![]() |
#3261 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @Polaczki Doesnt matter how hard u try, you wont hack me now ! =) |
|
|
![]() |
#3262 |
Guest
|
![]() Omg co za idiota
Obywatelstwo ci dali jak nie znales jezyka?? Looooool co za noob. gowno mnie obchodzi ile masz lat. Tu nie chodzi o wiek tylko o poziom intelektu, ktory w twoim przypadku jest ZEROWY. np: nie kazdy pieciolatek zachowuje sie jak idiota, lub tak jak ty. I co myslisz ze Uf tylko czeka zeby cie zhakowac. LOL no normalnie chołota z ciebie i ciebie wychowała. Tylko mnie nie zabij w tibi plxxxxx, kurde padne przez ciebie nie no co ja zrobie.....!! O juz wiem napisze do twojego taty to cie zamknie w szafie jak to zwykle robi gdy jestes niegrzeczny |
![]() |
#3263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie ma podstawy prawnej żeby głupi szczyl mieszkający w Białymstoku dostał obywatelstwo szwedzkie. Chyba, że w jego wybujałej wyobraźni. Tak masz rację hacknięcie Ciebie jest niemożliwe...dalej bujaj w obłokach mały szwedku...
@odyniecq po kiego podszywasz się pod kogoś? Jakieś kompleksy masz? |
![]() |
![]() |
#3264 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() żal.com.org.prv.net.pl
@Dili Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek |
![]() |
![]() |
#3265 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Cytuj:
ON MA TAKA ZRYTĄ BANIE OD WĄCHANIA KLEJU ![]() ![]() ![]()
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
|
![]() |
![]() |
#3266 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Fenshi fenshi ajeja <333 @Pajerro Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\ |
|
![]() |
#3267 |
Zbanowany
|
![]() niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat. |
![]() |
![]() |
#3268 |
Guest
|
![]() TibiaOwn. Zreszta w ostatnim czasie dostalem film z pk z kyry '250mb' i zdjecia Bezoka cos tez kolo tego. Jeden od rla Radka, drugi od rla Menphiusa ;]
|
![]() |
#3269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Argonianin
Świat: Harmonia
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() @UP
ale nowosc jest cam z akcji na Murata i reszte? bylbym wdzieczny @edit Dili ban ;o
Ostatnio edytowany przez Ezop - 03-05-2007 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#3270 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3271 |
Zbanowany
|
![]() Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz
|
![]() |
![]() |
#3272 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Stwierdzam chorobę zwana Schizofrenią ![]() Postaci kliniczne schizofrenii urojenia, czyli błędne przekonania, które nie mają podstaw w rzeczywistości. Osoby chore mogą myśleć, że ktoś je śledzi, podsłuchuje myśli lub "wkłada" im je do głowy, (dodajmy jescze xD "To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza") co do tego nie ma watpliwosci ... Diagnoza: przestan grac w tibie, zrokuj chara, zaczni sie leczyc na nogi (bo na glowe za późno), jak by nie pomagalo skocz z mostu :|
Nic nie jest stracone. Póki znajdzie się choć jeden głupiec, by o to walczyć ! Ostatnio edytowany przez Raynold - 04-05-2007 o 09:56. Powód: Nie cytujemy zdjęć |
|
![]() |
![]() |
#3273 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale przynajmniej nie kupuje charów ;* |
|
![]() |
#3274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'( Ostatnio edytowany przez Kiełek - 04-05-2007 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
#3275 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Moze zucicie ignora na tych zjebów i bedzie swiety spokuj. nie odp na oszczerstwa i gloooopie posty i bedzie loooz.
Panowie taki mały offtop: Jutro MATURA!!!! ![]() A teraz ide spac, bo itak mnie nie znacie i nie lubicie "dziady" jedne!
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#3278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Stan: Niegrający
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() cos dla maturzystow http://img261.imageshack.us/img261/7218/maturazp4.jpg
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
![]() |
![]() |
#3279 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3280 |
Guest
|
![]() |