![]() |
#3241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() ostatnio nawet te lagi nie takie straszne, tzn dzisiaj juz nie mialem tych wielkich freezow. chociaz sorcem expic i tak ciezko by bylo, poza tym mam rs, nie mam kasy nawet na blessy jak padne na tym anni, no i mannow nie chcial isc tydzien temu to dlaczego nagle ma zmienic zdanie ? poza tym, nie mam zamiaru sprzedawac anni itemka
![]() ![]() @ szafa ja w wakacje mialem lagi od ~10 rano, tak od pazdziernika mi sie zaczynaja okolo 16, przez pare ostatnich miesiecy bylo gorzej i lagi caly dzien a od 15 freezy co chwile po kilka/kilkanascie sekund.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#3242 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ktos na tym jebanym servie kupuje g army?!=/ ja jebie
#3243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Dzisiaj mi te lagi sie mniejsze zrobiły trochę ale i nadal są
|
![]() |
![]() |
#3244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() istnieje taki 7 lvl co kupuje wszystkie itemy
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 | |
Użytkownik Forum
|
![]() u mnie to samo, zapewne dlatego:
Cytuj:
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
|
![]() |
![]() |
#3246 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: 3-miasto
Imię: *top secret*
Poziom: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3247 |
Użytkownik Forum
|
![]() chęci są - gorzej z mozliwosciami. moj net jest do dupy od wakacji i nie wiem dlaczego ale jak narazie nie moge go zmienic bo nie mam na co >.> poza tym dzieki, ale wiem co robic.
![]() |
![]() |
#3249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() @Szafa
Ty to i tak masz sie dobrze ![]() ![]() dzisiaj na przyklad bylem sobie na dragach w ank, ide se lurnac... i freez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() kurde ,a juz mialem nadzieje ,bo nikt tego gowna nie kupuje
|
![]() |
![]() |
#3253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Name: Moose Darkshade
Guild membership: Guardian of the Next Generation Mar 01 2007, 19:28:48 CET Killed at Level 82 by Yunichi
#3254 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() Cytuj:
OMG zal.pl Napisal w jednego sorca i mialem nadzieje ze jesli napisalem jednego sorca to sie kapniesz ze reszta to beda najci albo palki(specjalnie dla Ciebie:najci i palki).LOL Ale widac ze Cie przecenilem ![]() Pozdro Ziomus ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3255 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm to skoro to ty lub Pephy (oczywiscie w to nie wieze) dlaczego tylko ty zostales wyrzucony z ET? : >
|
![]() |
![]() |
#3256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Urg wiesz na pephego ciezko reke podniesc a na takiego 108 rp
![]() ![]() ![]() ![]() Wuja Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Guest
|
![]() Yol Noobki ;]
po co kiroy odszeles z ET ? manow pomysli ze ju sie rozpadacie ...:/ eyyyy Czemu Fozivo juz bana nie ma ? ![]() |
![]() |
#3258 |
Użytkownik Forum
|
![]() anga ty sie tak nie burz, bo sam zes sobie delete zalatwil
![]() azared sprzedaje sca, wiec wniosek z tego taki, ze kiroy sharuje z azaredem, hacknal raidriona i oddal eq azaredowi, zeby wygral wojne i pozniej kiroy bedzie free bo jest przeciez szpiegiem. jak ktos mi powie ze jestem idiotą, bo sam nie rozumie, co to jest ironia, to leb kurwa ukręcę jedna osoba zapytala sie czy ktos ma na sell mms czy tam sov, to nie jest robienie trade z forum, lukasz, poluzuj ![]() elitarny, jak probowalismy kiedys tam anni, to stalem do konca UH ![]()
![]() |
![]() |
#3259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() No to ladnie.Ogladalem sporo filmikow ale wlasnie takiej ekipy gdzie jeden sorc/druid nie widzialem i wnioskowalem ze ciezko sie wyUhac majac tyle hp bo combo czasem ladne wchodzi.Ale mysle ze za duze ryzyko.Czas skonczyc temat
![]() Co do SCA to podejrzane ale nikt pewnosci nie ma i raczej nie bedzie mial jaka prawda ![]() Co do Kiroya to fakt, sam pall to moze g*wno zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
#3260 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Dela se zalatwilem ale to nie mialo wplywu wiekszego na inne osoby poza osoba mojego kuzyna. A W*****a mnie poprostu nie umiejetnosc porozumienia sie z innymi... Btw slyszalem tez od Emila o Rambo jak tam sie chlopaki dogaduja, maja guild forum, zrobili guild skladke podobno Emil zrobil guild Ots nawet a Joppe licytuje guild house, wybrany droga glosowania. Czemu w innych gildia tak nie mozna?!
|
![]() |