![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Eh... Jakie szczęście, że nie wszyscy wiedzą wszystko. Tak jak ten Pan na górze. Na szczęście, coś mnie podkusiło i skopiowałem coś kiedyś komuś.
![]() I nie to było naszym celem, żeby zrobić z tego syf. A pamiętacie mój post w Plotkach (e... skasowany =/) a 'Apokalipsie'? /Chodzi o Hunted, nie o Coray'a.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 26-01-2007 o 20:54. |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Świat: Silvera
|
![]() @ Milan i inni
Taka jest prawda ze swoją akcją zrobiliscie wielkie bagno w ktorym dzisiatki ciewkawych, uczciwych uzytkownikow utkwilo na kilkanascie/dziesiat minut. Takie cos to powwino byc tylko w hydre parku. A swoimi szczytnymi celami to sobie mozecie podetrzec (sami wiecie co). Innymi słowy glupia zabawa na innych uzytkownikach co nie powinno obejsc sie bez kar. Ostatnio edytowany przez Silverman - 26-01-2007 o 20:44. Powód: drobne literowki |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exevind
Świat: Berylia
Poziom: 10
|
![]() Może by tak przestać się czepiać kogoś kto miał dobre zamiary, zamknąć ten temat i zapomniećo całej sprawie, dzięki 'kłamcom' dowiedzieliśmy się kilku ciekawych rzeczy, i to, że powstało z tego bagno nie jest jedynie ich winą.
Close this topic please!!! @Coray i inne 'bossy' Przestańcie się przechwalać tym, że mieliście rację, taaa, udało wam się zgadnąć! Ja cy wy jesteście wielcy... Dajcie spokój, nie odkryliście całej prawdy! Tak więc proszę o zamknięcie tego tematu i nie karanie NIKOGO za to bagno spamu, które się tu narobiło. |
![]() |
![]() |
#324 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @down Dziękuję ![]() Ostatnio edytowany przez Coray - 26-01-2007 o 20:56. |
|
![]() |
![]() |
#325 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Widzę że temat bardzo szybko się rozwija. Tak więc i ja wetknę tutaj swojego posta. Cała akcja Instynkt z wkręceniem ludzi była jak dla mnie genialna. Pomysł jako "wkręt" bardzo dobry, wykonanie również perfekcyjne. Dawno nikt forum nie rozruszał tak jak go zrobiła Instynkt. Gratulacje dla niej! Ktoś tam pisał, że jest zbulwersowany tym co się stało. A co tak na prawdę się wielkiego stało? Ktoś zrobił sobie z Was userzy żart (nie pierwszy i nie ostatni na tym forum). Gratuluję dla tych którzy sie domyślili o co w tym tak na prawdę chodzi. A czy coś komuś z tego powodu się stało - nie sądze. Tak więc wszystkie komentarze i żale na temat odejścia Instynkt ze stanowiska moderatora, czy też do osób które współpracowały przy "wkręcie" są nieuzasadnione. Świadczą tylko o nieumiejętnym osądzeniu i reakcji na zaistniałą sytuację.
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Geez ludzie... naprawde żal mi was
![]() De'bove bardzo dobrze zrobiła wyjaśniając to wszystko a reszta którzy jej towarzyszyli i rozpowiadali-uwaga-MIELI RACJE! powiedzcie czy ktokolwiek z nich napisał coś w stylu "pokażemy wam ss-y, mamy spike'a itp"? nie wydaje mi sie ![]() @rookslayerzy- good to go tak trzymać i dalej rozwiązujcie zagadki rookgaardu |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() To był wspaniały wkręt. Razem z rook balanced cały dzień szukaliśmy.Wygraliście z nami, userami, którzy myślą że nie da nas się wkrecić.
BRAWO! |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Up.
Cała prawda. ^^ Nikomu nic się nie stało, że jednego dnia trochę wysilił się na poszukiwania. Ukazuje to też, jak wiele jest jeszcze na Rookgaardzie do odkrycia i motywuje do dalszych poszukiwań. Wszystko wraca do Normy... ufff... pS: Wkręciłem was, norma dużą literą to nie była wskazówka. xD
#329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() ileśtam up@
Szanowny panie moderatorze... możesz mi jedną rzecz powiedzieć? Czemu zwykły user, który założy temat tego typu, ma bana+zamknięcie tematu w 10-30 minut, a tutaj temat stał cały dzień, zanim się przyznali i wszystko powiedzieli? Cóż... Zwykły user dostałby bana. A Instynkt nie zostanie nawet ukarana. I gdzie tu sprawiedliwość, ludzie? -.- A jeśli ja założe taki sam temat, tylko że z brass armorem, to też dostanę pochwałę? Może ze mnie jeszcze moda zrobią? \o/
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 26-01-2007 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() No właśnie...konsekwencje... Czy forum tibia.pl ma jakieś wewnętrzne zasady dotyczące pracy moderatorów? Raczej na pewno. Czy jest tam kwestia zakazu wprowadzania użytkowników w błąd? Nie wiem, wydaje mi się, że powinna być. Czy Instynkt powinna zostać pozbawiona statusu moderatora? Jeżeli wyżej wymieniona zasada istnieje - tak. Jeżeli nie - wszelkie ewentualne konsekwencje to kwestia tylko i wyłącznie do rozpatrzenia przez pozostałych modków. I tyle. I jeszcze coś do reszty osób uczestniczących od początku w psikusie...proszę, nie piszcie, że Instynkt nigdy nie napisała wprost o fakcie posiadania przez nią miecza itd. etc. Skoro planem było WPROWADZENIE Nas - forumowiczów w błąd (obojętnie dla jakich powodów) - to ona to zrobiła. A co do tego, że "nie powiedziała przecież wprost", "tylko sugerowała", "chodziło o coś innego" to, proszę Was, dość mam już tego wykrętnego gó.na w naszej polityce żeby jeszcze akceptować to tutaj
![]() ![]() ![]()
#331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 26-01-2007 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() pokaż mi normalnego usera który potrafi w normalnym stopniu napisać posta
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Rookgard
Imię: Damcik Rook Slayer
Gildia: -
Poziom: 13
Skille: 17/20
Poziom mag.: -
|
![]() To co dziś się stało w sumie nic strasznego jeśli chodzi o mnie nie nabrałem się ale troszkę wierzyłem błąd tkwił w tym, że gdy de'bove zrobiła qesta to na drugi dzień i na lumirze i na Xerenie. Troszkę dziwne - co nie?
Jeśli chodzi o karę, m moderatorzy nie powinni wprowadzać w bład i jeszcze gratulować, że rozruszał forum. A kiedy zwykły user by zrobił taki temat też by rozruszał forum tylko taki post jest kasowany po 15 minutach max. Nie sądze żeby ją odrazu pozbawiać statusu MODERATORA FORUM. Powinien tylko przeprosić oficjalnie w nowym temacie i zamknać odrazu temat To tyle Jeszcze musze pogratulowac Gz xD |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
|
![]() @modek up
Fajny kawal? Uh.. ah.. lezal od poczatku.. smialy sie tylko 3-4 osoby.. (potem pewnie wciagnieto pare osob... nie wazne juz z jakich powodow) Smiejmy sie z takich kawalow, nie kasujmy tematow, tolerujmy to... jutro utoniemy w morzu spamu/fakow, bo to przeciez smieszne! (to chyba dewiza tego modka?) A tak na marginesie, czy ktos pamieta jeszcze co oznacza(lo) slowo "noob"? nie? przypone: Noob - jest to osoba, która mimo niedoborów, lub nawet braków wiedzy, nie potrafi się do tego przyznać, często również wywyższa się ponad pozostałych, lub kwestionuje ich wiedzę. I to tu mialo miejsce, nie robienie sobie kawalow, czy jakies "pokazywanie latwowiernosci"... bo jesli by tak bylo kazdy by to sam zrozumial i nie potrzeba by bylo wielkich tlumaczen. |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
![]() |
![]() Halo! Ludzie!
Inne tematy o spike swordzie, brass armorze czy nie wiem czym jeszcze były karane ponieważ:
I przede wszystkim: Mój post w temacie Plotki i Ploteczki. Czyż nie mówiłem tam o spamie i o 'Queście' (w cudzysłowiu - specjalne). Pokażcie mi który punkt regulaminy został złamany? Wasza duma? Że się nabraliście? Ależ to nie jest powód aby nas karać. Czy gdyby nie ten temat, to wiedzielibyście, że można zrobić tak aby Spike znikł? Możliwe, że tak... możliwe, że nie. Ale kiedy byście się dowiedzieli - to inna sprawa. Czy to, że włożyliście trochę wysiłku i poszukaliście... ba! Obaliliście ten temat (gratuluję Coray'woi, który mimo iż w ostrych słowach - pokazał wam, że to pic na wodę) - nie! Więc o co chodzi? /Edit: Ale to było zaplanowane jako prowokacja - więc się dziwię, o co tyle hałasu. Przecież pokazaliście tylko jak się zachowujecie w takiej sytuacji. Wy nie wiedzieliście więc wyszło naturalnie. My wiedzieliśmy - udawaliśmy takich rasowych trolli, noobków.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 26-01-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @Milan
Wprost przeciwnie. mnie to zachęciło do dalszych poszukiwań. dzięki wam! |
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Lol ? <10znakow>
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Pisząc takie posty, zachowujesz się jak szczur, który chce się ratować z tonącego okrętu. Mogłbyś mieć przynajmniej tyle odwagi żeby poddać się karze [imho, ty załozysz sobie nowe konto, a Instynkt moda nie odzyska]. No i btw. też jestem za tym żeby zabrać Instynkt moda, kary dla wszystkich powinny być takie same, a miejsce na durne żarty jest w OWION'ie.
![]() |
#339 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() @Uther92, Always hunted
Widzicie różnicę w tych przykładowych tematach poniżej? Temat1 "Zdobyłem Zpike Sworda na Rogu" Zdobylem spike sworda i jestem z tego dumny. Jezeli jakis moderator usunie mi ten temat to bede mial go tam gdzie wlasnie trzymam swego zbigew sworda...(..|..) Temat2 "Spike sword zdobyty" Na potwierdzenie tego faktu mam zrobiony film(link do filmu), oraz świadków którzy aktualnie grali na tym serwerze. Cala akcja odbyła się tu i tu, brało w niej udział tyle i tyle osób. wszystkie potrzebne materiały mam zgromadzone na dysku i chętnie się z nimi podzielę o ile nie będą one lamać Tibia Rules. Niestety nie mogę wyjawić dokładnej solucji gdyż takie zachowanie narusza w/w prawa, oraz nie pozwala mi się cieszyć moim "małym" sekretem. W wersje 1 nikt nie uwierzy i za takie głupie nabijanie postów, tematów itp. należy się ban. Jest to tylko głupie gadanie chcącego się wyróżnić usera. W wersję nr. 2 tak jak i w całą mistyfikację Instynkt uwierzyła duża część userów z forum. Aby dokonać tego wszystkiego wiele osób musiało się napracować i na pewno zajęło im to sporo czasu i wysiłku. Za tą idealna mistyfikację należą im się (jeszcze raz podkreślam) ogromne gratulacje. Osoby które nie mogą rozróżnić obu skrajnych wersji przykładowych tematów, radzę aby "zapoznały się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, lub skonsultowały się z lekarzem lub farmaceutą" (dla niekumatych to to jest też żart tak jak cały temat Instynkt. Dalej nie kapujecie o co w tym chodziło?) Jeżeli nic już do was nie dotrze to "idąc" waszym rozumowaniem powinniście oskarżyć waszym rodziców o wprowadzenie was w błąd teoria o istnieniu św. Mikołaja. Możecie również zaskarżyć twórce dnia Prima Aprilis za to że setki osób wprowadziły was w błąd. edit @iles tam postów niżej Szkoda mego cenne czasu na wdawanie się w tą dyskusje ...
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 26-01-2007 o 21:58. |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Sire'shan
Świat: Xerena
Poziom: 20
Skille: 20/25
|
![]() Przecież wiadomo było od samego początku że to żart i kłamstwa. Zniknięcie sofa po jednym uderzeniu wydaje się dziwne( Po co CipSoft dawał by quest na spike sword który można raz użyć). Każdą zagadkę da się wytłumaczyć a co do znikania sofa ze skałek to nie mam pojęcia (może kiedyś też nauczę się tego robić)
|
![]() |