![]() |
#3242 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda Reny
![]() ![]() Ale i tak pewnie jest mięsem armatnim w szeregach Next Generation i po wojnie będzie tak jak z Bośniakami kiedyś..
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#3243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ romas, milosz
to ja juz nie rozumiem, najpierw romas pisze, ze Nati padla od noobcharow saint, wiec dolaczyla do ng. pozniej milosz pisze, ze padla zanim dolaczyla do ng, co zgadza sie z wersja romasa, a pozniej pisze, ze dolaczyla do ng, co bylo przyczyna jej smierci. padla od noobcharow > dolaczyla do ng taka wersje mi podala ![]() @ allirav a co, ma siedziec na tylku i czekac, az po nia wpadna noobami drugi raz? co ty bys zrobil, gdyby Cie ubila przeciwna gildia.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Suv Pogmatwane to wszystko ale wszystko zgodne z twoją wersja
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Guest
|
![]() Nitro Del'Sal
Killed at Level 89 by Waxxi and by Sven slaggare Pephy albo ktos z ng moze sie wypowiedziec na ten temat? |
![]() |
#3246 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:20 Yaugardo [110]: .
22:20 Yaugardo [110]: men 22:20 Yaugardo [110]: why u killed nitro? 22:21 Waxxi [128]: he atked me lol 22:21 Yaugardo [110]: ;x |
![]() |
![]() |
#3247 |
Guest
|
![]() Tak niby lali nitra for fan a jak wbil pz przez przypadek (miss klick) to odrazu ded
|
![]() |
#3249 |
Użytkownik Forum
|
![]() TO zal kolesia ze wbil pz. Nie wiem jak w tibi 8.1 mozna robic missclicka, Trzeba byc chyba skonczonym idio.... . GRam od tibi 7.4 i nigdy nie zrobilem missclicka to nie wiem jak 90 Ek mogl go zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Suv
No doszedłbym do Ng.. Każdy by tak zrobił na miejscu Natali..Ale chodzi mi o to że po wojnie i tak Ng będzie miało wyjebane na nią jak i na resztę mięsa armatniego typu Yaugardo (no offence). Pozdrawiam ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#3251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Polska _/
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
No tak bardzo jej szkoda, wszyscy jej bardzo zaluja, bo co? bo jest dziewczyna? jest takim samym graczem jak kazdy i ma swoje grzechy. Raz ze zachowała sie nie wporzadku do pewnej osoby, a nie wspomne o mało istotnym fakcie ze grał na niej Pephy... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() i jeszcze ktos powie ze random pffff smiech na sali widac kto tu wiele wie o tej obsidii i co sie dzieje !!! dlatego lepiej niech sie kazdy zastanowi a nie potem wjezdza na mnie czy omg itd !! pffffff
|
![]() |
![]() |
#3253 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha FInerku : jesli uwazasz ze rena to random to " w dupie byles gowno wiesz "
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3256 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A to wkoncu najpierw doszla do ng i padla czy padla i doszla do ng bo juz sam niewiem? =/ Ostatnio edytowany przez Romas1 - 11-01-2008 o 14:30. |
|
![]() |
#3257 |
Guest
|
![]() Tak tylko ze ta dziewczyna dopiero zaczyna sie uczyc w to grac wiec nie wiem o co wam chodzi. Wczesniej nie pisalem ze to ona ale teraz juz moge.
|
![]() |
#3258 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale my dorbze wiemy ze rena to dziewczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Romas
Do NG dołączyłam po tym jak padłam ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3260 |
Guest
|
![]() Kiroy nupku ja ciagle pisalem ze nitra zabili ze nitro del sal to dziewczyna.
|