![]() |
#3221 |
Użytkownik Forum
|
![]() 133 Knight jest dobry peking....
Idziesz na 50 lub 60 palka i go zabijasz... A na galanie nudyyyyyy......nic nowego ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Dauthislayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: League of Extreme Maffers
Świat: Galana
Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobry gracz, mimo problemow, powinien uciec.
|
![]() |
![]() |
#3223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
|
![]() |
![]() |
#3224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
gra dla mlodzierzy i dzieci - brak tolerancji ktora zarzucasz innym. to gra dla kazdego kto ma ochote pograc, jak zreszta kazda gra. bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru" komentowanie zachowan graczy galany jest niczym innym jak wydarzeniami z galany, no chyba ze slowo "wydarzenia" rozumiesz super doslownie, ale jesli tak to ten topic bylby martwy po 2 dniach. 130+ EK jest dobry do pk wszystko zalezy od doboru celu ![]()
![]() |
#3225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Anarchist
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Old Patriots
Poziom: 108
Skille: 97/74
Poziom mag.: 21
|
![]() Kuczer.. ty tak wszystkich jedziesz na forum itd.. chodz do mnie na rl i zobaczymy czy tak bedzisez mi jechal... w Tibi i w internecie taki kozak ;-) Przekonamy sie wkoncu czy na rl jestes taki kozak. Jak CI obiecalem kiedys sie spotkamy na rl i zobaczymy kto bedzie kozaczyl
![]() |
![]() |
![]() |
#3226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
a co do reszty moge sie zapytac po co mam zabijac 60 lvle ? lol boltina coraz bardziej mnie zadziwiasz doskonale wiesz ze nie lubie pa i pk ale nadal mowisz jak bym to robil radze ci pomyslec zanim moje pierwsze pa wylonduje na tobie i czy bedziesz z konda czy neutral mam to w d..... a co do mojego wyksztalcenia hummm moja sprawa ;>
![]() |
#3227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@topic Na galanie nic, wczoraj rattzor bił jakiegoś 50~ lvla z HWD w ankh, ale on nie miał pz, więc rattzor go nie zabił ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3228 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() " gra dla mlodzierzy i dzieci " - cytat z tharrina
" bledy ort - to w 90% braki w wyksztalceniu a nie "wady charakteru" Do bystrych to ty nie nalezysz. Prosze, nie mow o dysfunkcjach i wroc do szkoly dla MLODziERZY!! Jedyny blad jaki u mnie mozesz znalezc, to literowka zamiast napisac : tharrin zdarzy mi sie napisac tharrni. Do szkoly tharrin, a nie grasz w tibie i tyle czasu tracisz. Wiesz co? Polecam Ci pisanie ze slownikiem. ^^ Zgadzam sie z przedmowca. Anarchist ( samozwanczy maffer ), przestan grac w tibie, bo niedlugo matke krzeslem zaczniesz naparzac - taka agresja. Juz na rl sie umawia haha. Aragorn Jak juz chcesz sie przyczepiac do powtorzen. To nie mozna byc nauczycielem polskiego, mozna byc jedynie nauczycielem jezyka polskiego. Nie mowi sie na kogos tylko O kims ^^ Czemu oddzieliles Na galanie nic? Brakuje tam czasownika. Napisalbys chociaz w rownowazniku... Dobrze podaj mu synonim slowa kozak. Mi na mysl przychodzi w tej chwili 1 - Chojrak. Polecenia wydaje sie w trybie rozkazujacym. Nie pisze sie POSZUKASZ, tylko POSZUKAJ. Ceza do ktorego LO chodzisz? Szukajcie u mnie bledow, znajdziecie pewnie jakas literowke, wynikajaca z pisania na klawiaturze. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych. I jak juz koniecznie chcecie pelnic role nauczyciela, pamietajcie, ja na to czekam. I w moich wypowiedziach moga znajdowac sie elementy jezyka potocznego. Nie zawsze uzywam przecinkow. Prosze was bardzo, do posta kazdej osoby mozna sie przyczepic. |
![]() |
![]() |
#3229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() I kolejny raz to samo. Znowu sie kłócą
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
![]() |
![]() |
#3230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() ble ble ble.... czy mi sie wydaje czy Toxo miał inny lvl niz 96? ktos cos wie? Czyzby Tharrin wygrał duel? czekam na odp.
tak btw. mozna uznac ze jestem retired
Arkus Ostatnio edytowany przez Arkuss - 05-12-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#3231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
|
![]() |
![]() |
#3232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 |
Zbanowany
|
![]() Chcialem zeby nie wypowiadal innym bledow... SLusznie zauwazyles, ale co jak co jestesmy mlodzi. Po prostu niech nie wypomina innym bledow, w jego postach tez mozna duzo znalezc ^^ to jest internet wiec ... nie wymagajcie od ludzi poprawnej polszyczyzny ^^
Ta... tharrin duelowal toxa hahaha. Gdyby duel sie odbyl tharrin by najpierw narzekal ze go trapneli i robili tak zeby toxo go fragowal, a w dodatku w jego deadliscie zobaczlbys nowy dead ^^ Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 05-12-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#3234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Przestancie Sie Klocic !!
#3235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() Jesli tak nie jest to chyle czola ![]() @Tharrin-ja nie podwazam czyjegos wieku i czyjes decyzji o graniu w ta gre. Mowie o tym, ze ta gra zdawac sie moze zbyt dziecinna dla np 25 latka. Osobiscie uwazam, ze jesli bym nie trenowal tenisa i nie zajmowalo by mi to wiekszej czesci czasu w ciagu dnia to rowniez duzo wiecej czasu poswiecalbym Tibii i graniu w niej. @Maffer-po pierwsze dziwi mnie Twoj nick na tym forum. Po drugie nie wiem skad Twoje"kozacznie"do Kuczera. Po trzecie nie wiesz do konca czy spotkanie w rl skonczylo by sie dla Ciebie dobrze. Kolejna sprawa jaka chcialbym Ci przekazac jest taka, ze nie ponawiaj swojej ofertu Egeenetoo o zakupienia pacca za 100k. To tak jakbym chcial kupic zlota branzoletke w Turcji za 3 Euro. @Poznanski-a Ty co sie taki ciety zrobiles na bledy ortograficzne? Kur*& nie dosc, ze szkola prawie wszystkich tu przesladuje to na dodatek na forum sie zaczynaja kolka jezyka polskiego. Jesli by Cie to interesowalo ja chodze do ZSMS'a ![]() BTW kto ostatni z LOEM dal loga na d lairze? ![]() Pozdro
![]() |
#3236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() Co do wydarzen z galany chcialem obwiescic iz:
Hybrid to pimpek Ceatratus to parówek-morlinek a Arkus to paskudna pyra ![]() ps. Kochacie mnie jeszcze ? ![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
To sie nazywa dopiero niedowartosciowanie... ![]() W jednym sie z toba nawet zgodze-twoje wyksztalcenie=twoja sprawa.. ale nie zmuszaj nas do wgladu w twoje niedouczenie... ![]() *Maffer~ ogolnie wycieczki w kierunku rl sa conajmniej nie na miejscu, choc przyznac musze ze chetnie bym pare osob spotkal w ciemnej uliczce na peryferiach miasta sam na sam...moglo by byc ciekawie.. ![]() Badz co badz szkoda by sobie brudzic rece za glupia gre... ![]() *Rycerz~ nie razily mnie nigdy braki poslkich znakow, nie zwracam wiekszej uwagi nawet na przystankowe... Ale niektore "slowotworcze" pomysly tych jakze wyedukowanych jednostek sa poprostu nie do ominiecia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3238 |
Zbanowany
|
![]() Jesus pierwszy raz to zrobilem, bo pieni mnie jak widze poloniste, ktory robi 7 razy wiecej bledow ^^
Nie doczepiajcie sie do bledow, poniewaz kazdy je robi dziekuje Byla jakas akcja LOEM, ze pytacie kto ostatni loga dal? |
![]() |
![]() |
#3239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Boshe Kurier co ty wygadujesz. Chcialbys spotkac kogos w ciemnej uliczce za miastem, mi to wyglada na jakies braki. Czy ty sie nie biles nigdy, ze podnieca Cie walka, ktora zawsze chciales stoczyc...?? A moze jestes niedoszlym fighterm z K1 albo marzysz o wlakach w klatce?? A kto to wie:/ @Nastir Koksiku pokocham Cie jak bedziesz miec 50 na kablu na razie moge cię tylko lubić ![]() @ Boltina a ty z Poznania co to za niespodzianka ![]() ![]() @Arkus retired:/ A masz juz NWN?? Moze sie Arkus kiedys spotkamy przy browarku i pogadamy o starych czasach ![]() @Poznanski A ty widze polonista z zamiłowania. Nigdy nie byłem dobry z ortografii wada wrodzona nabyta samoistna, ale nei udokumentowana. Jednak badz co badz trzeba sie troche przykladac do tego jak sie pisze, dla dobra innych ![]()
![]() |
#3240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |