![]() |
#3321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Kisia
już mi przeszło, ale dzięki :> @up Laubau - Niemiecki uber mistrz jodłowania Firenze - tym zdjęciem można byłoby zastąpic sprite ghoula Dous - Rumuński armadino plx?! PEWNIE!!!11 Ostatnio edytowany przez Kiełek - 05-05-2007 o 19:50. |
![]() |
|
![]() |
#3322 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Lol. Co z tego, że to foto ma 3,5 roku i teraz wyglądam zupełnie inaczej
@Hatebreeder: Długie włosy uber alles! XD
|
|||
![]() |
![]() |
#3323 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ejejej... ktoś jeszcze nie może się lognąc?
@off? blabla Aff po tym formacie "ci" mi nie dziala, wogole lipa daje do serwisu, taki informatyk ze mnie ![]() Też sobie walne takie konto! Ostatnio edytowany przez Kiełek - 05-05-2007 o 22:30. |
![]() |
![]() |
#3324 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3325 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3326 |
Guest
|
![]() Stfu Polackers?! Min namen is Kebab! Hej, hej, hej nups! Odyniecq stfu <33
Ostatnio edytowany przez Chealino - 05-05-2007 o 22:42. |
![]() |
#3327 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3328 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Ty Dili chyba nie masz przyjaciol...
kazdy wie ze wybijesz swoim eful sorem wszystkich to po co wkolko to powtarzasz? zamiast gadac to sproboj zabic tych "niedojebow polaczkow" przynajmniej wtedy bedzie wiadomo ze nie gadasz nadaremno btw. Nowy jestem ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
![]() |
![]() Hate~ i Dili
Hate ty szarujesz z mama jak na Pegazusie w Mario Grasz Mor by poszedł i zaśpiewał hymn a ty cioto zajebana bys sie chował bo wstyd co do ciebie Dili to już wogóle brak słów Pierdolony niedojebany dzieciaku po Czarnobylu jeszcze starej za Cyca nie podziękowałeś a będziesz sie na forum udzielać --.-- ![]() ssijcie pałe kurwy zajebane ;o (dotyczy sie to tych dwóch pedałów wymienionych wyżej ) pzdr
#3330 |
Guest
|
![]() Podej swoja nick to bendiesz hunted forever, stupid polack. Ja beda pisac angielski bo ja nie umic polski.
|
![]() |
#3331 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#3333 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3334 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jestes ciota i tyle gowno mozesz i gowno zrobisz idz lepiej do swoich niby kumpli w rl ktorzy uciekaja przed jebanym tibio maniakiem |
|
![]() |
![]() |
#3335 |
Guest
|
![]() Jak już napisalem nie jestem Odynieckiem i wcale go nie znam on sam to napisal kilkanascie postow wczesniej
Więc sie odczepcie od niego, mowie ze sie tylko podszywalem. Nicku ci nie podam nigdy |
![]() |
#3336 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a btw daj name to niegrając na iridii tak Cie dopierdole ze sie obudzisz z renkom w nocniku rzołnierzu ;< |
|
![]() |
#3337 |
Guest
|
![]() Przestancie tyrac rippera. To nie jest normalny czlowiek a zgodnie z nauka chrzescijanska nie nalezy sie wysmiewac z ułomnych ludzi.
BtW: kiedy ostatnio bylo cos napisane o Iridii? jak narazie wszystko o ripperze i innych debilach typu ripper, ripper i hmmm... ripper. |
![]() |
#3338 |
Guest
|
![]() ale sie usmialem z ciebie!
czasem sie tak zastanawiam czy sa ludzie prawdziwie głupi. No wiesz chodzi mi o to czy oni tylko tak udaja czy rzeczywiscie nie moga byc ze tak powiem normalni. Bo wiesz widzac glupiego, naprawde glupiego czlowieka i to co on robi to sie tak zastanawiam co on nie mysli, nie wie ze to sie nie uda itp. Ale czytajac twoje posty widze, ze bog cie kocha (chociaz troche) i to nie jest twoja wina wcale(chodzi o twoj debilizm). Ty po prostu taki jestes i nie potrafisz byc inny. Takim cie Pan bog stworzyl <>hmmm chociaz moze ty jestes z probowki<> i nic tego nie zmieni |
![]() |
#3339 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Veremus
Ej, a nie można byłoby tak zrobic GTW po raz 3? Ethical jest 3 to czemu GTW nie? :> @off Ja przez to "ci" się zabije -.- |
![]() |
![]() |
#3340 |
Użytkownik forum
|
![]() cos cie dili zatkalo cioto xD
a czemu wszyscy polacy nie zbiora sie na szwedow? wtedy samym rozpedem wiary by zdeptali przeciwnika^^ |
![]() |