Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-04-2007, 20:41   #3361
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron'knight Pokaż post
Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slite, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka?
Kto to jest Slite?? Myślisz o tym Slait co się na forum udziela??
I NIE PRZYPISUJ VESZOWI MOJEGO DEDA!! Nigdy mnie nie ubił i nie da już rady ;] Btw Mark też chyba od niego nie padł... Tylko Slait.... Slait nie jest równym graczem dla Slide of Aurea ;]

Iron jak zwykle się popisałes... żal..

@up: No co Ty Iron to magiczne dziecko, on biegając, klikając na mapie jest w stanie uhnąć się i puścić sd w jednym momencie ;s

Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 03-04-2007 o 20:53.
Slide_Aurea jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2007, 20:47   #3362
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
ToMuS_Aurea ma numer GG 3886803
Domyślny

Ptak i Iron wyjdzie z tego forum , poproscie rodzicow zeby zerwali umowe z dostawca uslugi o nazwie neostrada bo napewno to ten inetrnet was wychowal bo jak czytam wasze posty to mi sie az zygac chce ...........

@ Vesz odczepcie sie od niego, ma chlopak b dobre pvp i zal wam dupe sciska ze udalo mu sie solo wbic 140 czy cos okolo....
Poprostu jest lepszy a to ze zabija 20 czy 60 vle to jego sprawa. Gowno Cie to obchodzi bo raczej na tych 20lvlach unja nie robi.. A skullhunting nie jest zabroniony. Mysle ze Vesz bedzie sie staral utrzymac porzadek na servie bo znam go jescze z czasu jak Zevsem mial 65 lvl i nigdy nie byl frajerem ani PA.
@Kolirn ale slodki ryj masz normalnie zesrac sie i wody nie spuszczac -.-"
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne:: )
ToMuS_Aurea jest offline  
stary 03-04-2007, 20:52   #3363
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/

Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea Pokaż post
Ptak i Iron wyjdzie z tego forum , poproscie rodzicow zeby zerwali umowe z dostawca uslugi o nazwie neostrada bo napewno to ten inetrnet was wychowal bo jak czytam wasze posty to mi sie az zygac chce ...........

@ Vesz odczepcie sie od niego, ma chlopak b dobre pvp i zal wam dupe sciska ze udalo mu sie solo wbic 140 czy cos okolo....
Poprostu jest lepszy a to ze zabija 20 czy 60 vle to jego sprawa. Gowno Cie to obchodzi bo raczej na tych 20lvlach unja nie robi.. A skullhunting nie jest zabroniony. Mysle ze Vesz bedzie sie staral utrzymac porzadek na servie bo znam go jescze z czasu jak Zevsem mial 65 lvl i nigdy nie byl frajerem ani PA.
Zapamiętaj sobie raz na zawsze coś ok? Nigdy, nigdy ale to nigdy w życiu nie opuszcze forum/miejsca jakiegos tylko dlatego ze TY tak mowisz.
A co do Slajt'a to wybaczcie literówka juz poprawiam.
btw. Mam kablówke. Neo to prędzej Ty masz...

@Slide
I jeszcze UE chociaz jestem knightem ;]
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well

Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 03-04-2007 o 20:54.
Iron'knight jest offline  
stary 03-04-2007, 20:55   #3364
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

@Tomus

no i ? jak już pisałem wcześniej mam gdzieś twoją i innych opinie o mnie, o mojej grze, o moich umiejętnościach o moim wyglądzie w zasadzie o wszystkim.

ale mimo wszystko żal mi cię gdy musisz uciekać się do tego typu tekstów bo nic mądrego w odpowiedzi do mnie powiedzieć nie umiesz.
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life
Kolirn jest offline  
stary 03-04-2007, 20:59   #3365
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolirn Pokaż post
@Tomus

no i ? jak już pisałem wcześniej mam gdzieś twoją i innych opinie o mnie, o mojej grze, o moich umiejętnościach o moim wyglądzie w zasadzie o wszystkim.

ale mimo wszystko żal mi cię gdy musisz uciekać się do tego typu tekstów bo nic mądrego w odpowiedzi do mnie powiedzieć nie umiesz.
Nie sądzilem ze kiedys to powiem... zgadzam sie! W jedny mi drugim. Mnie nie obchodzi co inni pisza o mnie, a Tomus sie popisuje nie wiem czym

Iron'knight jest offline  
stary 03-04-2007, 21:17   #3366
shaiboos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2006

Stan: Początkujący
shaiboos ma numer GG 7840059
Domyślny

raz to, że Iron~ nie łapiesz o co chodzi, ale tego juz sie zmienic nie da - taki jestes

dwa to, że liżesz dupe właśnie w tym momencie

trzy, że pieprzysz ze cie nie obchodzi co o tobie pisza, a przez kilkanascie stron przezywales ze ktos cie nazwal asslickerem mimo ze od tych kilkunastu stron nie bylo ani postu o tym...
shaiboos jest offline  
stary 03-04-2007, 21:17   #3367
Eldero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Poziom: 117
Domyślny

Cytuj:
"na później" - jak Czesio z Włatców Móch !!! _/

Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi )

@EDIT
I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )
Fajnie sie mowi ogladajac tibicamy, prawda? Nie wiesz co sie dzialo na ventrilo takze niewiem po co sie na ten temat wypowiadasz
Eldero jest offline  
stary 03-04-2007, 21:18   #3368
Tomorro(Sarloon madex)
Użytkownik Forum

Tomorro(Sarloon madex)'s Avatar

Data dołączenia: 01 02 2006

Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slajt, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka? Jeszcze Ci tylko mnie brakuje co? 150 ms ubije 42 knighta i jest "master PVP". Pfffffff
@DOWN
Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i.

Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia
Nic nie pisz jesli niemasz pewnych wiadomosci...
o ile ja wiem vesz mnie nie ubil i tego nie zrobi

Ostatnio edytowany przez Tomorro(Sarloon madex) - 04-04-2007 o 00:23.
Tomorro(Sarloon madex) jest offline  
stary 03-04-2007, 21:19   #3369
Tommazi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: PLF
Poziom: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolirn Pokaż post
@Tomus

Zapomniałeś dodać że Ciebie tylko ten profesorek może oceniać
Tommazi jest offline  
stary 03-04-2007, 21:20   #3370
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomorro(Sarloon madex) Pokaż post
Nic nie pisz jesli niemasz pewnych wiadomosci...
o ile ja wiem vesz mnie nie ubil i tego nie zrobi
chyba ze to byl jego ds albo ubil mnie 20 najtem
-.- '
ok sry kogos ubil nie pamietam kogo, ktoregos z Forum oprocz tych co wypisałem. A zreszta na jakiej podstawie sądzicie ze lize dupe. Tutaj jedyne wyzwisko jakie znacie to Asslicker HASuahsuhahusahusuhauhsauh i "Wyjdz stad" zreszta co sie bede z Wami spierał Wy lepiej wiecie

Iron'knight jest offline  
stary 03-04-2007, 21:24   #3371
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tommazi Pokaż post
Zapomniałeś dodać że Ciebie tylko ten profesorek może oceniać
nie będę ci już nic więcej odpowiadał bo próbujesz mnie sprowokować do zejścia na twój, niestety niski poziom
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life
Kolirn jest offline  
stary 03-04-2007, 21:26   #3372
shaiboos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2006

shaiboos ma numer GG 7840059
Domyślny

@Iron~

nie WY tylko ja...

i proszę Cię nie rób przynajmniej z siebie kompletnego debila... i uwierz, że to niejedyne "wyzwisko" (a raczej określenie), które można na tym forum usłyszeć.

A no i to nie jest "wyzwisko" bo nie pisze tego ze nienawiści, zawiści, pogardy, czy ot tak dla wku**wienia cienie czy kogokolwiek innego tylko jest to słowo-opis traktujące o twoim zachowaniu.
shaiboos jest offline  
stary 03-04-2007, 21:28   #3373
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea Pokaż post

Czytajac twoj podpis moge stwierdzic ze jestes debilem, 3 ortow sie tam naliczylem. "BENDE" jest po prostu pokladajace. Wiesz czemu jada na Vsze?
Bo sie kozaczy i uwaza za bog wie kogo bo ma 150 lvl. -.- To znaczy ze nie ma co robic w RL. Wiecej fragow ma zevsik na nizszym lvlyu ^^ wiec jego pvp nie jest dobre. I wez usun zdjecie swojego starego z avatara -.-. Zobacz jak sie infantylnie zachowuje na forum na tibia.com. BARTAS HUASHAUSHAUS BR? zgon na dragu HAUSHAUS go go rookgard. Caly czas probuje im docinac - im znaczy fagowi. To swiadczy o jego jakims mlodzienczym zapale i ze jak widzi posty dotyczace jego to sie tak wpienia ze zapluwa caly monitor.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 03-04-2007, 21:35   #3374
Sope(L)
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa

Domyślny

@Up
A moze Vesz poprostu nie lubi FaGu za to ze 2 razy go zabili , a Aliance ani razu ?

Iron
Wyjdz kurwa blagam , plx!
Idz sie przewietrz albo cos.
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig?
21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =(

21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly
21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie)
Sope(L) jest offline  
stary 03-04-2007, 21:39   #3375
error_007
Użytkownik forum

error_007's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2007

Domyślny

Iron~ po przeczytaniu twoich postow zalozylem tu konto tylko po to zeby Ci powiedziec.

WYJDZ !!!!

@down
fakt pisze czesto nie na temat i glupio. Ale po preczytaniu jego postow od str 301-337 stwierdzam, ze nadaje sie on do opuszczenia tego grona.

Ostatnio edytowany przez error_007 - 03-04-2007 o 22:08.
error_007 jest offline  
stary 03-04-2007, 22:02   #3376
duuKi
Użytkownik Forum

duuKi's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Imię: Spear'er
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

OMG
Nie zebym bronil Iron'a ale qrwa jeden czy dwoch powiedzialo zeby Iron~ zostawil w spokoju forum i przestal pisac...
To odrazu nasrało tu noobow, ludzi ktorzy chyba chca sie podlizac do innych uzytkownikow lub w swej naturze maja jebany spam
Ja Iron'a nie bronie bo owszem jego posty sa czasami idiotyczne i nie maja nic wspolnego z prawda, ale to nie jest powod dla ktorego trzeba spamowac prawie przez trzy strony nieliczac 2-3 postow na temat openki oraz glupie przepychanki miedzy Kolirnem i kilkoma userami...
Skończcie spamowac prosze...
Dla jakiejs przeciw wagi powiem:

IRON ZOSTAN ALE NIE PISZ

duuKi jest offline  
stary 03-04-2007, 22:24   #3377
Sting_Ninja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sting
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zevs Pokaż post
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?
Szkoda ze taki kozi nie byles jak moltowi dupsko lizales. Wtedy trzeba bylo przykozaczyc ze swoim swietnym pvp. (tez kolo 30 lvli mniej miales, a jakos nie kozaczyles).
To ze Zevs (fifi) ma zajebiste pvp to kazdy wie, a twoje pvp to pamietaj jak na Zevsie sie na gfb od Isarisa wyjebales kolo ab. Z cip botem to kazdy moze teraz przykozaczyc. HEHHEHE MINESS PVPS ROXORS!!@@!@!
Sting_Ninja jest offline  
stary 03-04-2007, 22:26   #3378
Slait
Zbanowany

Slait's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan

Imię: Yongus
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
Slait ma numer GG 4667092 Send a message via Skype™ to Slait
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea Pokaż post
Kto to jest Slite?? Myślisz o tym Slait co się na forum udziela??
I NIE PRZYPISUJ VESZOWI MOJEGO DEDA!! Nigdy mnie nie ubił i nie da już rady ;] Btw Mark też chyba od niego nie padł... Tylko Slait.... Slait nie jest równym graczem dla Slide of Aurea ;]

Iron jak zwykle się popisałes... żal..

@up: No co Ty Iron to magiczne dziecko, on biegając, klikając na mapie jest w stanie uhnąć się i puścić sd w jednym momencie ;s

Mi Slaita ubli 2x w calej mojej grze nim od poczatku z malymi przerwami
Pierwszy ded byl przz Ozura i Kilipukki ( Burst Sd Sd Ue [UH] UE i po mnie)
Drugi to wlasnie przez Vesza.

Wiec nie mow mi glupot o tym ze jestem jakims noobem bo nie mialem zadnych szans. Dostalem UE uhnalem sie potem dostalem drugie UE, 0 szans na przezycie mialem 900 hp o 30 many...
Slait jest offline  
stary 03-04-2007, 22:30   #3379
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Domyślny

A ja własnie że lubie posty Iron~ on jest moim faworytem tego forum!!!11oneon!1. Zostawcie go w spokoju, jak chce to niech sobie pisze nikt nie karze wam tego czytac.

I traktujcie tibie ja grę bo to już przesada a nie jakies odpowiedzi na teksty takie jak: "Oni zgrania nie maja to przegrywaja grac nie potrafia!!", "Nie wiesz co sie dzialo na vento to sie nie odzywaj" "A Zevs ma wiecej fragow a ma mniejszy level od Vesz-a to Zevs ma lepsze pvp". Może i nie jest tak to dosłownie napisane ale przynajmniej ja to tak odbieram.

1.Huj ze zgrania nie maja oni tylko w to graja.
2.Nom nie wiem co sie działo na vento może mi napiszesz bym chętnie przeczytał
3.To co biega zevs zabija jakies 30 lvlki rs-y to może i ma wiecej fragow. (Sie nie liczy to kto ma wiecej fragów, tylko jak zdobyte fragi)

Ale i tak was wszystkich lubie nas swów sposób MUA:*
Govinem jest offline  
stary 03-04-2007, 22:47   #3380
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
Domyślny

ktos tam pisal, ze mam wyjsc oraz zeby rodzice odlaczyli mi neo.
nie mam neo.
pisze, wydaje mi sie, z sensem, czego niestety o tobie i twoich postach powiedziec nie mozna, wiec:

3 argumenty z uzasadnieniami i wychodze
inaczej sam wyjdz, bo nic na to forum nie wnosisz.

kto wam powiedzial ze ilosc fragow swiadczy o pvp.. juz napewno nie z hotkey systemem. zevs moze ubic i dwudziestu palantow, ktorzy nie umieja sie uhnac, a vesz jednego bardzo dobrego gracza(nie mowie ze tak jest, to tylko przyklad), kto wtedy bedzie mial lepsze pvp ? tak samo po jednej akcji nie da sie ocenic niczyjego pvp. poza tym co komu po pvp, jesli nadal bedzie palantem. dziala to rowniez w druga strone - nawet ktos bez pvp moze zajsc dalej niz "pro pvper", wystarczy ze bedzie mily, i nie bedzie skonczonym dupkiem. tak to w Tibii juz jest, ze bardziej niz to jak grasz, liczy sie to, jaki jestes naprawde - mily czy nie, przyjazny pomocny gracz czy skonczony sukinkot co wam po skillu, jesli nie bedziecie mieli prawdziwych przyjaciol, a jedynie sojusznikow w wojnie, ktorzy po wojnie zostawia was wlasnemu losowi, a podczas wojny laczyl was bedzie jedynie wspolny przeciwnik.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania