![]() |
#3301 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#3303 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Drom, co ty z tym kolesiem... tak w powietrzu ; l.
Cytuj:
I weź tu powiedz, że geje są źli ; /.
![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rotfl, ja przy takim skoku bym sie zesral ze strachu
![]()
![]() |
#3305 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Drom od czego masz imageshacka? Szpanujesz emo linkami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Same here.
Twoja notka dla mnie@ W postach jakoś tak sie przyzwyczaiłem, a w podpisie juz nie ma ; ) Emcess. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() pierwsza fota droma jak w kreskowce xDD
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3308 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() BTW fajny avatar, wyglądam na nim jakieś 5 lat młodziej, śmiech odmładza ![]() OnlyShadow: Robię powerabusing łącza tibia.pl ![]() Co do kosztów, to tania ta zabawa nie jest. Skok w tandemie kosztuje w Polsce 500-600zł(ja zapłaciłem 500zł) do tego filmowanie 200zł(film na DVD + masa fotek, z których potem mogą się śmiać ludzie na forum i IRCu ![]() Tandem o tyle jest fajny, że nie trzeba robić żadnych badań lekarskich, przechodzić jakiś kursów ni nic. Po prostu skaczesz ![]() No i ten wacek w tyłku ^^ Co do samego skoku... Skakałem z 4000 metrów, spadałem w dół 53 sekundy z prędkością 210km/h i na wysokości około 1500 metrów pilot otwiera spadochron, po czym możesz sobie w locie przez około 5-10 minut posterować ![]() Skakałem z firmą www.skydive.pl tam też jest filmik z czyjegoś skoku, to możecie obczaić ![]() Chesterkaa: Nie wiem co ma dzielność do tego, dla mnie ważniejsze jest korzystanie z życia pełną gębą. Wy sobie robicie "emo" zdjęcia i dajecie na forum, ja skacze z spadochronem. Każdy woli inną zabawę ![]() Skok jest niesamowitym przeżyciem i polecam każdemu kto lubi adrenalinę ![]() Najlepszy moment dla mnie był gdy drzwi samolotu się otworzyły, mnie wystawili na zewnątrz, nogi mi wisiały, a pode mną gdzieś tam w dole ziemia ![]() I ten moment wyskoczenia z samolotu, gdy się kręci w powietrzu i spada w dół ![]() Potem można też się fajnie pobawić spadochronem, np. robienie bączków gdy Ty jesteś poziomo do ziemi, a spadochron pionowo i lecisz sobie w dół, kręcąc się tak, też jest fantastyczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Zamiast dać biednym to ty za kase z naszych pacców skaczesz sobie z wackiem w tylku.
Ten facet to mial dopiero. Tym garbem w brzuch mu sie wpijaleś.
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 01-09-2007 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Mina na zdjęciu 6 też roksi. A na pierwszym, co ci się stało z lewym okiem? @edit No, z czego wyczytałem, to 50 sekund spadania w dół kosztowało Droma 750zł... Widać, że po tym całym boom z 100.000 PACC nieźle zarobił :> Ostatnio edytowany przez Hieyan - 01-09-2007 o 21:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Guest
|
![]() @drom
Dawaj filmki z twojej wyprawy w przestworza ![]() |
![]() |
![]() |
#3313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 1.Co do fotek....Nic nie wyrazi podziwu związanego z LOTem Brak mi słów a komenta;-]
2.Ten skasowany post xD...musiałem tu uwiecznić ![]() 3.Fajnie Było z tym gościem?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 01-09-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Mogłeś zamachnąć się tą grzywą podczas lotu i byłoby 2in1.
![]() |
#3316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() A czemu miałyby na to nie iść? Przecież po to Drom założył firmę trudniącą się sprzedażą PACC'ów, by zarabiać pieniądze i przeznaczać ją na co tylko zechce. I według mnie taki skok to świetny pomysł na wydanie pieniędzy. Niezapomniane przeżycia na zawsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zdjecia z bieszczadów sa lepsze
![]()
![]() |
#3318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
Twoja impreza nie byla taka droga i nie pachniala gejowskim seksem w przestworzach ;-) @EDIT pamieta ktos koszulki u wojewodzkiego z typu "Jak wielki jest twoj..... dystans do siebie?" ? Jak dla mnie drom wygrywa na tym forum w cuglach.
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 02-09-2007 o 01:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() ![]() pwnd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3320 |