|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3321 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP, UP.
Haha! To było nice ![]() Chodziło mi o to że strona jako (organizacja) zajmuje się podobną sprzedażą tylko że bot'a ... I to wychodzi im OK ... Więc nie sadze żeby przyklejali post oszusta ... Rozmawiałem z gościem mi wydaje się być wiarygodny ... No ale ... Wasza sprawa ... Coś wiem ale nie powiem XD
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. Ostatnio edytowany przez Maxpixel - 08-08-2008 o 15:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() Chodzi Ci o krag, o ktorym wiedzialem od very dawna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3324 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Było. <yawn> Może jeszcze trochę i użyjecie backmaskingu do piosenek Presleya? Właśnie, tam podobno są wskazówki dotyczące Spike Sworda. O.O
![]() |
![]() |
#3325 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!Widzialem juz duzo ss ze spike swordem na kilku serverach a nawet niektórzy ludzie to sprawdzali(trade etc...)Wiem, ze CipSoft jest zdrowo popierdolony a wiem moje pytanie: Mozna go zdobyc po update 8.21?!Czy to wszystko bajki i fake
Expiąc na AC... 04:39 Xosso [24]: gz allegro 04:39 Neoth [95]: ej kurwa zamknij ryj 04:40 Neoth [95]: ja nieexpieee 04:40 Xosso [24]: a co robisz? 04:40 Neoth [95]: soula odnawiam 10latku 04:40 Xosso [24]: hahahahahahahahaha ![]() 04:41 Neoth [95]: 24 lvl kozak uhsushus 04:41 Xosso [24]: Amazon :60 exp points Valkirie: 85 exp points a ty masz 95 lvl... 04:41 Xosso [24]: ile za postac dales? 04:41 Neoth [95]: ignore brudasie -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można można ...
Quest skrócono ale da się... ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Ognisty Lis
|
![]() Jeju czy wy nie rozumiecie, Spike sword nie jest dostępny na Rookgaardzie. Kiedy CM'owie dowiedzieli sie o spike swordzie na rooku byli bardzo zdziwieni... I mówili, że to na pewny jakiś bug
![]() ![]() Pozdrawiam HubertPol (To tylko moje domysły nie chcesz nie zgadzaj się, ale nie wyzywaj mnie od Kurowa, i że jestem ciotą i nic nie wiem... Jeżeli się zgadasz ze mną to się cieszę)
![]() |
#3328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @up
Sama Slythia mówiła że z ss'em obrażenia nie były dużo większe ![]()
![]() |
#3329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() No bo miala male skille, dla rookstayerow hity bylyby wieksze
![]() @Hubert Zgadzam sie prawie we wszystkim, tylko ta teoria z Sunrisem mi nie pasuje ;p A mh i tak leci w kilka sekund xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee tam ... POI też był ale zanim go odkryli to już 5 update wyszło ...
![]() Zacznijmy od tego że SoF jest na Rooku na wysepce leży ... Wystarczy go wsiąść ... ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3331 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skrócono? Pwn3d. Widać grasz w Tibię od niedawna. ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Użytkownik Forum
|
![]() #UP, UP.
Hakuoh - Ja nie gram w Tibie ![]() ![]() ![]() #UP. No wiesz ... Polak potrafi ...
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2008
Lokacja: Włocławek
Imię: Orreus
Świat: Calmera
Poziom: 14
Skille: 17/20
|
![]() Dobra pisze dla tych którzy uważają że spike sword na rooku to tylko bajka lub zabawka amber -.- Skoro cmów zadziwił fakt o spike swordzie na rooku to po co cipsoft stworzył wysepkę z nim? gdyby te 2 kratki po których spike sword znika to był bug to pewnie by go dawno usunęli, poza tym czemu akurat spike zniknął ? mogła to być równie inna rzecz... A co do słów Knightmare to skoro powiedział te słowa to znał rozwiązanie? Pewien mój kumpel odniósł się do starych ksiąg w których pisało o tym że mur do ghoula z czasem się rozwali więc zasugerował żę te 2 kratki to tylko początek questa a dalsze części zostaną dodane po nowych uptade tak jak np appertince sheng no ale niestety nie zgodziłem się z nim no bo wyobraźcie sobie annihilator gdy po zabiciu demonów drzwi są zamknięte bo key zostanie dodany po następnym uptade :> więc to głupia teoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Dindsuk Aż takich małych skilli nie miałam, trochę się nim bawiłam... @down Miał pewnie dobre skille ; P.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 08-08-2008 o 23:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Ognisty Lis
|
![]() @Dind~(ol) xD
Wiesz Sunrise prawdopodobnie ma : p ale dostał go dawno, jednak nic sie nie odzywa.. kiedyś łaziłem za nim chwile hity były większe niż liczyłem kalkulatorem z kataną, więc mogłem wtedy tak pomyśleć; P (To tylko moje domysły nie chcesz nie zgadzaj się, ale nie wyzywaj mnie od Kurowa, i że jestem ciotą i nic nie wiem... Jeżeli się zgadasz ze mną to się cieszę) @edit @dow nei zrozumiales sensu zdania -.- nie walil z dystansu
FAIL ![]() Tompior nup : D Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow ![]() Ostatnio edytowany przez HubertPol - 08-08-2008 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Spike sword jest na rooku, a dokładniej na małej wysepce obok niego xD Nie da się go wziąć, można jedynie sprawić, aby zniknął. Tyle. I przestańcie snuć nie wiadomo jakie bajki o ghulu, który jest tak fajny, że popłynie przez morze po spike sworda dla nas :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2008
Lokacja: Włocławek
Imię: Orreus
Świat: Calmera
Poziom: 14
Skille: 17/20
|
![]() Cytuj:
Co do tych ksiąg to była jakaś tam historia o bohaterach którzy zeszli w głębiny ziemi żeby walczyć z potworami i wszyscy zginęli oprócz jednego który odrodził się jako ghoul i został zamurowany a mur z czasem zaczynał pękać (nie wiem czy dobrze mówię ale gdzieś o tym czytałem) A co do słów to chodziło mi o te słynne słowa "Szukacie daleko a rozwiązanie macie pod nosem" czy jakoś tak Pozdro Ostatnio edytowany przez Orreus - 09-08-2008 o 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Wiadomo o tym z: 1) Screenów, na których gracz zostal teleportowany do PoI przez GMa. Link. 2) Tak zwanej "Rl tibia 7.6 map" * Pewne jest też, że w tamtych czasach w PoI było mnóstwo Dragon Lordów, Demonów i potworów na tym poziomie. Ci, ktorym udawało się tam dostać, z reguły ginęli w znanym nam wszystkim pokoju z Dragon Lordami. * Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak by nie podpięli się i nie zawalili tej mapki to byśmy teraz mówili ...
Weź noob plx won z stąd POI TO BAJKA!!! ![]() Tylko że my mówimy tak o SoFie ... Przeczytałem już setki tematów i tysiące postów ... Żadne nie przybliżają nas do odkrycia questa ... ![]()
![]() |
![]() |