![]() |
#3282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Na Emeryturze
|
![]() DZISIEJSZE PK BYŁO WYPASIONE
![]() padło kilka osób osób ![]() Lord Aslam Aug 04 2008, 10:51:37 CEST Killed at Level 78 by Ceng Sesemik and by Dark Marador Elfor Adia Aug 04 2008, 10:40:53 CEST Killed at Level 52 by Supertrash and by Hodoku Saveer Aug 04 2008, 10:26:46 CEST Killed at Level 42 by Ceng Sesemik i jeszcze padło kilka noob lvl (20+), kto by zauważył jeszcze jakiś lepszy frag to niech pisze ![]() loot: mammoth fur cape (mam ja), dragon shield (derkeros), sporo potionów (druid pawi), devil helmet(nie wiem kto ma), i jeszcze jakieś bp z nieznaną zawartością ![]() pozdro ![]()
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 04-08-2008 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Poznań
|
![]() Wiec zgodnie z uczciwoscia oddawac mi z te 10 sd
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
Użytkownik Forum
|
![]() mystic blade z 1 deda jeszcze sprzedać nie mogę, za b legi dawno już kupiłem m walle, f bomby, sd, mf. do tego interesu poszło już 20k+ z mojej kieszeni, więc nie płakać plz ;S
![]() |
#3285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Imię: Pawimsm
Profesja: Elite Knight
Gildia: -------------
Świat: Empera
Poziom: 53
Skille: -----
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do potkow to normal mana potion jest bodajze okolo 3-4 bp, niewiem dokladnie bo porozrzucane byly i niekompletne bp były. xD
Co do Health potkow sa 3 kompletne bp, i reszta porozrzucane, mysle ze okolo -5 bp wyjdzie z tego ;p ![]()
00:40 Tusiek Druidek [94]: jebne skreta z herbaty 00:40 Tusiek Druidek [94]: jak cos to dzwon po pogotowie Ostatnio edytowany przez sepuku - 04-08-2008 o 12:37. Powód: Bo mama kazala ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Użytkownik Forum
|
![]() 13:07 Bought 40x sudden death rune (adori gran mort) for 13000 gold.
jak ja się dla Was poświęcam... z własnej kieszeni... Jutro (o ile będę w domu, a tutaj to jest lotto) możemy zrobić taką mniejszą akcję przed ss ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hodoku
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Gz @Valahaard. No teraz to masz na 90% hunta.. I uwierz mi ze nikt z nas ci nie pomoże już raczej =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Odezwal sie boss normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3290 |
Użytkownik Forum
|
![]() AKCJA OF THE YEAR
![]() Ecliipse'Knight Aug 04 2008, 18:56:41 CEST Killed at Level 89 by Supertrash and by Ceng Sesemik shiva ohm musiało się w*****ć ![]() ![]() screeny: trap ![]() loot ![]() i genialna kryjówka ![]() pozdro dla Derka :* @down Twojej ekipy? ;>
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 04-08-2008 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to pracowity dzień dziś 3 fragi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no fajnie fajnie i w końcu jakiś loot Gz dla mojej ekipy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
Zbanowany
|
![]() Nie chce nic mówic ale powiem
![]() Niech sie okion pochwali jak jego gildia pomogla morgarotha zabic :> (tutaj jest aluzja) na refugii Czytac na tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiście nikt nie padł bo ja zaplanowałem akcje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3294 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czemu wszyscy przypisują sobie sukcesy, jak to wszystko dzięki mnie ![]() @morgaroth na refugii SHuAHSuAhsuaHshaus dobrze im tak ![]() jutro o 8~ rano wychodzimy z dwarfów, bo wtedy nie ma brazoli.
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 04-08-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3295 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto z byłych na pk zabrał guardian shield
Sent shield Donixus/Thais |
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Użytkownik Forum
|
![]() ei Wolfik potrzebujesz moze 94 druta na pekando :> ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, bo masz sUaby mlvl
![]() ![]() ![]() jak będą jakieś większe akcje to napisze ![]() EDIT: ROZLICZENIE ZA PK: otóż, żeby nie było, że Was okradam, to piszę oficjalne rozliczenie z loota na pokrycie waste(wszystko jest w przeliczeniu do waste danej osoby): Druid Pawi: -dostał ode mnie na start 2bp strong manasów + wziął ok. 5bp potów z deda 78lvl Ceng Sesemik: -dostał 7k Siekierar: -bp sd Filipka Siekiera: -bp sd Supertrash: -pół bp sd Storm'lon: -pół bp sd Dark Marador: -dostawał icicle i dostał 2k, ale wysłałem mu jeszcze bp mana potek i kilka hmm/icicle Legendy'druid -bp mana potek, bp life potek, kilka hmm/icicle + 5k gp Amras Molten: - bp life potionów, pare hmm/icicle WSZYSTKIE ITEMY POSZŁY DO THAIS !!! Narazie to tyle, loot jest jeszcze nie sprzedany do końca, także napiszę później ile tego wyszło. Jakby ktoś uważał, że coś mu się jescze należy to pisać! NASTĘPNA AKCJA - JUTRO [ŚRODA] 10:30 MACIE BYĆ JUŻ NA TIBI W THAIS pobijemy przed ss jak będzie kogo... a tak to w ciągu dnia jak będą ludzie można zapolować na jakiegoś rs ![]()
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 05-08-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Użytkownik Forum
Imię: Pawimsm
Gildia: -------------
Poziom: 53
Skille: -----
Poziom mag.: 5
|
![]()
00:40 Tusiek Druidek [94]: jebne skreta z herbaty 00:40 Tusiek Druidek [94]: jak cos to dzwon po pogotowie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aragorn Champion
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 85
Skille: 87/68
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Druid Pawi
czemu Cię zajebali? ![]() @Aragorn gz, w końcu mnie dogoniłeś ![]() Od dnia dzisiejszego trzeba zacząć PKować z ventrilo, bo to zwiększy nasze zgranie o 100%. tutaj macie link do poradnika o ventrilo(wszystko bardzo dobrze opisane): > http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188057 < tylko kilka rzeczy: Hostname or IP: 78.41.170.10 Port number: 3784 Password: qupa Oprócz tego co w poradniku, radzę wejść w zakładkę "Events" i dać wszędzie "Nothing", bo jeśli tego nie zrobimy, to jakiś NPC spamuje nam kto dołączył do jakiego kanału itp. przez co nic nie słychać. Jeśli wszystko wykonaliśmy, klikamy na "Connect", szukamy kanału "Mortis", klikamy na niego 2x, wpisujemy hasło: qupa i już można rozmawiać ![]()