![]() |
#3261 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Kurwa, nie wiem co gorsze: grać w tibie o 3.15 czy sparwdzać ilu gości jest o 3.15 xD Ale spoko panowie,zaraz szkoła to może niektorzy z was wyjdą poza cyberprzestrzeń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Ostatnio edytowany przez maniek1116 - 31-08-2009 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Mera: Za to ,ze zdradzilem Cie i moj kochany polski narod. Za to ,ze przeszedlem na czarna strone mocy ![]()
![]() |
![]() |
#3265 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po przeczytaniu 5ciu stron:
Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady. Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'. No i wstyd mi Ciebie czarny ze mieszasz osiedle dalej ode mnie. Ja pierdoel ![]() :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
|
![]() Cytuj:
po huj sie odzywasz? ciebie jak te inne psy z flow stary zmusza do gry w tibie? ........eeeeeeeeeeeeeeee tez jebiesz akona w anala ![]() 16:48 You see Rosi Pies (Level 1). He has no vocation. Ostatnio edytowany przez asus597 - 31-08-2009 o 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tylko brakuje mi tu jeszcze Rosiego, Barola i Meravi Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() Cytuj:
17:49 Loot of Zugurosh: 43 gold coins, golden boots , 84 gold coins, demonic essence, rusty legs, 2 soul orbs, 9 red pieces of cloth, a great mana potion, 9 platinum coins Ostatnio edytowany przez Sebciooo - 31-08-2009 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3271 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie. Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych. Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic. wejdzcie na ta strone: http://kidprotect.pl/ lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam. Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja. Ostatnio edytowany przez Abor - 31-08-2009 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() HAHAHAHAHAHA, Karol wszedł, pozamiatał, a pleby się ciśnieniują. xD
![]() |
#3274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
twoja stara inaczej wczoraj śpiewała jezeli wiesz o co chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
trafne słowa .. Rosi taka jest prawda ... ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej. ![]() Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem. Pozdro, sprzedawczyku. ![]() @ Grebol Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...
![]() |
![]() |
#3278 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
grebol ma w 100% kur*aaaaaaaaaa racje JESTEŚ PSEM (dosłownie) niedosc ze lizesz dupe akonowi , to robisz z siebie niewiadomo co , a kazdy wie ze jedyne co ci wychodzi to "hau hau" kurwa w*******aj peddigree 23:40 Rosi Pies [1]: witam jestem rosi pies(rosi thern) i lize jaja akona bo jestem psem, w*******am pedigree bo mi stary kaze ,jestem whujnym noobem z trade i pochodze z unleplayed... lubie flow bo tam wszysty dają ostro w dupe ![]() PEDIGREEEE By rósł nam duzy pies HAU HAU HAU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj: