![]() |
#3341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi ![]() @EDIT I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 03-04-2007 o 08:59. |
|
![]() |
|
![]() |
#3342 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ... ROmery i Allianty WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.- |
![]() |
![]() |
#3343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A ja proponuje FaGom trzymac sie razem
![]()
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3345 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
|
![]() Ale jak jest trap to na pewno wszystkie sorce na przod nie pojda -.-.
W dodatku fag tez ma dobry sd powAH. I jakby byl 2-3 kratkowy korytarz to co by zrobili... a fag by stanal przy jakiejs dziurze i napierd*alal. |
![]() |
![]() |
#3347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta na 10 combo. W końcu coś się działo, oby więcej takich imprez ![]() Ostatnio edytowany przez Zevs - 03-04-2007 o 15:24. |
|
![]() |
![]() |
#3348 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie mozna jednoczesnie kliknac strzalki w bok i sie uhowac
Uh nie zadziała Spójrzcie na to jak Obywatelka sie złozyła Był moment ze dosc długo sie nie uhowala(a załoze sie ze trzymala ciagle hotkey) |
![]() |
![]() |
#3350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() hysteria otwarta na wszystkich
![]() @mark devire uhowac, taa.. jak sie umie grac, to mozna sie uhac, jak sie kliknie na mapie i spamuje hotkeya to fakt, czasem moze nie wejsc
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() btw. Teraz pvp nie polega na tym że ktos jest bardziej doświadczony czy nie. Teraz "Master PVP" to ten kto ma więcej run i manasów. Trzyma hotkeya na chama i kilka na mapie gdzie ma biec >.<
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 03-04-2007 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
#3354 |
Guest
|
![]() No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() HAhah, a potem będzie się chwalił, wbiłem na Aurei war 250 lvl ;] Mc rox, nie vszo??
#3357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?
|
![]() |
![]() |
#3358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@DOWN Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i. Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 03-04-2007 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
#3359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Mimo, ze nie chciałbym brać czyjejś strony (bo nie mam żadnych podstaw bo komuś kibicować) to myślę, że trzeba pogratulować FaGowi inicjatywy. Ostatnio wydaje mi się, ze wogóle nieco większy ruch w FaGu - moze nie koniecznie częste akcje, ale chociaż się logują. Oby tak dalej to sytuacja będzie ciekawsza.
Inna sprawa, że jakoś kurcze wierzę Aliantom, że są w stanie zaprowadzić spokój na serwerze - przydałby się. Oczywiście do Alliance nie zaliczam RoMu. Niedługo niestety będzie wojna między RoMem a Pirates+Suave no i jeszcze w tym zamieszaniu FaG, który zapewne najwięcej zyska. W RoMie zbyt wiele niepokornych... A spokój na Aurei przydałby się choćby, żeby przemielić nieco pekerów, którzy rosną w siłę :> Rzadko można natknąć się na hlvla więc pekerzy mają wolną rękę, nikt im nie może poważnie zagrozić na stałe. Oczywiście to o przyszłych losach wojny i serwa to tylko moje domysły. Choć myślę, że dość duże prawdopodobieństwo istnmieje że tak sie stanie. |
![]() |
![]() |
#3360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() vesz, "od tylu to cie robili pedale maly", dobry tekst, swietny, wiecej takich z piaskownicy wyniosles ? chetnie poslucham. cholera jasna ludzie to jest forum, nie jestescie u siebie na wsi, troche kultury. i nie tyczy sie to tylko vesza, wszyscy wjezdzacie na przeciwnikow, jakby to cos mialo zmienic. za kilka miesiecy bedziecie walczyli ramie w ramie i co wtedy ? tez bedziecie sie na vencie drzec "ej pedale maly bijom mnie w karlin pls pomusz!!!" ?
iron knight pierdolisz synu, ze glowa boli ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 03-04-2007 o 20:36. |
![]() |