Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-08-2009, 12:22   #3261
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
@Serowel po jaki huj sprawdzasz ilu nas jest, ilu gra...?
Żeby expić!!! Tylko niestety nie ma takiej pory dnia żeby wyjść z depo, czy to 23.oo, 3.15, czy 6.20 zawsze jest Was online 15~20+
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-08-2009, 13:20   #3262
Arav_ras
Użytkownik Forum

Arav_ras's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Kurwa, nie wiem co gorsze: grać w tibie o 3.15 czy sparwdzać ilu gości jest o 3.15 xD Ale spoko panowie,zaraz szkoła to może niektorzy z was wyjdą poza cyberprzestrzeń
Arav_ras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 13:35   #3263
maniek1116
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Coś na rozluźnienie towarzystwa! ;d

http://www.wykop.pl/ramka/228923/dla...mam-dziewczyny

Ostatnio edytowany przez maniek1116 - 31-08-2009 o 16:35.
maniek1116 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 14:36   #3264
J.Rabbit
Użytkownik Forum

J.Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Puławy

Imię: Xaaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 171
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maniek1116 Pokaż post
Coś na rozluźnienie towarzystwa! ;d

http://www.wykop.pl/ramka/228923/dla...mam-dziewczyny

ofc z tibią związane ;o
chodzi o wowa mr.coolwannabe .

@Mera: Za to ,ze zdradzilem Cie i moj kochany polski narod. Za to ,ze przeszedlem na czarna strone mocy .
stary 31-08-2009, 15:29   #3265
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kurwa, nie wiem co gorsze: grać w tibie o 3.15 czy sparwdzać ilu gości jest o 3.15 xD Ale spoko panowie,zaraz szkoła to może niektorzy z was wyjdą poza cyberprzestrzeń
Na*******ać w tibie 24/7 a sprawdzić czy ktoś jest online o 1 w nocy co zajmie 15 sec to jednak jest znaczna różnica.

Cytuj:
@Mera: Za to ,ze zdradzilem Cie i moj kochany polski narod. Za to ,ze przeszedlem na czarna strone mocy .
A ktoś ty?! ;d
stary 31-08-2009, 16:10   #3266
Sebciooo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel Pokaż post
A ktoś ty?! ;d
Alfa i omega poczatek i koniec=]
Sebciooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 16:56   #3267
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Poziom: 95
Domyślny

Po przeczytaniu 5ciu stron:

Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady.
Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'.

No i wstyd mi Ciebie czarny ze mieszasz osiedle dalej ode mnie. Ja pierdoel

:<

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 17:05   #3268
asus597
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor Pokaż post

Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady.
Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'.

po huj sie odzywasz? ciebie jak te inne psy z flow stary zmusza do gry w tibie? ........eeeeeeeeeeeeeeee tez jebiesz akona w anala jak rosi pies?

16:48 You see Rosi Pies (Level 1). He has no vocation.

Ostatnio edytowany przez asus597 - 31-08-2009 o 17:12.
asus597 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 17:59   #3269
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Signed - 100%

Tylko brakuje mi tu jeszcze Rosiego, Barola i Meravi

Cytuj:
Alfa i omega poczatek i koniec=]
Pomyliłeś osoby, on gra w tibie...
stary 31-08-2009, 18:16   #3270
Sebciooo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel Pokaż post
Signed - 100%

Tylko brakuje mi tu jeszcze Rosiego, Barola i Meravi
Signed - 100% =]

17:49 Loot of Zugurosh: 43 gold coins, golden boots , 84 gold coins, demonic essence, rusty legs, 2 soul orbs, 9 red pieces of cloth, a great mana potion, 9 platinum coins

Ostatnio edytowany przez Sebciooo - 31-08-2009 o 18:20.
Sebciooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 18:24   #3271
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebciooo Pokaż post
Signed - 100% =]

17:49 Loot of Zugurosh: 43 gold coins, golden boots , 84 gold coins, demonic essence, rusty legs, 2 soul orbs, 9 red pieces of cloth, a great mana potion, 9 platinum coins
Sebciu, spacja za przecinkiem, a nie przed
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 19:19   #3272
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:

asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie.

Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych.

Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic.

wejdzcie na ta strone: http://kidprotect.pl/
lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam.

Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja.

Ostatnio edytowany przez Abor - 31-08-2009 o 19:22.
Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 21:43   #3273
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

HAHAHAHAHAHA, Karol wszedł, pozamiatał, a pleby się ciśnieniują. xD
stary 31-08-2009, 21:54   #3274
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wiecznyodpoczynek
A ty idź kupić kolejnych kilka postaci, może znajdziesz serwer, z którego cię nie wypierdolą.
Kupić kolejnych kilka postaci? Kupiłem jedynie Zirkova na którym potem i tak zarobiłem. Reszta była wymieniana albo robiona przeze mnie, kretynie.

Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać o Grałeś / grasz na morganie pewnie dłużej ode mnie ale i tak jedyna wojna w jakiej czynnie brałeś udział to ta ostatnia, jeśli mnie pamięć nie myli. Przez większość tego czasu byłeś jedynie żałosnym napinaczem forumowym i pharaoh blockerem, znajdując się czasem w roli duszy game chatu. RZAL. Dać takiemu troche władzy i już w głowie mu od*******a. Keep barking.
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 22:31   #3275
asus597
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie.

Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych.

Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic.

wejdzcie na ta strone: http://kidprotect.pl/
lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam.

Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja.

twoja stara inaczej wczoraj śpiewała jezeli wiesz o co chodzi
stary 31-08-2009, 23:12   #3276
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz Pokaż post
Kupić kolejnych kilka postaci? Kupiłem jedynie Zirkova na którym potem i tak zarobiłem. Reszta była wymieniana albo robiona przeze mnie, kretynie.

Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać o Grałeś / grasz na morganie pewnie dłużej ode mnie ale i tak jedyna wojna w jakiej czynnie brałeś udział to ta ostatnia, jeśli mnie pamięć nie myli. Przez większość tego czasu byłeś jedynie żałosnym napinaczem forumowym i pharaoh blockerem, znajdując się czasem w roli duszy game chatu. RZAL. Dać takiemu troche władzy i już w głowie mu od*******a. Keep barking.

trafne słowa .. Rosi taka jest prawda ...
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 23:34   #3277
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz Pokaż post

Widać, że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej.
Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.

Pozdro, sprzedawczyku.

@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...
stary 01-09-2009, 00:10   #3278
asus597
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej.
Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.

Pozdro, sprzedawczyku.

@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...

grebol ma w 100% kur*aaaaaaaaaa racje JESTEŚ PSEM (dosłownie)
niedosc ze lizesz dupe akonowi , to robisz z siebie niewiadomo co , a kazdy wie ze jedyne co ci wychodzi to "hau hau" kurwa
w*******aj peddigree

23:40 Rosi Pies [1]: witam jestem rosi pies(rosi thern) i lize jaja akona bo jestem psem, w*******am pedigree bo mi stary kaze ,jestem whujnym noobem z trade i pochodze z unleplayed... lubie flow bo tam wszysty dają ostro w dupe moje pvp rowna sie 0 albo i gozej , stary czasem mi hotkeya wciska (za to go kocham i za to ze w nocy sie z nim bawie), jak padam moim wieklim rycezykiem to wszyscy na mnie krzycza i wtedy bija mnie hujami po buzi

PEDIGREEEE By rósł nam duzy pies HAU HAU HAU
stary 01-09-2009, 00:19   #3279
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post

Pozdro, sprzedawczyku.

@ Grebol
Sprzedałem się? Za co niby debilu? Walczyłem przeciw Laviowi, Kenamiemu, Shejqowi i wielu innym osobom, które nie uważają mnie za żyda z krwi i kości. Możliwe, mają do mnie jakiś żal ale im nie odpiepsza. Nikogo nie zdradziłem, nie podobało mi się zachowanie olafów a że ich akon by nie wywalil ani nie podjął żadnych kroków to wolalem sie napiepszac niż zgrywać imperka. tyle z mojej strony, bb
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 00:43   #3280
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Rosi, psie prawda w oczy kole :/
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania