Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-12-2007, 19:58   #3281
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Witajcie, witajcie przyjaciele z Iridii!

Wybaczcie, ale nie mogłem przejść obojętnie obok waszego forum. Przeglądam je od pewnego czasu i włos mi się na głowie jeży na widok postów pewnych użytkowników, o których wspomnę w następnej części swojego postu. Chciałbym na wstępnie zauważyć, że poziom tychże wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki, niestety

Pomimo największych wysiłków, nie jestem w stanie zrozumieć zarówno intencji, jak i motywów, jakimi kierujecie się, drodzy flamerzy przecudownej gildii, jaką jest [guild]Deadly Delight[/guild]. Żyjemy w wielkich czasach, jesteśmy świadkami końca epoki starego, skostniałego [guild]Arcanium[/guild], którego okres chwały dawno już minął. Teraz, pełne polskich graczy o wątpliwym poziomie gry, jest ono ledwie cieniem tego, co zwykliśmy pamiętać i widzieć, wymawiając słowo Arcanium. Proszę, przestańcie krytykowac członków Deadly Delight, którzy reprezentują wysoki poziom gry, którzy mają na swoim koncie wiele doniosłych dokonań, którzy zasługują na szacunek i uznanie! Tak właśnie jest! To my, prowadzeni przez Mewtu, wybawiliśmy Iridię od owych żałosnych, botujących i sharujących konta pożal się Boże polaczków. Cóż z tego, że my sami musieliśmy przyjąc ich metody; kupować postacie, sharować i bocic?! Cel uświeca środki, drodzy przyjaciele! Taka jest ta gra, zdobyliśmy władzę i należy się nam!

Nie krytykujcie zatem takich poważanych wojowników, jakimi są Neztas, Crealeth, czy Belfaw. Neztas udowodnił już, jak niespotykane są jego umiejętności PvP, salwując się osławioną ucieczką na Fibulę, umykając podłym prześladowcom, a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!

Już wkrótce Arcanium będzie przeszłością, a my, nowa elita Iridii, wraz z naszymi przyjaciółmi którzy wkrótce nadejdą pomóc nam budować nowa Iridię, stworzymy server, o jakim marzono od lat. Nic, że osiągając ten jakże szczytny cel musimy dokonać kilku aktów przemocy i siły, wszakże cel, który nam przyświeca, którym jest oczyszczenie Iridii ze śmieci i pokazanie wam, polaczki, gdzie wasze miejsce (co powyżej wspomniani bohaterowie już czynią na tym forum), uświęca wszystkie środki!

Ku lepszej Iridii!

Wasz szczerze,
Shane

~

Ostatnio edytowany przez Vincento_Vampire - 21-12-2007 o 20:00.
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-12-2007, 20:10   #3282
Rosjaninn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2007

Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire Pokaż post

Wybaczcie, ale nie mogłem przejść obojętnie obok waszego forum. Przeglądam je od pewnego czasu i włos mi się na głowie jeży na widok postów pewnych użytkowników, o których wspomnę w następnej części swojego postu. Chciałbym na wstępnie zauważyć, że poziom tychże wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki, niestety

Pomimo największych wysiłków, nie jestem w stanie zrozumieć zarówno intencji, jak i motywów, jakimi kierujecie się, drodzy flamerzy przecudownej gildii, jaką jest [guild]Deadly Delight[/guild]. Żyjemy w wielkich czasach, jesteśmy świadkami końca epoki starego, skostniałego [guild]Arcanium[/guild], którego okres chwały dawno już minął. Teraz, pełne polskich graczy o wątpliwym poziomie gry, jest ono ledwie cieniem tego, co zwykliśmy pamiętać i widzieć, wymawiając słowo Arcanium. Proszę, przestańcie krytykowac członków Deadly Delight, którzy reprezentują wysoki poziom gry, którzy mają na swoim koncie wiele doniosłych dokonań, którzy zasługują na szacunek i uznanie! Tak właśnie jest! To my, prowadzeni przez Mewtu, wybawiliśmy Iridię od owych żałosnych, botujących i sharujących konta pożal się Boże polaczków. Cóż z tego, że my sami musieliśmy przyjąc ich metody; kupować postacie, sharować i bocic?! Cel uświeca środki, drodzy przyjaciele! Taka jest ta gra, zdobyliśmy władzę i należy się nam!

Nie krytykujcie zatem takich poważanych wojowników, jakimi są Neztas, Crealeth, czy Belfaw. Neztas udowodnił już, jak niespotykane są jego umiejętności PvP, salwując się osławioną ucieczką na Fibulę, umykając podłym prześladowcom, a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!

Już wkrótce Arcanium będzie przeszłością, a my, nowa elita Iridii, wraz z naszymi przyjaciółmi którzy wkrótce nadejdą pomóc nam budować nowa Iridię, stworzymy server, o jakim marzono od lat. Nic, że osiągając ten jakże szczytny cel musimy dokonać kilku aktów przemocy i siły, wszakże cel, który nam przyświeca, którym jest oczyszczenie Iridii ze śmieci i pokazanie wam, polaczki, gdzie wasze miejsce (co powyżej wspomniani bohaterowie już czynią na tym forum), uświęca wszystkie środki!

Ku lepszej Iridii!

Wasz szczerze,
Shane

~

Ty kretynie ;/
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze
Rosjaninn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 20:16   #3283
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Rosjaninn, dlaczego nazywasz mnie kretynem? Skąd biorą się podobni tobie? Nie umiesz dostrzec, że zwycięstwo Arcanium (teoretyczne tylko) było by dla naszego servera katastrofą o nieobliczalnych skutkach? Proszę cię, pozwól działać tym, którzy to potrafią, a sam wróć do botowania "sfoiei postadzi", jak to zwykliście mówić.

Rety...

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 21-12-2007, 20:17   #3284
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!
20 letnim*
moja postac nigdy nie zginela*
czyniac to przy pomoc programow~ pokazal ze liczy sie dla niego czas i nie lubi monotonnosci huncenia recznie

Wasz

Oloriusz Belfaw III Sobieski Wladca Polakow
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 20:26   #3285
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
20 letnim*
moja postac nigdy nie zginela*
czyniac to przy pomoc programow~ pokazal ze liczy sie dla niego czas i nie lubi monotonnosci huncenia recznie

Wasz

Oloriusz Belfaw III Sobieski Wladca Polakow
Nie do końca zrozumiałeś moje porównanie przyjacielu, proponuję CI ćwiczyć zdolność rozumienia czytanego tekstu, jako że wkrótce już, gdy Iridia będzie nasza, Twoim zadaniem, jako wyższemu i lepszemu, będzie nieść kaganek oświecenia owym "polaczkom", boshhhe

<3

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 21-12-2007, 20:33   #3286
Rosjaninn
Użytkownik Forum

Domyślny

nigdy nie botowalem,nie botuje i nie mam zamiaru zagonska kurwo..zpod latarni ktora nie swieci i pada nad nia deszcz ;/
myslisz ze jestem dzieciakiem 9 letnim ale to nie prawda poprostu jak widze takiego kretyna jak ty co wypisuje jakies glupoty to az sie prosi o pocisk.. ;/ ;/ prawda boli ale co zrobic kurweskie zycie raz dwa tak tak ooooo..

stary 21-12-2007, 20:35   #3287
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
no bo jest?
i nie wiem w ogole skad ma te swoje wydumane argumenty typu ze chce zaimponowac analfabetyzmem, loL, nabijamy sie z was wszystkich rowno bo nie potraficie zrozumiec slowa z tego co tu piszemy, uwazasz ze jestes bystry koles mowiac ze siedzimy w pieluchach, wyzywasz, gadasz jakies glupoty o wietnamie itp itd bo przegrales z nami w gre komputerowa,

/rozbiorca rzeczpospolitej irydyjskiej lOOOOl

ps, olorion chcialem to samo napisac ;o
Pokaz gdzie anpisalem choc jedno z tego co napisales??
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 20:51   #3288
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Pokaz gdzie anpisalem choc jedno z tego co napisales??
Drogi Jinikao, szanujemy Cię w naszej gildii, ponieważ nie dołączyłeś do tego z góry skazanego na klęskę marnego powstania Twoich plemiennych pobratymców, chciałbym Cię jednak poprosić, abyś nie polemizował z Neztasem - przyjmij z góry, że to co on mówi jest jedyną racją, racją stanu Będzie Ci w ten sposób łatwiej grac w przyszłości z nami, na naszej lepszej Iridii

Rosjaninn, rety, skąd biorą się tacy jak ty?! Czy to wszystko, co potrafisz powiedzieć? Nie dorastasz nam nawet do pięt, czytając twoje posty cieszę się, że nasza gildia wkrótce zniweczy podłe plany podobnych tobie, żałosnych kukiełek.

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 21-12-2007, 21:21   #3289
adnincv
Użytkownik Forum

adnincv's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego

Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Wasz szczerze,
Shane

~
Angielskiego nie tlumaczy sie doslownie, mega zretardowany polaczku
adnincv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 21:22   #3290
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Cytuj:

Ku lepszej Iridii!

Wasz szczerze,
Shane

~
hcialem zrobic taki nick ;;;;;/
stary 21-12-2007, 21:26   #3291
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

Cytuj:
Drogi Jinikao, szanujemy Cię w naszej gildii, ponieważ nie dołączyłeś do tego z góry skazanego na klęskę marnego powstania Twoich plemiennych pobratymców, chciałbym Cię jednak poprosić, abyś nie polemizował z Neztasem - przyjmij z góry, że to co on mówi jest jedyną racją, racją stanu Będzie Ci w ten sposób łatwiej grac w przyszłości z nami, na naszej lepszej Iridii

Rosjaninn, rety, skąd biorą się tacy jak ty?! Czy to wszystko, co potrafisz powiedzieć? Nie dorastasz nam nawet do pięt, czytając twoje posty cieszę się, że nasza gildia wkrótce zniweczy podłe plany podobnych tobie, żałosnych kukiełek.

Wasz szczerze,
Shane

~
Wanna be idiot??
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 21:59   #3292
Lisuu-aleniewrl
Użytkownik Forum

Lisuu-aleniewrl's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk

Domyślny

Cytuj:

Ku lepszej Iridii!

Wasz szczerze,
Shane

~
br????????
stary 21-12-2007, 22:40   #3293
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 21-12-2007, 22:50   #3294
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość

Wasz szczerze,
Shane

~
Kim jesteś zjebusie? ;| sryyy ale to śmiesznie wygląda

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 23:06   #3295
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Vincento_Vampire

Apropo konfrontacji Neztas vs reszta forum dlaczego mamy przyjmować że to co mówi Neztas jest racją ?? Jego posty (niektóre) nie różnią się od tych od Rosjaninna i niektórych innych ludzi.
Co do takich tekstów to mnie także irytują ale patrząc bezstronno to nikt niema racji... lecz rozumiem stanowisko które zabierasz broniąc Neztasa gdyż jest w twojej gildi (jesteś stronniczy).

DelightDeadly cóż nie wiem dlaczego zakładasz że wkrótce wojna się zakończy waszym zwycięstwem choć widząc co czasem wyrabia huxy w carlin to zachowuje się jakby już rządził na iridi choć nie znam dokładnej sytuacji tej wojny gdyż sie nią nie interesuje/nie mam na nią wpływu.

Jeśli możesz przybliż mi dlaczego zakładasz że już wygraliście i że wasze "rządy" na iridi będą lepsze od "rządów" Arc

PS. Lisuu-aleniewrl rozwalił mnie ten tekst pod tymi wypocinami Vincnta
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 23:30   #3296
Ktos_na_Iridi
Użytkownik Forum

Ktos_na_Iridi's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:

Wasz szczerze,
Shane

~
Wyjdz i nie wracaj.
stary 21-12-2007, 23:52   #3297
pawel1992
Użytkownik Forum

pawel1992's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

dobra powiem tyle od siebie

WESOŁYCH ŚWIĄT

Idźcie już stąd i spędźcie te święta z dala od komputera z rodziną <.<

Dla wielu inny , dla swoich normalny
pawel1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2007, 23:55   #3298
Rosjaninn
Użytkownik Forum

Domyślny

co myslisz ze nie umiem napisac "czegos madrego " w twoim stylu pedale?umiem.ale po co ? wole cie poprzezywac i sie posmaic z ciebie niz udawag kogos kim nie jestem xD wielki Pro IRidyjczyku.jak ktos tu powiedzial kiedys o mnie jestem dresem a ty penwie zwyklym platfucem co nie pil nigdy piwa nie byl na imprezie nie ma rl kolegow,dziewczyny penwie jestes prawiczkiem i musisz jechac na recznym.A twoim calym swiatem jest pewnie tibia jakby nie wiem czym byla,stara pewnie bijesz z krzesla gdsy ci kaze isc spac o 20:00 a starego nie masz jak reszta tych kretynow co udaja wielkich Pro iridyjczykow,asslickerow,zaganiar itp w sumie nie udaja tylko nimi sa ale co ja moge zrobic ? nic. bo co taki ciota jak ty ( wy) mozecie umiec ? nic.jestescie zwyklymi smieciami.mama pewnie was karmi jeszcze piersia i dlatego jestescie takimi lamammi;/ no ale co zrobic ? nic sie nie da w tej sprawie.pies zawsze zostanie psem,smiec smieciem,a asslicker -asslickerem;/;/ wybacz zalosny pedale i reszta kreletow neztasow olorionow itp

pozdrawiam was zalosne cioty a moge sie zalozyc ze gdy arc by wygralo zmienilisbyscie strony odrazu jak ten pies zwany Xoleance no ale coz co zrobic ? nic sie nie da ;/

elo frajerzy ;// ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/; /
stary 22-12-2007, 01:17   #3299
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

23:50 ***********: Gratz!
23:50 You advanced from Level 99 to Level 100.

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1953320

z gory thx za wpisiki
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 01:22   #3300
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
23:50 ***********: Gratz!
23:50 You advanced from Level 99 to Level 100.

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1953320

z gory thx za wpisiki
Graaaty suxorion!
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania