pytanie. Czy wie ktoś co się dzieje z AoLem (opisany na pierwszej stronie tematu) w Viście? Za nic nie chce mi odpalic. Torrenty nie są dla mnie wyjściem (Internet 2MB- prawdziwym problemem jest to, że po jakimś czasie transfer się zapycha), a limity na stronach nudzą... Gdyby nie dało tego AoLa to decyduję się na powrót do XP ; P.
![]() |
#3210 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Dlaczego nie uzywasz MU? :> [US Downloader + Megaupload = szybko sciagniete anime w (najczesciej) dobrej jakosci]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3211 |
Born in Hell
![]() |
![]() Cikeawe z jakich to stron (domyślam się), ta dobra jakość to w czym rmvb może? Bo w avi raczej na uploaderach trudno znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @DDoS
W mkv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Born in Hell
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3215 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczynam oglądać ef-a tale of memories.Trochę mi się przycina na tym moim laptopie.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 04-11-2008 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @DDoS
Czemu? Przeciez matroska to tylko kontener, umozliwiajacy laczenie wielu formatow w jeden plik (wideo przy anime najczesciej zakodowane w H.264). @Topic No, obejrzalem NGE i jak narazie nie wiem co sadzic. Calosc daje swietne wrazenie (poczatkowe odcinki to normalne anime o mechach, pozniej zamieniajace sie w dokladna analize psychologiczna bohaterow). Co prawda, koniec oglada sie dosc trudno, aczkolwiek fajnie jest zobaczyc w anime cos o czym sie uczylo w szkole, tu: teoria Freuda. Poza tym, zostaje jeszcze strasznie rozbudowana symbolika calej serii. Jedyne co mnie zawiodlo to zakonczenie, chociaz podobno End of Evangelion moze cos rozwiazac. Jutro obejrze. Dobranoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Panowie gdzie oglądać to ja wiem. Ja sie bardziej pytałem na jakich servisach jest najlepsza jakoś. Podobno Veoh ma najlepszą ale sa głosy ze sevenload coraz bardziej idzie do przodu. A sciagac z jakiejkolwiek opcji nie ma bata bosame anime online laduja mi sie okolo 1.5h zwykly 25min odcinek =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Hmmmm... Sciagnij sobie stad np. 1 ep Death Note'a ;-) Ciekawe czy masz lepsza jakosc na dysku ;P @down: tak samo. Z tym, ze nie zawsze mozna znalezc cos w rozdzielczosci 720p i wyzszej (odcinki soul eatera, ktore sciagam - po 350mb kazdy maja 720p) ;P @Edit: A co do mkv, to nigdy nie mialem z tym formatem problemow. Trzeba sciagnac media player classic, do tego CCCP codec pack i juz wszystko dziala jak nalezy ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-11-2008 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Born in Hell
![]() |
![]() @Grocix - mkv nie tykam dlatego że przy żadnym kodeku, ani odtwarzaczu nie otwierał się poprawnie, tak wiem, że są dobre jakościowo.
- po pewnym czasie obraz, napisy, głos traciły synchronizację - po przewinięciu o 1 sekundę wracało do normy,ale po 2-3 min znów to samo - całkowite zawieszenie przy próbie przewinięcia na dalsze odległości @Tompior Ściągnę jak będę w domu wersje avi stamtąd i porównam, ale raczej będzie ta samo co już na dysku. Zawsze stawiam na jakość - np film Naruto 3 zajmuje mi 1,2 GB (jakość HD) Na pewno rmvb nie ściągnę już nigdy. Różnica w jakości jest kolosalna do avi, mkv czy nawet ogg. Ostatnio edytowany przez DDoS - 05-11-2008 o 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
I nie zawiedziesz się na EoE. Oj nie zawiedziesz =3
![]() |
![]() |