Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-09-2009, 00:59   #3281
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony.
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu
no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz?
pijemy w fordonie.

pozdrawiam
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2009, 01:05   #3282
kamba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecz@k Pokaż post
Jak jebiesz akona pedala w dupe to mowi do ciebie mięczak? bo ci huj niestaje... jestem MLECZAK ty jebany w dupe psie

--- Mlecz@k dodał 6 minut i 16 sekund później ---

Aug 30 2009, 21:31:10 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 30 2009, 12:25:54 CEST Died at Level 87 by a frost dragon.
Aug 30 2009, 00:50:01 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 28 2009, 22:37:07 CEST Died at Level 87 by a frost dragon.

!!!!!!!!!!!!!BRANDON PECH!!!!!!!!!!!!!!!!!
KEEP GOING

PS. tobie stary ladnie huja w ryja wpycha ze tak padasz.. wkoncu we flow to rodzinne ale niemartw sie rosi psa i innych pederastow z twojej gejowskiej gildi tez bija i wpychaja

Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;]
kamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 01:15   #3283
asus597
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamba Pokaż post
Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;]

pozdrow stara
asus597 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 01:52   #3284
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamba Pokaż post
ty jebany pedersto ty mówisz o wstawaniu w nocy? Na*******asz w ta gre 24h ze ci ona mózg juz zjadła. Idz spac jutro 3klasa gimnazjum znów Cię czeka. Przypierdolic to mozesz psu jak szcza
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 07:37   #3285
meravi
Użytkownik Forum

meravi's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag

Stan: Początkujący
Gildia: FLOW
Domyślny

@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe
przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic...
wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne...
@reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne
aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem
meravi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 08:25   #3286
asus597
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez meravi Pokaż post
@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe
przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic...
wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne...
@reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne
aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem
jestem meravi i udaje dorosłego... "o nie muse kupic naucycielce czekoladki bo mi mama kaze , moze niezostane 8 roku w 5 kl."
asus597 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 09:00   #3287
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

@up

on akurat juz zakonczył edukacje
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 10:34   #3288
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Widać, że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej.
Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.

Pozdro, sprzedawczyku.

@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...

Rosi wiesz co mi się w Tobie najbardziej podoba? Nigdy się nie poddajesz, nawet jak nie masz argumentów to i tak starasz się kogoś pocisnąć. Akurat do Jacka nie powinieneś mieć wyrzutów, po prostu przeszedł na drugą, "czarną ( ) stronę mocy", tak jak ja, varkess, Templar Ranger, Arass i kilka innych osób które mogły być z Wami. Już prędzej my powinniśmy wrzucać na takiego Kure, który nie może się nigdy ogarnąć po jakiej stronie jest, wystawia swoich kumpli i tym podobne, lub spya ulipa, Keriuxa...
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 11:51   #3289
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev Pokaż post
Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony.
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu
no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz?
pijemy w fordonie.

pozdrawiam

Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a.

Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke P i mam identyczne plany xD

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 12:44   #3290
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor Pokaż post
Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a.

Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke P i mam identyczne plany xD
psychoterapeutą; ruszyły^
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 12:47   #3291
kamba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2006

Poziom: sto
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
ty jebany pedersto ty mówisz o wstawaniu w nocy? Na*******asz w ta gre 24h ze ci ona mózg juz zjadła. Idz spac jutro 3klasa gimnazjum znów Cię czeka. Przypierdolic to mozesz psu jak szcza
Podam ci strone i zobaczysz jak bardzo sie mylisz jak ja gram w tibie 24/h http://www.pskonejott.com/ , Widzisz jakbys mnie znał wiedzialbys ze Piłke stawiam ponad wszystko bo gram poważniej , a tibia jest tylko dodatkiem do wolnego czasu z rana . A z reszta co ja ci sie bede tlumaczyl jestes Psem i tyle
kamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 14:30   #3292
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 14:38   #3293
meravi
Użytkownik Forum

meravi's Avatar

Domyślny

juz nikola sharowala z rudym charakterem i tez byl wporzadku
zdradzil i przyexpil jej 20 lvli w dol...
kolejna marta sharowala z zydem i jej remanent w domku zrobil,
jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil

jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim...
stary 01-09-2009, 14:45   #3294
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil

jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim...
Mi raczej chodzilo o to że z Jacka wiedzą o tej grze dużo osób chciałoby z nim sharować.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 15:01   #3295
meravi
Użytkownik Forum

meravi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
Mi raczej chodzilo o to że z Jacka wiedzą o tej grze dużo osób chciałoby z nim sharować.

zdradz mnie to Ci pocisne, narazie niech bedzie tak jak mowisz
stary 01-09-2009, 15:03   #3296
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.

@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.

@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?

@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści.

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 01-09-2009 o 15:08.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 15:26   #3297
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.

Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni

cze
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 15:31   #3298
Baus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2009

Imię: Rony Clend
Poziom: 162
Domyślny

To, że odszedl z Flow to wylącznie tylko jego sprawa więc chuj cie to powinno obchodzic
Baus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-09-2009, 16:52   #3299
meravi
Użytkownik Forum

meravi's Avatar

Domyślny

nie ma co sie przejmowac wiszem i andrzejem... to siostry

to za to, ze dla mnie nie znalazles "@"
stary 01-09-2009, 17:29   #3300
J.Rabbit
Użytkownik Forum

J.Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Puławy

Imię: Xaaro
Gildia: Flow
Poziom: 171
Domyślny

Cytuj:

To ,ze niby ja odszedlem jak nie czlowiek? Mialem passy do lavia i wyjebalem go? Mialem do Ciebie passy ,okradlem Cie? Ile czasu mozna tolerowac tych ludzi z furory i ich przydupasow?

@Wiszu: nie wiem czy wystawil skoro poszedl ze mna do gildii . Szkoda ,ze nie czytales tego posta co zrobil na guildboardzie. Ahh sry wtedy byles w jakies malo znaczacej sie gildii.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania