![]() |
#3202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zdecydowana większość ems. Na gms napewno gra/grał (bo nie widziałem go z 2 tyg w tym temacie) pacz jednak kto jeszcze to nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dokladnie tak jak mowi Tibijczyk. Gram, gralem i bede gral na gMS.
@topic Troche sie nam temat zastal i nikt tu nie zaglada (albo zaglada, ale nic nie pisze). Wiec zdam raport z moich "evul przygod": Nabilem 61lvl, aktualnie wykonuje PQ na Pirate Hat. I to by bylo na tyle... xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() Witam od wczoraj gram piratem na ems. Ale mam problem. Mam profesje Striker i w moim okienku że tak powiem talentów nie ma skilla Double Fire tylko jest jakiś Lighting. Chce zostać Gunslingerem a we wszystkich poradnikach każą już od 10 lvla (mam 13) dawać w Double Fire. O co tu chodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Baaaka! Zorbiles Cygnusa! Cygnusi maja tylko i wylacznie Strikerow. Musisz zrobic Advenrurera (czy jak to sie tam zwie), czyli zwykla postac, zeby stworzyc Pirata, a nastepnie Gunslingera. @topic Nabilem dzisiaj 67 lvl. Jeszcze 3 lvl i bedzie trzeci job! ![]() @down Bedzie caly czas strikerem, ale normalnie jak kazda profesja pozniej sie rozwija (poczawszy od 30lvl, az do 70, gdzie zdobywa ostatnia profesje). Ale niestety Striker nie moze uzywac pisoletow, tak jak jest to w przypadku Gunslingera. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 04-10-2009 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() @up
Cygnus do końca pozostanie strikerem? Nie można się rozwijać w żaden sposób? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
jakby co to narazie gunslingerem na eMS nie mozesz zostac, musisz poczekac do patcha : p (nie wiem ktorego xd) @topic ma moze ktos konto (nawet puste) na gMS? bo bym sobie popykal, zobaczyl czy duzo lepiej sie tam gra ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Gram jak narazie na ems 40 lvl Sin. Wie ktoś może gdzie mógłbym expić żeby szybko lvl szedł? Mój nick jak coś to Piootrek.
@Mezive Nie ogarniam czemu cygnusi maja akie wielkie hity. Ty walisz 4k ja sie ciesze jak za 1k walne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak samo NightWalker nie ma skilli do sztyletów.
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ok, a gdzie mogę expic 40 sinem, żeby lvl jakoś przyzwoicie leciał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie ma nikt konta? : p pacz, nie masz moze jakiegos staaaaarego konta zalozonego przed blokada? : PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety nie mam. Wielu ludzi mnie o to pyta.
Mozesz kupic na allegro, wraz z postacia. Ostatnio dosc tanio sprzedal sie 70+lvl na Broze. Bodajze jakies 35zl? o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam, szkoda mi kasy ; | a co z tym aolem (czy tam hotspot shieldem) oplaca sie tego uzywac? nie bedzie z tym duzo pierdo*enia, i czy gra sie nie tnie przez to?
|
![]() |
![]() |