Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-12-2007, 04:06   #3301
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Phixion sobie padł?
Dec 21 2007, 02:25:01 CET Killed at Level 82 by Saroth Talyn
and by Xenezis

@Olorion.
Gz: ]

Ostatnio edytowany przez Kiełek - 22-12-2007 o 08:38.
Kiełek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-12-2007, 10:31   #3302
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!

A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg

TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim! Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!

Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.

Wasz szczerze,
Shane

~
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 10:52   #3303
Hoster
Użytkownik Forum

Lokacja: Noob Town-Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire Pokaż post
Wielkie gratulacje dla Olorion, który osiągnął poziom setny, aby wspomagać wszechpotężną gildię Deadly Delight w drodze do panowania nad serverem i oczyszczenia go z żałosnych śmieci, które ośmielają się sprzeciwiać nam!

A także, wielkie gratulacje dla Mewtu, który zdobył pierwszą na serverze nightmare shield, udowadniając swoją wyższość nad pozostałymi. Na forum gry jest piękny temat, w którym żałosnemu Everanorowi dostaje się po łapkach za jego wannabe rpg

TomieX, wciąż nie rozumiesz tego, co dzieje się na naszym serverze! Od teraz my mamy rację, my jesteśmy prawem i władzą, my jesteśmy wszystkim! Pozwól, że podam Ci przykład: jeżeli zrobisz coś, co nie jest zgodne z naszym zdaniem i z naszym stanowiskiem, ponieszesz zasłużoną karę! Zostaniesz zabity, albo będziesz musiał płacić okup. Nie próbuj się buntować, bo to my decydujemy co jest dobre, a co złe!

Z kukiełkami podobnymi Rosjaninnowi nie będę rozmawiał, oni nie zasługują by ludzie tacy jak my zniżali się do ich poziomu.

Wasz szczerze,
Shane

~
Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.

No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii
Hoster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 11:23   #3304
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoster Pokaż post
Vincento ty jesteś kurwa nie normalny. Skąd uciekłeś. ? Napewno to nie ty.

No co do Mewtu to może jest pierwszym osobą która to zdobyła na Iridii lecz jest także pierwszym Pokemonem na Iridii i wogóle w Tibii
Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!

Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 22-12-2007, 11:46   #3305
.Viffarn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2007
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzolek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Virtue
Poziom: 164
Poziom mag.: 73
.Viffarn ma numer GG 1836798
Domyślny

cicha noc , swieta noc wszyscy spia : DDDDDDDDDD
.Viffarn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 12:03   #3306
Hoster
Użytkownik Forum

Lokacja: Noob Town-Carlin

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Młody człowieku, odznaczasz się elementarnymi brakami w wychowaniu! Winneś okazać szacunek przywódcy servera, który wraz z wiernymi mu przyjaciółmi postanowił uwolnić go od tyrani i ciemnoty polaczków!

Nie rozumiem także, dlaczego na tym forum nie ma licznika postów, mógłbym wówczas także i tutaj cieszyć się swoim dorobkiem

Wasz szczerze,
Shane

~
Ale Psychol. Bez obrazy dla jednego z użytkowników forum
Hoster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 12:24   #3307
Rosjaninn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2007

Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze
Rosjaninn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 12:29   #3308
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosjaninn Pokaż post
vincento jestes kretynem ;/ nie baw sie w 2 hitlera smieciu ;/ niby ze mna nie gadasz o po pajment do mnie pryzbieglbys jak pies i zagonska kurwa a zarazem dziwka ktora sie sprzedaje no ale coz ty jestes wladca !!
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze! Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba

Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 22-12-2007, 12:46   #3309
Lisuu-aleniewrl
Użytkownik Forum

Lisuu-aleniewrl's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk

Domyślny

Cytuj:
Jest mi was żal, cieszę się jednak, że ludzie wam podobni wkrótce zrozumieją swoje błędy i uznają naszą wyższość

Wasz szczerze,
Shane

~
Jeszcze sie nie zorientowales ze Cie tu nie lubia?:|
Omg!

Cytuj:
Żałosna kukiełko, brak ci nawet argumentów! Tak, my jesteśmy władzą i prawem, a wy musicie nas słuchać, albo rozprawimy się z wami raz na zawsze! Zwyciężyliśmy w wojnie, mamy więc święte prawo robić to, co się nam podoba

Witaj w nowej Iridii, przyjacielu. Wkrótce zobaczysz, jakie prezenty mamy dla tych, którzy ośmielają się nam przeciwstawiać

Wasz szczerze,
Shane
JA SIE PODDDAJE NIEEEE BLAGAM NIE BIJ .. JUZ MI SIE SNIL TWOJ 8 sorc KTÓRY ROZ*******A IRIDJE!1111 NIEEE!!!1111
EJ NIE DENERWUJMY GO!!!

Ostatnio edytowany przez Lisuu-aleniewrl - 22-12-2007 o 12:49.
Lisuu-aleniewrl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 12:48   #3310
Rosjaninn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2007

Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

pyskiem w dol i wyjdz stad pedale ;/
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze
Rosjaninn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 12:49   #3311
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Wasz szczerze,
Shane

~
Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyć na palcu jednej ręki

Wasz znudzony,
Kielek

~

Ostatnio edytowany przez Kiełek - 22-12-2007 o 16:53. Powód: Drobny błąd
stary 22-12-2007, 12:50   #3312
k4mk0s
Użytkownik forum

k4mk0s's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Piła

Imię: Lind Zimus
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 72/71
Poziom mag.: 6
k4mk0s ma numer GG 6476381
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawel1992 Pokaż post
dobra powiem tyle od siebie

WESOŁYCH ŚWIĄT

Idźcie już stąd i spędźcie te święta z dala od komputera z rodziną <.<
Zgadzam się z tobą w 100%!!!
k4mk0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 13:46   #3313
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego

Sensation Knight'Shade

Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid

którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi

Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem

Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.

@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 13:50   #3314
Lisuu-aleniewrl
Użytkownik Forum

Lisuu-aleniewrl's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TomX Pokaż post
Vincento jeśli nie podporządkuje się do waszych zasad zostane ukarany ??
Coś tego nie zauważyłem bije sobie kogo chce wyganiam z expa kogo chce i NIKT z twojej gildi jeszcze mnie nie zabił a ja ubiłem około 100 osób powyżej 60lvla (oczywiście z gildią) jakoś wiele razy walczyłem z twoją gildią na d lair gdy występowaliście pod nazwą "invicible" i jakoś średnio wam to wychodziło mając 15 osób z 100+ lvlami nie umieliście ubić rycka na 65 lvlu który nas blokował a i zostawiliście swojego

Sensation Knight'Shade

Dec 02 2007, 20:12:44 CET Killed at Level 100 by Awindis
and by Gloried Druid

którego biliśmy tam z 5 minut i spokojnie mogliście przejść może dlatego nie jest już z wami w gildi

Choć były 2 walki w których odnieśliście zwycięstwo za co wam gratuluje gdyż byliście stroną przeważającą ale i tak zbyt dużo osób nam nie ubiliście maxymalnie 5 osób między 15 a 40 lvlem

Szanuje waszą gildie ale cóż sadzę że nijak mnie pokarasz
Może i uważacie się już za zwycięzców a po twoich postach widzę że jesteście baaaaardzo pewni siebie co może się na was zemścić.

@BONGO nie umiemy bez sd nawet 80 rp skończyć ZAL.PL Z TYMI SD co mam 80 pala z wanda położyć ?? Pojechało ich do reszty
nic dodac nic ująć
stary 22-12-2007, 14:24   #3315
adnincv
Użytkownik Forum

adnincv's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego

Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TomX Pokaż post
Ta ale bylo blisko jak huuuj;d 4 osoby, ladny trap, jakby te gavvy sumony postawili to by spal;d
adnincv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 15:44   #3316
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!

Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wy

To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!

Wasz szczerze,
Shane

~
stary 22-12-2007, 15:53   #3317
-Phoenix-
Użytkownik Forum

-Phoenix-'s Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Żałosna bando kukiełek którymi sterują panowie z Arcanium, wyjdźcie z tego forum, które podobnie jak nowa Iridia, ma być od teraz piękne i czyste, tak jak chce tego Deadly Delight!

Gildia Arcanium przegrywa już wojnę, Firenze i jego poplecznicy już uznali nasze zwycięstwo i teraz obmyślają plan jak wyjść z tego z twarzą My szanujemy naszych starych przyjaciół i gdy poproszą nas o przebaczenie, łaskawie podamy im pomocną dłoń Oczywiście na nowej, czystej i pięknej Iridii nie będzie miejsca dla takich kukiełek i polaczków, jak wy

To forum od dziś ma być inne! Od teraz Neztas, Crealeth, Olorion, Troto i Viffarn są tu niewzruszonymi autorytetami, czy wam się podoba, czy nie! Ich mądre wypowiedzi mają budzić szacunek i zrozumienie, nawet jeśli wasze chłopskie umysły nie są w stanie ich pojąć! Wkrótce Neztas podzieli się z nami łaskawie swoimi uwagami dotyczącymi PvP paladynem, opowie nam także sekretne szczegóły wojny oraz przyczyny, dla jakich musiał uciekać na Fibulę, udając tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o walce między graczami. Olorion poprowadzi kącik nowoczesnej polszczyzny, Viffarn zdradzi szczegóły organizowania seks party, Troto, jako przykład człowieka ze stali który się nigdy nie poddaje, opowie nam jak powinno się przezywać śmierć swojego tibijskiego ludzika, a Crealeth zaprosi na kolejny odcinek swojego bloga! Będzie pięknie i cudownie!

Wasz szczerze,
Shane

~
gadasz jak Hitler
-Phoenix- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 16:33   #3318
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiełek Pokaż post
Więc "Shane" jesteś pierwszą osobą, która w jakimś stopniu zdenerwowała mnie twoimi postami - uwierz mi, tych którzy tego dokonali mógłbym policzyc na palću jednej ręki

Wasz znudzony,
Kielek

~
Witaj w klubie Kiełku
"Wasz szczerze" (ŁAJAHHAHAHAHAHHAJAHAHJA)
Massiorekkk

Gratz Olorion

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 16:51   #3319
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Phoenix- Pokaż post
gadasz jak Hitler
Word

@Massior
<3

@edit
Oczywiście Vincento_Vampire będzie pokazywał jak zostac nielubianym w 3 godziny!
@edit2
Gratuluję śmierci, "Shane", zapewne zginąłeś z uśmiechem na twarzy gdy stawałeś oko w oko z nikczemnym smoczym lordem!

Wasz znudzony,
Kielek

~

Ostatnio edytowany przez Kiełek - 22-12-2007 o 17:04.
stary 22-12-2007, 16:58   #3320
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Domyślny

Staram się tylko uświadomić was, naiwne kukiełki, na jakich zasadach od teraz będzie funkcjonował nasz świat. Jesteście tylko zbieraniną polaczków, którzy nie potrafią nawet zwyciężać w grach komputerowych, jak trafnie zauważył nasz wzór do naśladowania Neztas Bierzcie z nas przykład, może kiedyś łaskawie pozwolimy wam grać na Iridii, na naszych zasadach i pod naszą czują obserwacją oczywiście

Wszystko, co się dzieje, dzieje się dla waszego dobra! Niczym surowi rodzice, musimy wymierzyć wam parę klapsów, byście uznali nasz autorytet i wrócili na jedyną, słuszną drogę, prowadzeni przez naszych oświeconych przyjaciół, o których nadmieniłem w swoim poprzednim poście.

Żywię głęboką nadzieję, że poddacie się temu dobrowolnie, co zaoszczędzi nam problemów

Wasz szczerze,
Shane

~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy Pokaż post
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania