![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wchodzę na to forum Tibii
popularne jak piach w Libii czytam cala tekstu strone jak debile powalone pisza bzdury do potegi i zbieraja za to ciegi jeden glupszy od drugiego jakby bylo malo tego jeszcze mysli ze ma racje wyzywajac czyjas nacje wezcie skonczcie juz te bluzgi albo sobie kupcie mozgi zgadnij phenix o kim mowa, kisia przeczytaj od nowa moze w koncu zrozumiecie chociaz i tak gowno wiecie mam gdzies ze powiesz ze jestem ciota ze jestem frajer co sie mota ze jestem rumun zyd i szmata blebleble i sratatata dobra koniec pier**lenia trzeba wracac do expienia tylko zeby mnie nie kikło i eq by mi nie znikło!
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Gildia: Arcanium
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam pytanie do czlonkow gildi "Zen": Jakie jest wasze podejscie do Mendilla i ekipy (Anima Libera), czy nie przeszkadza wam ten gnuj, a moze sie go boicie...? Wezcie go usztywniajcie, bo widzialem juz chyba z 5 tematow o jego wybrykach.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Zen nic nie zrobi :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jesli Mendil a tym samym Anima cos zrobia naszym gildia to wtedy zaczniemy reagowac, a jak narazie widac nikomu z naszych sie nic nei stalo, poza jednym wypadkiem i wetdy mendil all oddal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
//Metek.
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mendill odwiedzil mnie po raz drugi i nie mam juz zamiaru grac na tym servie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jezeli rozpoczela by sie jakas kolejna wojna, chetnie bym wam pomogl jako noob char do podtrzymywania pz locka itd. itp. ![]() PS. Na darmo szukalem pomocy u jedynych osob, ktore mogly mi pomoc... Jeden z moich najlepszych kumpli nie pomogl mi w dostaniu sie do Zen Academy (coz, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w beidzie ![]() PS. 2 Czy ktokolwiek szykuje sie do gry na nowym servie, jezeli tak owe powstana?
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecierz piszesz ze jestes w Zen to po co chcesz sie do academy dostac?? Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() @Jinikao - "Smieszne. Mendil ma w dupie zen?? to czemu oddawal calego loota to zabral jednemu z naszych??"
1. Hajsu ma w kurwe 2. Może kogoś szanuje z Zen , kogoś kto mu napisał ze ma oddać 3. Wie co to Honor 4. Boja sie? kogo? Widziałem nie raz PVP Zenów... 5. Po tym update nie maja nic do stracenia skoro pisali ze grac niebeda --------------- @Lisu , Kash i Ekipa Najśmieszniejsze jest to ze to co wam napsialem tutaj to 80% z was mi pisala tak samo -.- , lisu piszesz "czemu nie dolonczyli" A CHCIELISCIE POMOC? no wlasnie pisaliscie ze dacie rade jest was wystarczajaco dużo a my jesteśmy noobami... Mógłbym wypisywać wiele innych rzeczy które sobie przeczą przez wasze wypowiedzi ale po co? to strata czasu wy ciągle będziecie myśleć ze jesteście kimś , Pozdro Kucharz i Ekipa co na Vencie ludziom wbiła i wyzywali... Pierdole was bo tylko trace czas Elo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2, moze oddal loota, bo poprostu czekaja na lepszy moment zeby zaczac z wami wojne i wyjebac was z serva... Slyszalem od paru osob, ze Arc juz od dawna sie na was szykuje i wkoncu to nastapi. A to, ze jestescie z Arc "kumplami" i, ze macie u nich "luzy", to o niczym nie swiadczy, bo na paru serverach juz tak bylo, ze dobrzy kumple itd., a wybuchala wojna i okazywalo sie, ze kazdy sie nienawidzi... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
a arc wybija teraz kogo chce;d bo ich to wali up/\ kiedys to nastapi tylko z Zen wyjdzie paru rli/dobrych ziomow arc i na reszcie zalezec im nie bedzie;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() //Metek.
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja pierdoooooooooooooooooooooooooooooooooooole ! Zajebisty program ! Haknalem juz Seromontisa !!!!1! Polecam -.- //Metek.
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby Arc chcialo wyjebac Zen to by zrobilo to juz dawno, a nie dawalo Zen 2 i pol roku na zbieranie ludzi i nabijanie lvl. Skoro im na grze juz nie zalezy to czemu nikt z Zen nie padl jeszcze, a z kazdej innej gildi praktycznie ludzie padali. Pomysl zanim cos napiszesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() [quote=Meteon!;1563443
Wybacz Wielki pvp mastah ![]() //Metek.[/QUOTE] Wara od Avena, psie |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Poza tym nie ma co się bać żadnych waszych wojen; Zen nie powstał żeby rządzić Iridią, aby żeby walczyć z Arcanium o władzę - według mnie to jest podstawowy powód przez którego nie było, i nie będzie wojny. Poza tym Zen ma jeszcze jedną przewagę - nikt z tej gildii nie płacze po forach, nie wypomina sobie co było lat temu czterdzieści osiem, ani jak to trzy wojny temu ten zdradził tego, a tamten był szpiegiem. Po prostu grają. I nawet są w tym dobrzy. I nawet nie potrzebują wyjebanego w kosmos PVP. |
|
![]() |
![]() |