![]() |
#322 |
Guest
|
![]() No to ja wrzucę ssa ze skilowania
![]() ![]() Adv kumpla ![]() ![]() I mój ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() To znow Ja
Wczorajsze klepanie runek ![]() ![]() Extra text qmpla (ma 11lat) ![]() ![]() Dzis ![]() 42mlvl nareszcie xD ![]() Poszedlem se na zameczek... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ded -.- ![]() Mialem wlaczony TibiCam wiec daje filmik, pierwsze 20min to jest ogulnie nic ciekawego dopiero na zamku mnie zlapali xP http://rapidshare.de/files/39377598/pkpkpk.rec.html Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 11-05-2008 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Kurwa kijowo ze padles ;/ , ja gadalem z evenie jeszcze ale nic mi nie odpowiadal ;/ , a pozatym to zamowilem pacca juz chyba 4 dni temu i still niemam ;s ;s ;s
<Sell 50 bear & wolf paw > 1 druid addon ! ( offer ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Pierwszy w zyciu xD btw leci cos z tego oprocz fooda?? ![]() ![]() ![]() ![]() Chcielismy ubic tego rs'a co pada, ale nasz uprzedzili xD ![]() Prawie ded xP tylko nie wiem dlaczego aff -.- ![]()
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2008
|
![]() pekowalem
![]() i bylem ganiany przez pk ![]() ![]() podliczylem loot ![]() i znalezlemy buga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
![]() Advansik =]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Skils (piatek) ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcialo mi sie klepac mlvl wiec pobloczylem qmplowi(sobota) ![]() Qmpel padl bo mial kicka a on zajebal loota -.- ![]() ![]() jakis tam hit xp(niedziela) ![]() 2 dragi blocked by me(wtorek przed lekcjami) ![]() Qmpel poszedl po loota z draga i loornol dla, a podonbo wycofali combo -.- ![]() Zachcialo im sie next dla... ![]() Odzyskiwanie deda zakonczylo sie... ![]() jak kazdy sie domysla tak ![]() Pobilem moj rekord tym harem, 2 dedy w 15min na tym samym monsterze xPP Czemu mam takiego pecha ze jak expie solo albo z kims to jest tak ze ktos pada??
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Nie zedytuje posta zeby odswiezyc temaciq Nudy wiec trza sie wybrac na cos Red blokera ![]() Moj red ![]() I dl tym razem nie zapomnialem utamki xd ofc nie ubilismy go poszlismy na niego tylko po to zeby zwastowac ![]()
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Zamieszki w miescie...(wczoraj) ![]() ![]() ...ktorych zostalem ofiara -.- ![]() ![]() Ded -.- ![]() ![]() Dzisiaj ![]() Trzeba odrabiac xP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loota bylo 2,2k oz ![]() Moze to juz koniec dedow aff -.-
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 24-04-2009 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Skil ![]() ![]() looknolem co to za culty ![]() ![]() Jakies 15-30min waste 19hp xp ![]() Po ile chodza te Musik Sheets czy jak to ma?
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 23-05-2008 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Devil Helmet Qest ![]() Redy ![]() ![]() ![]() Done!!! ![]() Moj fylm jakrze tworczy i piekny ![]() http://rapidshare.de/files/39509077/..._Qest.rec.html
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Zastanawialem sie do czego ta dziura i nagle jest mostek, to do jakiegos qestu?? Nizej byla dzwignia do otwierania i zamykania tego mostku i na dol trzeba bylo sie kilofem przebic bo sprawdzalem na tibia earth xP ![]() No i wkoncu odbity mlvl xP ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 24-04-2009 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Dlaczego teraz trzeba kilkac by powiekszyc zdjatko?? Zwalone to xp Zamieszki w miastach ![]() ![]() Bless ^^ ![]() Proba wyloocenia dragonki xP ![]() ![]() Loocior ![]()
![]() |
#337 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Maxus'ek - 31-05-2008 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow ja
Falszywy alarm bo nic sie nei pojawilo =/ ![]() Jakis trap nie wiem na kim ![]() Lvl najtem ![]() Zachcialo mi sie Jester Outa ^^ ![]() DONE!!! ![]() ![]() I addonek ^^ ![]() ![]() W miedzy czasie jakies zamieszki ![]() tera musze czekac na 40lvl na drugi addonek =/
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam pytanie. A mianowicie, czy opłaca się tutaj grać?
![]()
![]() |
![]() |