![]() |
#3262 |
Guest
|
![]() A ja moze z innej beczki.. nie wiem czy to legalne czy nie ale spróbuję
Kupię pacca za tibia cash, jesli sprzedajesz albo wiesz kto sprzedaje to czekam na pm. |
![]() |
#3263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Konda
Dec 06 2006, 23:04:43 CET Killed at Level 177 by Gaostic mass log w d-lair?
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
![]() |
![]() |
#3264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() to moz4 ja z innej beczki... wrocilem z pozegnalnj imprezki na mala skale i mam ochote cos napsiac wiec:
Zegnam wszytkich z tego forum... Tak bru~ nawet ciebie mimo iz jestes lekko ograniczony.. Zycze wam wszystkiego najlepszego! Bo coz innego mi pozosteje? Grajcie dalej, bawcie sie tudziez marnujcie czas... Wasz wybor... Ale dam wam jedna rade- kiedys nadejdzie dzien ze takze zmuszeni bedziecie podjac decyzje, ktora zawazy na waszym zyciu.. podejmujcie ja z rozsadkiem..! Bo jk wiadomo nie bedziecie po wieki pod skrzydlami mamusi... /////////no risk no fun jak to mowia... Ja wybralem,.. jak to sie skonczy nikt nie wie... Ale chcialbym kiedys wrocic do polski i zobaczyc ze kumple z tibii grasja w spokoju, a "wrogowie" stali sie kumplami...(wiem... zalosne) Nic dodac nic ujac.. zegnam wszystkich serdecznie... 92EK opuszcza galane.. |
![]() |
![]() |
#3265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez thewojtek - 07-12-2006 o 08:52. |
![]() |
![]() |
#3266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]()
#3267 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() I tak jestescie ciotami, prawie wszyscy
![]() Ale mniejsza z tym. ![]() Ps. You have left the guild. Spłaciłem sie wiec jestem wolny, huhuhuhu PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE PEACE !!! |
![]() |
![]() |
#3268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
1. jestes zalosny 2. jestes nadal hunted przezmnie 3. twoj payment to post z przeprosinami 4. milej zabawy
![]() |
#3269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
2. Masz racje 3. Watpie zeby przeprosil.. 4. Dla mnie nie jestes taki milusi XD
![]() |
#3270 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. nie kazdy :> 2. nie zawsze ale tym razem mam 3. jego problem 4. jestem nawet bardziej xD
![]() |
#3271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() omg ale konda znoobil
![]()
#3273 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic dziwnego ze zawsze uciekal z takim pvp xD
#3274 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Welcome to the Hominium! PEACE PEACE !!
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() haha od razu widac na filmie ja konda paa kto hwl w dupe wlazi, lol
znoobil totalnie ![]()
#3276 |
Guest
|
![]() Hmm co wam krotko powiedziec jak macie payment 30k to korzystajcie z okazji i tak to 1 dzien grania aby tyle uzbierac macie taki payment jak ja 300k+ xD nie placcie wyplacilem sie z guildi jak jeszcze gralem hmm chyba jako 10-12 gracz poczym mialem free day xD nastepnego dnia na pz Camuh z Rivenem zrobili maly poscig zamna xD nie obylo sie bez kilkunastu ue ale nie poddalem sie co mialem robic ;p wiadomo trzepalem sie aol+blessy+300k=400k poszlo w ...
Poczym zostalo mi jakies 100k kupilem aol+blessy i tak zakonczylem swoja gre 1.Najgrosze co mozna zrobic wyplacic sie 1 zaplaci pojdze reszta za osoba ktora sie wyplaci bo mu psych... siada 2.Ja jeszcze swego czasu Druid top lvl i mg lvl teraz to n/c bylem 1 z celow bo dobrze wiadomo ze Lovize+Konda+Shadel+Ja i reszta to combo sd ponad 2k+ Wojna byla i bedzie na galanie wy mozecie placic poczym Hwl bedzie mialo nad wami przewage psychiczna zaplaciles jestes wobec ich 0 i tak czy pozniej wymysla cos aby cie ujebac przy najblizszej okazji dlaczego galan smierdzi ? hmmm jako ze Polak vs swed= Rotfl poniewaz jeszcze jak pamietam <hugs Corlic> wojna byla vs swed i to bylo zgranie a teraz Polak zrobi Pk to zamiast pomoc polak polakowi to zacznie pomagac swedom i upierdoli polak polaka taki........ Konda hunted 4 ever wiadomo ze jak lovize i konda beda free w tydzien nabija h lvl to reszta moze sie pozegnac swedow Ale Ja wroce jeszcze na Galane i Zbiore Ekipe moze kolo wakacji ![]() Zreszta gram na innym servie wiec mi to rybka czy dedne czy nie ale potrzepac sie z Hwl to frajda dlamnie ![]() Dlaczego sadze ze galana to server off dla polakow poniewaz jesli ktos tu jeszcze gral zemna w wakacjie kiedy Dray'Hu~~ mial rs i bili go hwl a potem przezucili sie na Hetn~~ to kazdy uciekl do depo z dominion camuh rivenn kekz+nuskei i reszta bili go samego wpadlem na 2x ue ale zlurowalem ich na siebie dzieki mnie hetn~~ zyl ale zreszta nie wazne .......poprostu polacy sa tacy ze tak powiem ze boja sie o wlasne dupy i lvl i nic nigdy z tego nie bedzie xD <ja tu jeszcze wroce> |
![]() |
#3277 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:08 You lose 22 hitpoints due to an attack by Pehava.
17:08 You lose 34 hitpoints due to an attack by Gran Deah. 17:08 You lose 171 hitpoints due to an attack by Adriano von'task. 17:08 You lose 196 hitpoints due to an attack by Gran Deah. 17:08 You lose 349 hitpoints due to an attack by Rattzor. 17:08 You lose 319 hitpoints due to an attack by Lovize. 17:08 You lose 174 hitpoints due to an attack by Magic Neonq. 17:08 You lose 156 hitpoints due to an attack by Pehava. 17:08 You lose 181 hitpoints due to an attack by Sautis Nantico. 17:08 You lose 121 hitpoints due to an attack by Marduc. nice combo xD
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 07-12-2006 o 18:33. |
![]() |
![]() |
#3278 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3279 | |
Zbanowany