![]() |
#3281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: -
Stan: Niegrający
Imię: Domysl sie;]
Profesja: Elite Knight
Gildia: Victis
Świat: Nerana
Poziom: 185
Skille: 00/00
Poziom mag.: 9
|
![]() SZKODA VADE!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GL w RL BUY Buy Emerald Sword
Regis Zielarz [xxx]: Siemasz Nerana! Pozdrawiam Goratela! http://www.youtube.com/watch?v=avxeNUnjkXM ![]() Ostatnio edytowany przez Jack frost - 08-10-2008 o 21:30. Powód: domysl sie.... |
![]() |
|
![]() |
#3282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fuflis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Deadly Dragons
Poziom: 177
Skille: 104/90
Poziom mag.: 24
|
![]() Niech delete Vadera bedzie przestroga dla reszty. Jak chcecie kozaczyc idzcie na pvp i zawsze grajcie zgodnie z zasadami. Lantheos przyszedl na serwer razem z reconem. Przyszedl i mam nadzieje wyczysci ten serwer. Po za tym jeszcze jeden GM obiecal ze bedzie odwiedzial Nerane czesciej.
Pozdrawiam, Fuflis |
![]() |
![]() |
#3283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Goratel jest na emeryturze bo zaczął się rok szkolny i nie może siedzieć 20h dziennie tylko musi 15 :-(
Topic ![]() Szkoda Vade :/
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
|
![]() Cytuj:
ale jestes straszny Xdd.. przyszedl "ktos komu dupke mozna wylizac bo Idorei przestal grac i nie ma komu ![]() nawet jak wiecej osob dostanie deleta to co z tego? to tylko gra.. "Rozrywka dla zabicia czasu" |
|
![]() |
![]() |
#3285 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() Goratel
Jesteś moim idolem ... tylko potrafisz na*******ać na expie to twoje całe życie albo stac przed tym jebanym depo i na*******ać runy i lizać dupę idorei'owi i gm'om co ? może tak nie jest? wklejasz ssy z trapami karolera i reszty z celesty a tak naprawdę ty masz chuja do powiedzenia ... nie ujebał byś nikogo sam ... a wiesz czemu?? bo jesteś pierdoloną pizdą która czyta pierdolone zasady dla pierdolonych pajaców ... pamiętaj że to tylko gra i ogarnij się administratorze powierzchni płaskich ;] a i weźcie zróbcie dla mnie takiego ssa jak dla Szkapy ... też chcę być pro jak wy wkleję sobie to na naszą klasę ... no proszę chce być jak bodzio i twoi kumple ... Tibia Is My Life jejeje PS: Dla modków bo się zaraz poskarżysz ćwoku ![]() Pozdro.
"...Zróbcie Przejście Bo Nadchodzi Anioł Zemsty..." ![]() Ostatnio edytowany przez Diuk - 08-10-2008 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#3287 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Diuk
czemu jestes taki agresywny do tego chlopaka? widziales filmik "averiosa?" z tego co wiem Goratel sie nie koleguje z Bodziem bo Bodzio jako blocker wzial abbys hammera i nie chcial mu kasy za to dac wiec Goratel zaczal mu plakac jak 14 latek (Goratel ma 20+ lat) Bodzio majac gdzies (pixele) dal to dziecku za 60k bodajze, wiec Goratel to nie kolega Bodzia Co do spotkania Pana Gruchy z Ghazbaranem dowiedzialem sie ze Goratel mial agresje ze go nie bylo bo nie mogl go zmwalowac :/ Ojjoj jaka szkoda Goratel ( ale to przestroga po co Ci telefon jak go nie odbierasz ![]() |
![]() |
![]() |
#3288 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może i mieć 50 lat w dupie to mam ... po prostu nie na widzę ludzi którzy myślą że są "zajebiści" a tak naprawdę chuja potrafią ... i do tego kozaczy zdjęciami kogoś, daj spokój on ma 20 lat a traktuje tą grę jak by była dla niego całym życiem ... jeszcze gdyby było mało liże dupę jaki on to nie jest ... przesada ... jestem ciekaw czy coś ma poza tą grą ... chodź szczerze wątpię ![]()
![]() |
#3289 |
Użytkownik Forum
|
![]() najgorsze ze takich kozakow to z sibie tylko tutaj robia a na tibia.com klamia ;]
i te n00bki 40lv+ w to wieza :/ |
![]() |
![]() |
#3290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Poland
Imię: Java Tiravia
Profesja: Knight
Świat: Keltera
|
![]() i co bana juz nie ma ?
|
![]() |
![]() |
#3291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
@Maka Jakbys spedzil 4 lata na Celescie wiedzialbys jacy ludzie tam graja.... znam karo i conesa.... i wiem ze napewno nie zgodza sie z twoim podpisem typu "Recon" Chcesz sie podlizac? Nie uda Ci sie ! @Averios to moj koles z klasy ^.- i slabsza beka z niego ![]()
![]() |
#3292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Rly chodzisz z Averiosem do klasy?XDDDD
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#3293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
@Maka Nie dorastasz do pięta do reconu gdybyś grał na Celescie to karo pokazał by ci szkołe. Nie liże nikomu dupy mam wyjebane na całe recon |
|
![]() |
![]() |
#3294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
|
![]() Arhen tak ty akurat potrafisz lurowac ...zabiajc ludzi...okradac kolegów itp.A co najlepsze hakowac kolegów z guild czy nie mam racji ?wiesz o czym dokladnie mówie !!!Wiec huj ci do tego co on robi A i po zatym sam lizales dupe ido~~ z swoim kolega wiec nie pierdol kitu ze on jest taki czy inny!Gl
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych ![]() 14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851 |
![]() |
![]() |
#3295 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brave Wariorrs
Poziom: 87
Skille: 88/58
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Avareeto
Ja go nie kupiłem mój i Bodzia Rl go kupił ja z nim miałem sharowac ale go zhakowałem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Buszownik'Shicu - 09-10-2008 o 07:09. |
![]() |
![]() |
#3296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3297 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Hrubieszów
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 89
Poziom mag.: 20
|
![]() Maka Maka ciągnie GMom Ptakaaaa ;d ja pierdole 20 lat i 15 h dziennie dobry jestes ! uwazaj bo nie dlugo odwodnienia dostaniesz i do szpitala pojdziesz zakup sobie laptopa XD!
#3299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: Cze100chowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pan Majda
Poziom: 8
Poziom mag.: 30
|
![]() hah goratel ty leszczu
![]() chciwy ty pajacu jak mozesz huncic z takim ****em (chyba ze go wyjebujesz):d Steper jest tego wiecej ;d ![]() ![]() ![]() bylo tego wiecej, ale nigdy screenow nie robilismy ;p yeztem pr0 plx?
Reggae 4ever. Ostatnio edytowany przez Kubq - 09-10-2008 o 14:55. |
![]() |
![]() |
#3300 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez fajnyludek - 09-10-2008 o 15:04. |
![]() |