![]() |
#3321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() mad niewiele o mnie wiesz
![]() Character roro rozpiedalacz does not exist. ciekawe jak mam byc online ![]() niebede cie uswiadamial bo cie nieznam ale poprostu nic o mnie niewiesz ![]() ![]() kiedys byly czasy jednosci nawet ![]()
|
![]() |
#3322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Prison Break
Świat: Danera
Poziom: 70+
|
![]() @ Roro
Nie znam nie znam i dlatego wypowiadam sie osytuacji na forum i o twoich postach ![]() ![]() Na mase duzo sie zmienia a atmosfera na danerce robi sie coraz bardziej hu*jowa...teraz gram zeby pogadac sobie z ziomkami kiedys to byla przyjemnosc jak wiekszosc czekam do update i zobaczymy moze sie cos zmieni 3manko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Niegrający
Imię: Krawiec of Danera
Poziom: 130
Skille: 90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Przeciez chara "roro rozpiedalacz" sprzedałeś to o co ci chodzi ? czemu kłamiesz?
![]()
![]() |
#3324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
|
![]() @Roro
fajny ss... fajnie wiara spier*ala w pole ![]() @ Roro Mad Krawiec nieklocic mi sie ![]() ![]() ![]() ![]() @Krawiec Roro dostal delete ;/ @Reszta Ludków... GZ ssków ![]() a tu cos ode mnie... wypad moj multana i masziny na gski ![]() 3 gs i to najwzniejsze polecialo ![]() zapomnialem o tym ss ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 20-06-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() ^
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PADLEM! HAHAHHA Roro dostal delete poniewaz sprzedal acc ![]() "Banished until deletion because of account trading" ![]() Nie liz mu d*** on ci juz niepomoze ;p i gz loota ^^ Nie tylko 5 latki ogladaja obrazki ![]() Jak widac ciagle je wklejasz wiec tez je ogladasz wiec ludzie zachowujacy sie jak 2 latki tez ogladaja ![]() To jest forum do ssow wiec przestan wkoncu z tym ![]() Napisz w game do kogos jesli masz problem ![]() \/ Ostatnio edytowany przez Phil128 - 20-06-2007 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3326 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
powiedz mi skarbie gdzie klamie??? poprostu pokazelem chlopowi ze to ze mnie niewidzi wogole online niejest takie dziwne bo ta postac nieistnieje i nawet niewie na jakim charze gram to jak ma mnie widziec online ![]() p.s. co do forum to cisne kazdemu komu sie nalezy a zaczalem nietak dawno i spowodowane to bylo niedomowieniami(wprost mowiac pier..... klamstwami i oszczerstwami) jakie tu zachodzily ![]() p.s. 2 forum jest for all niepodoba sie nieczytaj co za problem chcesz ogladac sski??? przewijaj forum niezwracaj uwagi na tresci postow tylko ogladaj obrazki jak 5 latek ![]() edit: dla sprostowania nie ja dostalem deleta/bana ani nawet nie next owner a jeszcze nastepny ![]() ![]() edit2: zapomnialem sska ![]() ![]()
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 20-06-2007 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() @Philip
Ja nikomu dupy nielize niemam zamiaru robic sie ... dobra niebede mowil ![]() ![]() @Roro Lubie ogladac obrazki ![]() ![]() Dla twojej swiadomosci ten temat lezy w pod forum zdjecia co nie oznacz only "Fuck u man" "fuck u too" dawajcie moze na sskach napisane takie rzeczy ![]() Kurczę ![]() Słoneczny Patrol rządzi a tu cos z Arcasem ![]() robie se uszki ![]() ![]() ![]() ![]() I mlv jeszcze xD ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 20-06-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() kto tu noob
we 2 ja i krawiec POLSKA ROX ![]() ![]() ![]() niestety popadali ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tasior1964 - 23-06-2007 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Krawiec of Danera
Poziom: 130
Skille: 90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() ;D Hotkeys Rox , Explo Power
![]() |
#3330 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cato Dais
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: La Cosa Nostra
Poziom: 60
Skille: 16/24
Poziom mag.: 54
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
|
![]() LOOOOL!
Wczoraj 1 anni, (damu) dzis kolejny max, endriu ![]() Gratz pl's! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() @Fifi powiem ci ze roro moze wiecej chlopu helpnac z 1 lvla w chwili obecnej niz ty z obecnej pozycji.
@No gz chlopy ani reszta bydla popadala czy wyszli jush z room? sry ze offtop nie mam jescze 10 postow
![]() |
#3333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Imię: Marian Moczymorda
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() LMFAO, ale teraz się dostanie po dupie drutom z pacckiem na mniejszych lv, na wyższych zresztą też...
Originally Posted by MrVercetty: 2 bad news: - 23:56 Guido on Askara [3]: no, i guess there will be no public test this time - You can't sio through walls anymore. I jeszcze zjebanie dmg visa etc, jedynej słusznej broni dla druta i pozbawienie burstów... Kurwa grać się odechciewa, zobaczymy jak będzie po upie... Pally skills loading |||||||||| 30%
![]() |
#3334 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mistrzu psycha niewiem jak pisac aby cie nieurazia ale wylgaryzmy sa takze slowami ktore maja swoje (dla mnie bardzo duze) znaczenie i przeslanie dlatego niepatrz na nie jako na wulgaryzmy tylko jako na slowa ( o ile wogole o to ci chodzilo bo nierozkminilem zbytnio co ci po lbie lazi)
no zeby niebylo to powiem ci ze cisne kazdemu kto na to zasluzyl ty pomimo ze jestes nastawiony "przeciw" mnie to zachowujesz godnosc inteligencje i szczerosc w rozmowie dlatego poprostu niemam do czego sie doczepic(puki co ![]() a co do ponownej klutni to poprostu ktos wjechal na tematy mylfa ja uzasadnilem swoja sprzedasz krawiec przyburzyl i sie zaczelo ![]() edit: ponownie kur*a jego pier*****a mac zapomnialem sska(wczesniej 5 min temu dolozylem jak sobie z lady po dlach biegalem(mozna zwrocic uwage na nienajwyzzszy lv jak na 2 dl i 2 smoki na raz to by mnie sam smok z dl na combo zlozy a szlismy na zywiol ![]() a tutaj demon huncik z mojim veeeeeeeeeeery gooood friendem ktory juz niestety niegra ![]() ![]()
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 20-06-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: (nazywala) Tosho Daimos
Profesja: Knight
Gildia: (byla) Kamikadze Resurection
|
![]() gz dla tych co makneli ani =] skonczyly sie czasy ze polakow z 100+ bylo tyle ile palcow u jednej reki a ms-a mial tylko andrzej...
hmmm moze to i lepiej a moze i nie =] szkoda tylko ze z tych "starszych danerowcow" jest coraz mniej ![]() ![]() szkoda ze z tych fotek nikt juz nie gra |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
Ze sio ze przez scianke nie mozna to lipa [tam na demon hellu fajnie mozna blokera siokac] zreszta drutem nie jestem ale dajmy na to taki f axe quest nie bedzie oblezony przez noobow caly dzien ![]() Public TS mogli by zrobić ![]() Bursty - porażka Ja tam zostaje przy sorcu ![]() @Zabujca & Krawiec u deserve it dam stary ss ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() jasne ze na bocie jechalem i taki tego efekt a co sie bede kryl
![]() chcialem sov to mam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Grats tych anihilatorów, kutwa, ja przed upem nie wyrobię, na razie 0 chęci do expa. Ciekaw jestem, czy jak wytrenuję dysta gdzieś do ok. 40, to czy będę strzelał podobnie jak na 7 mlvl, ale jak hity będą się zwiększać wraz z lvlem to może trochę więcej? =p
@Roro, Ty weź zrób listę tych, do których coś masz. Ciekawe czy wystarczy Ci jeden post. =D i tak respect u obrazeczek: ![]() |
![]() |
![]() |