Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-12-2006, 16:02   #3221
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------
Świat: Galana
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

133 Knight jest dobry peking....
Idziesz na 50 lub 60 palka i go zabijasz...

A na galanie nudyyyyyy......nic nowego
NOHAS jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-12-2006, 16:12   #3222
Dauthislayer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Dobry gracz, mimo problemow, powinien uciec.
Dauthislayer jest offline  
stary 05-12-2006, 16:27   #3223
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post

Temat Sharowania czy kupowania chara nie jest mi(niestety) obcy. Ale moge sie do tego przynac, kazdy o tym wie i uwazam osobiscie, ze lepiej, iz jest nowy owner, ktory wklada czastke siebie w postac i chce dla niej jak najlepiej, anizeli postac staje sie freeacc, retired i siedzi w depo w noobmiescie i robi codziennie PA. Poza tym w kontekscie lamania regulaminu kazdy znas moze miec cos za uszami, dlatego ten temat PROSZE WAS skonczmy
jesli ktos nie sprzedaje chara, siedzi w noobmiescie jest freeacc retired i robi codziennie pa to tez jego sprawa
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 05-12-2006, 16:32   #3224
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89 Pokaż post
Lord~ ma calkowita racje. Klocicie sie o takie bzdury, ze szkoda gadac. Ty Kurier uwazasz, ze Lith~ zniszczylo czerpanie przyjemnosci z gry w Tibie na Galanie Twoim kolega(blizszym i dalszym). Oki, ale to nie oznacza, ze powinienes "zajezdzac" Ayl~ i Catr~. Poza tym uwazam osobiscie, ze chwalenie(czyt.wywyzszanie) sie wiekiem w tej grze chluby nie przynosi. Bo jak sie spojrzy na ta gre dojrzalym okiem to mozna stwierdzic, ze to gra dla malych dzieci lub mlodziezy.

Catr~ moim zdaniem nie powinienes cieszyc sie z tego, ze Twoimi podstawowymi sukcesami sa PK PA i zlodziejstwo. Owszem jest to gra, ale nawet w wirtualnym swiecie nalezy miec szacunek do drugiej osoby, nie zwracajac uwagi na lvl czy ilosc "k" w depo. To tak jakbym do Was powiedzial stare powiedzenie z Biblii "Kyo bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Zaden z Was tego nie zrobi, gdyz KAZDY ma swoje na sumieniu. Kontynuujac temat Catr~ skonczmy wypominac mu jego ortografie i gramatyke, bo to kolejny przyklad braju tolerancji. "WYDARZRNIA Z GALANY" nie "BLEDY ORTOGRAFICZNE" czy moze "WYSMIEWANIE SIE Z IKSINSKIEGO".
Mysle, ze kazdy z Nas jest na tyle dojrzaly, iz zrozumie o co mi chodzi.

Temat Sharowania czy kupowania chara nie jest mi(niestety) obcy. Ale moge sie do tego przynac, kazdy o tym wie i uwazam osobiscie, ze lepiej, iz jest nowy owner, ktory wklada czastke siebie w postac i chce dla niej jak najlepiej, anizeli postac staje sie freeacc, retired i siedzi w depo w noobmiescie i robi codziennie PA. Poza tym w kontekscie lamania regulaminu kazdy znas moze miec cos za uszami, dlatego ten temat PROSZE WAS skonczmy

@Adelao
Uwazam, ze potrafilbys byc na tyle dojrzalym czlowiekiem, aby nie wysmiewac sie z kogos bledow. Nie znasz przyczyny, moze to byc spowodowane jakas wada. Poza tym gra o nazwie TIBIA ma dawac ludziom mozliwosc spedzenia milo wolnego czasu i co za tym idzie czerpania z tego radosci.

@Up

Na Galanie poki co spokoj z PA i Fragami do wojny chociaz to co zrobilo Lithium na Orshabaalu zabijajac jakiegos MS 70+(LOrd-Kullika czy jakos tak) to bylo przegiecie. Jak to napisali FOR FUN. To sa ludzie, ktorzy czerpia radosc z Tibii "inaczej". Moze sprawiajac innym bol, moze cieszac sie z czyjegos nieszczescie. Tego nie zrozumiem nigdy, bo zrozumiec nie chce.

Lece na trening, trzeba zyc czyms innym, a nie "Wydarzeniami z Galany"

Pozdro~

gra dla mlodzierzy i dzieci - brak tolerancji ktora zarzucasz innym. to gra dla kazdego kto ma ochote pograc, jak zreszta kazda gra.

bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru"

komentowanie zachowan graczy galany jest niczym innym jak wydarzeniami z galany, no chyba ze slowo "wydarzenia" rozumiesz super doslownie, ale jesli tak to ten topic bylby martwy po 2 dniach.

130+ EK jest dobry do pk wszystko zalezy od doboru celu i nie masz sie czym chwalic, kazdy potrafi pkowac i paowac, to dziecinnie proste zwlaszcza jak sie ma high lev, nie kazdy jednak potrafi osiagnac cos konstruktywnego zamiast destrukcyjnego.
stary 05-12-2006, 17:06   #3225
Maffer
Użytkownik forum

Maffer's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Old Patriots
Poziom: 108
Skille: 97/74
Poziom mag.: 21
Domyślny @Aylitha

Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl
Maffer jest offline  
stary 05-12-2006, 17:32   #3226
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffer Pokaż post
Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl
dobra rada skoncza juz z tibia bo jestes zbyt agresywny chlopcze :>

a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>
stary 05-12-2006, 18:12   #3227
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Wiem, że nie jestem twoim nauczycielem polskiego, ale dam ci małe zadanie domowe: Poszukasz w słowniku synonimów wyrazu "kozak"... Mówicie na Catrishie że ma braki w wykształceniu, a w twojej wypowiedz roi sie od powtorzeń.

@topic
Na galanie nic, wczoraj rattzor bił jakiegoś 50~ lvla z HWD w ankh, ale on nie miał pz, więc rattzor go nie zabił
aragorn uczciwy jest offline  
stary 05-12-2006, 18:43   #3228
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny @tharrin

" gra dla mlodzierzy i dzieci " - cytat z tharrina
" bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru"
Do bystrych to ty nie nalezysz. Prosze, nie mow o dysfunkcjach i wroc do szkoly dla MLODziERZY!! Jedyny blad jaki u mnie mozesz znalezc, to literowka zamiast napisac : tharrin zdarzy mi sie napisac tharrni.
Do szkoly tharrin, a nie grasz w tibie i tyle czasu tracisz. Wiesz co? Polecam Ci pisanie ze slownikiem. ^^

Zgadzam sie z przedmowca. Anarchist ( samozwanczy maffer ), przestan grac w tibie, bo niedlugo matke krzeslem zaczniesz naparzac - taka agresja. Juz na rl sie umawia haha.

Aragorn
Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego.
Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^
Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku...
Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak.
Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ.

Ceza do ktorego LO chodzisz?

Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych.
I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow.

Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 05-12-2006, 19:43   #3229
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

I kolejny raz to samo. Znowu sie kłócą

Picture of the Day 17/03/2007
http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918

My Proposals

"About faster Selling loot"
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/
Lord Hybrid jest offline  
stary 05-12-2006, 20:24   #3230
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.

tak btw. mozna uznac ze jestem retired

Ostatnio edytowany przez Arkuss - 05-12-2006 o 20:34.
Arkuss jest offline  
stary 05-12-2006, 20:35   #3231
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post

Aragorn
Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego.
Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^
Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku...
Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak.
Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ.

Ceza do ktorego LO chodzisz?

Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych.
I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow.

Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic.
wiec skoro sam uzywasz jezyka potocznego czemu zarzucasz to Aragornowi, ktory ewidentnie robi to samo mowiac np. nauczyciel polskiego a nie jezyka polskiego
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 05-12-2006, 20:49   #3232
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.

tak btw. mozna uznac ze jestem retired
Buahha naprawde..... dziwne spekulacje, lol... wtf
Azenus jest offline  
stary 05-12-2006, 20:52   #3233
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^

Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 05-12-2006 o 20:54.
stary 05-12-2006, 20:59   #3234
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Przestancie Sie Klocic !!
Bartol1 jest offline  
stary 05-12-2006, 21:07   #3235
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post

lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>
A propos wykszatlecia nie mam do Ciebie zadnych pretensji. A propos wieku jakiegokolwiek gracza rowniez nie mam pretensji. Sam napisales, ze uwielbiasz pa i pk oraz zlodziejstwo, wiec czytajac to uznalem, iz mowisz(czyt.piszesz) prawde

Jesli tak nie jest to chyle czola

@Tharrin-ja nie podwazam czyjegos wieku i czyjes decyzji o graniu w ta gre. Mowie o tym, ze ta gra zdawac sie moze zbyt dziecinna dla np 25 latka. Osobiscie uwazam, ze jesli bym nie trenowal tenisa i nie zajmowalo by mi to wiekszej czesci czasu w ciagu dnia to rowniez duzo wiecej czasu poswiecalbym Tibii i graniu w niej.

@Maffer-po pierwsze dziwi mnie Twoj nick na tym forum. Po drugie nie wiem skad Twoje"kozacznie"do Kuczera. Po trzecie nie wiesz do konca czy spotkanie w rl skonczylo by sie dla Ciebie dobrze.
Kolejna sprawa jaka chcialbym Ci przekazac jest taka, ze nie ponawiaj swojej ofertu Egeenetoo o zakupienia pacca za 100k. To tak jakbym chcial kupic zlota branzoletke w Turcji za 3 Euro.

@Poznanski-a Ty co sie taki ciety zrobiles na bledy ortograficzne? Kur*& nie dosc, ze szkola prawie wszystkich tu przesladuje to na dodatek na forum sie zaczynaja kolka jezyka polskiego. Jesli by Cie to interesowalo ja chodze do ZSMS'a

BTW kto ostatni z LOEM dal loga na d lairze?

Pozdro
stary 05-12-2006, 21:10   #3236
Nastir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg

Imię: Nastir
Poziom: 41
Domyślny

Co do wydarzen z galany chcialem obwiescic iz:

Hybrid to pimpek

Ceatratus to parówek-morlinek

a Arkus to paskudna pyra

ps.
Kochacie mnie jeszcze ?
Nastir jest offline  
stary 05-12-2006, 21:43   #3237
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post

a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>
Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...

*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...

*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia
Kurier jest offline  
stary 05-12-2006, 21:53   #3238
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Jesus pierwszy raz to zrobilem, bo pieni mnie jak widze poloniste, ktory robi 7 razy wiecej bledow ^^
Nie doczepiajcie sie do bledow, poniewaz kazdy je robi dziekuje

Byla jakas akcja LOEM, ze pytacie kto ostatni loga dal?
stary 05-12-2006, 22:03   #3239
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Robisz sie coraz bardziej zalosny zuczku... Co bedziesz chcial atakowac terazniejszego ownera Boltiny za to ze pisze na forum co mysli?
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie...
W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie...

*Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie..
Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre...

*Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe...
Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek
sa poprostu nie do ominiecia

Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/

@Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić buahaha

@ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka Stosunkowo niedaleko jest twoja szkoła od mojej...Jedyny plus w twojej budzie to te gibkie laski

@Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach hyhy

@Poznanski
A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych
Ceapoznan jest offline  
stary 05-12-2006, 22:18   #3240
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1 Pokaż post
Przestancie Sie Klocic !!
SUPERNIANIA?
Azenus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania