![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() ta...kości też mu zawsze wystają, taki jego urok
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wspomnę o jego szczęce... Chodź i tak male jest ładniejszy (OMFG >.<) od female :F
#323 |
Guest
|
![]() Co wy wacie do undeadów ?? co wy nie widzicie tego monetnego kregosupa ??
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Undeady są zajebiste, po prostu trzeba to dostrzec. Miałem w WoWie taki czas kiedy lubiłem draenei i nie lubiłem undeadów. Teraz Draenei male to dla mnie największy gej wśród gejów.
Jako typowy "hordziak" jak to kiedyś ich określałem, z alliance nie lubię wszelkiego rodzaju gnomów, draenei, trochę ludzi (takie sztywne placki xP), a z hordy orców. ![]() Wracając do spraw pala i rogala - jak mówiłem głównie prot paladyn ma szanse go pokonać, a u paladyna liczy sie resilience i dmg reduction z armora. Ja teraz sobie gram rogalem bo mnie paladyn znudził, to na 38 lvlu ubiłem skull retri paladyna xP. Miał około 50+ lvl. Wszystko zależy od umiejętności gracza, a tamten był troszkę żałosny. (Nie dało się go wziąć z zaskoczenia bo widział mnie na kilometr) |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jedyne co mi sie nie podoba w hordzie to troszke slaba muza w ori(w porownianiu z SW) oraz ilosc czasu jaka sie bije ten 10 lvl hunterem jak jests orc lub troll. Ja nie wiem jak wy ale ja 10 lvl bije okolo 1 dnia(od 5 rano do 21) a NE hunterkiem nabilem 10 lvl z okolo 3.5h
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Blee,
Fakt sporo zależy od umiejętności gracza, ale nie wszystko. Na przykładzie rogala o którym wspominasz masz co najmniej dwa inne czynniki: - build, rogal w subtelity jest zupełnie od rogala na buildzie rajdowym (combat), ten drugi jest warzywkiem w porównaniu do pierwszego, - gear, możesz trafić na gościa z założonymi śmieciami, byle tylko coś było bo i tak go ktoś boostuje, możesz trafić na twinka; możesz trafić na gościa z pve gearem albo na gościa z pvp gearem z 300 resilence.
#328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
btw ktora rasa hordowa tez ma tak przyjaznie hordowo nastawiona pozycje startowa ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 03-10-2007 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Sam zaczołem grać w to pół roku temu. mam już 66 rogala na anachronosie ;]. jakby ktoś tam chciał zacząć grać to msg do kogoś z Light Defenders. (najlepsza polska gildia).
![]() Upupupup@@: haahahah orc hunter w 16h? i to 10lvl? ja 10 bije w 3 godziny max : ]. (aha ps LD jest w ally)
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 03-10-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Świat: Arcania
|
![]() @Malkolm: Jego eq wyglądało na w miarę przeciętne, a mój rogal to assassination/combat czyli jak to określasz warzywko
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no widzisz a mi idzie jak po grudzie. Btw chcesz moze nabic 10 lvl w wolnej chwili orciem hunterem na trialu ?? bo ja akurat wolne 10h nie mam =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy nie gralem za duzo horda, ale ponoc odpowiednikiem Teldrasill island, jest kraina startowa Undeadow.
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
|
![]() Gra wymiata. Chociaż gram na priv (nie mam kasy na globala ;/) to mi sie ta gra b. podoba. Zrobiłem sobie Szamana i dodaje w Enhancement.
Mam jeszcze 1 pytanko: jaką profesją bym najwięcej zarabiał? |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() skining mining sie najlepiej zarabia. ewentualnie skining herbalism.
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Ja zaczelem grac na blobalu z dodatkiem i powiem ... ze jednak najlepszy mmorpg wszechczasow wedlog mnie :S Przy smierci nie tracisz doswiadczenia i tego nad czym pracowales calymi dniami(Tibia) lecz przenosi Cie na cmentarz i duszkiem musisz dojsc do Ciala
![]() ![]() ![]() Na duel zapraszasz kogo chcesz a o zwyciestwie decyduja umiejetnosci i klikanie poszczegolnych czarow, ten kto wali na oslep nie po kolei itd przegra :> Gra wymiata questy non stop bez nudow ;>
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no i co rozni wow'a od tibii w wow'ie expisz an q(i to tylko na nich sie oplaca to robic) a w tibii za q dostajesz tylko itemki i to na poczatku takie plewne co ci sie wogole nie przydadza. Wogole q nie sa przystosowane do potrzeb graczy. Np q a noble armor oraz crown helmet na 35lvl ?? ludzie toz tego nikt nosic nie bedzie a jak by taki 15/20 lvl mogl to wykonac to super. Jedyny powazny q na jakis taki 20 lvl to desert q reszta plewy a w wow'ie tego nigdy nie uswiadczysz zawsze jest to cos co ci sie przyda.
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ze nie wspomne o tym ze jak idzie sie na inst'a to trzeba dobrze dobierac druzyne, a nie jak w tibi: im wiecej wiary tym lepiej i nie ma za bardzo roznicy kogo sie bierze ( nie mowie o q typu wrl q czy banshe, bo tam musza byc blokerzy i shooterzy)
![]() |
#340 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() ja gram na bl'u -ally-ne Warrior 55 lvl juz chyba z 2 miechy i mi tez sie bardzo podoba =d ja ktos gra na bl'u , ally to pisac na pm =d
|
![]() |