![]() |
#3321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Nie musieli mieć powodu, tak to jest już i czeka to wszystkich polaków prędzej czy później więc nie dziw się bo to było oczywiste ,że ci się dobiorą do skóry nawet bez żadnego powodu:>
|
![]() |
|
![]() |
#3322 |
Guest
|
![]() romas1 sory ale Ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? bo czytajac Twoje posty mam wrazenie ze albo masz 10 lat i nic nie wiesz o kompach, tibi i zyciu albo tylko udajesz? a i pewnie srasz w gacie czytajac takie rzeczy... ?
|
![]() |
#3323 |
Guest
|
![]() A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.
|
![]() |
#3324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Imię: Shibor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 122
Skille: 92/66
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
JESTEM WIEEEEEEELKI KOZAAAAAAK ONEONE!!!!111!!one ile mi brakÓje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3325 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() a ja mam powody sadzic tak jak napisalem wyzej czytajac Twoje posty, chyba ze masz 5 ownerow, bo ja mam 6 ![]() edit;a i tak idz do Saint bo NG jest zle ![]() Ostatnio edytowany przez FoRa1 - 14-01-2008 o 21:34. |
|
![]() |
#3328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Imię: Shibor
Poziom: 122
Skille: 92/66
Poziom mag.: 21
|
![]() @ Pephy 1 małe pytanie... Czemu zawsze jak cos sie dzieje Doomenator jest z wami? Skoro go sprzedales/oddales i ma nie liczyc sie w war statach?
Ostatnio edytowany przez Shibor - 14-01-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#3329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3330 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aziel Vara
Gildia: Saint
Poziom: 180
Skille: 99/98
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
heheh typie.. wez lepiej wy*******aj z tego forum;].. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @shibor
a byl dzisiaj z nami ? ![]() nie wiem ze zauwazylem , chociaz moze dlatego ze go ubiliscie a on nieswiadom byl swojej sytuacji , nie wiem . i tak najlepszy jest archin ktory stwiedzil ze boimy sie opena bo nie wyszlismy w minute na ankhramun , a potem mowil ze nie chcemy wejsc na 1 sqm ktory jest otoczny waszymi ludzimi , szkoda mi go |
![]() |
![]() |
#3332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie Probuje byc smieszny, Bo to wy mnie smieszycie
![]() Pephy powiem ci szczeze od paru dni zastanawiam sie nad rola EK w wojnie ![]() ![]() Jezeli FORA1 botuje to napewno nie na *********** bo widzialem go tam pare razy i zawsze odpisal. Tylko Fora1 powiem ci jedno. Tez tam latalem na 116 lvl jak nie mialem kasy a moj net nie pozwalal nawet isc na Malpy ![]() ALe sie rozpisalem. OMFG ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Guest
|
![]() Z tymi dwoma jest dokladnie tak jak mowisz i ujrzalem pare razy napis "leave or hunted" no ale tibia to tylko gra wiec ciac sie z tego powodu nie bede.
a co do wojny bo tak zofftopowalem jakies nowe akcje ? filmiki ? btw. rola ek w wojnie jest taka jak lord'a paulisty (?) wylozyl sie jak 50ek a nie jak 300~ ale nie wiem czym on sie tam leczyl w sumie bo hp idzie tylko w dol. |
![]() |
#3334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś knight walił chociaż explo
![]() ![]() ![]() Pamietam jak Fooziego trapneli pod desertem za czasow ls i bronil sie z 15 min dopiero jak wiecej ludzi przyszlo to go zcombowali..A teraz nie wytrzymałby nawet 3 min..
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#3335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() moze teraz wojna juz nie jest taka prosta ?? z jednej strony proscie kogos zlozyc przekonalby sie chopciaz master thor i foozie !! a z drugijestrony aby sie obronic przed combem na battle licza sie druciki i gra zespolowa czujnosc i przelamanie strachu przed uchaniem kogos zamiast siebie
![]() ![]() Vylko : exori w trapie niezastapione ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Chyba NG jest zdenerwowane..... :/ ojojojojojojoj, niedobrze!
|
![]() |
![]() |
#3337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Thessin :
Jan 15 2008, 15:44:14 CET Killed at Level 90 by Memy Chemics and by Alith Takilbya |
![]() |
![]() |
#3338 |
Guest
|
![]() Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo and by Jazobo |
![]() |
#3339 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha Vanemu dwa lvle spadły
![]() ![]() ![]() ![]()
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#3340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jest moze cam z akcji ?
|
![]() |