![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Hey,yo łapać nową porcję ssów ;>
Best solo<wiem ze lipa> ![]() Jakieś nędzne Exori ;< ![]() Po 3 dniach expienia nastał czas na level ![]() I coś co mnie zaskoczyło : O ![]() Pozdro i KOMENTY PLAX! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Gmy teraz się wzięły do roboty, mojego kumpla zbanowali ostatnio
![]() SS niezłe, niedługo dam swoje bo mam pozwolenie :>
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Pozwólcie że się wpierdolę przed Armixa :>
Skromny adv ![]() Wiem że beznadziejny double, jednak zawsze coś ![]() ![]() Mały queścik: ![]() Loot na 18k z dragów: ![]() No i najgorsze, coś co trzeba tępić: BOT! Niestety nie udało się go ubić ![]() ![]() Signed, Shadowtrooper.
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czee ;>
Level: ![]() Locik: ![]() I quest który jest związany z 50 poziomem,czyli BK ![]() ![]() ![]() EDIT Nowy zakup ![]() ![]() I coś co niektórzy nazywają 'trudną areną' dla mnie była ona bardzo prosta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 17-03-2008 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() : ))))) Ale jestem mistrz painta xD
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ema,znowu ja wbilem lefel ;D
Najpierw moja wojna z botterami ;> ![]() ![]() A teraz lefel ![]() I the best lot z 'rzufjuf' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Gość niedawno kupił postać, nie mogłem się powstrzymać :>
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Aggro - 19-03-2008 o 21:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Imię: Szymek Sunrise
Świat: Candia
Poziom: 64
![]() |
![]() No Aggro wreszcie wróciłeś do gry widziałem jaki chodziłeś „z truty” po sql chyba teraz Ci przejdzie xD. Ja tymczasowo przeniosłem się na Honere xD życzę powodzenia i dalszych sukcesów
![]() No i oczywiście Gratki Fajne Screeny i Filmik Pzdr David |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Świat: Menera
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() uuu ładne fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]() Ema ! Gratuluje ziomkom awansów, lootów, skilli, eq, etc. Aggro, powiem Ci jedno - kiedyś denerwowałeś się, że komentów nie ma...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiho
![]() ![]() MOUNT STERNUM TOMB Bardzo fajne miejsce, polecam. Ale wiecie, jak ja będę to WON! xD Na początek fajny double ![]() Jedziemy jedziemy! ![]() ![]() ![]() Takie fajne miejsce ale trzeba uważać ![]() ![]() Loot sama kasa ![]() SERIA 4FUN Siedzę sobie przed dp venore i reportuję imię. A tu co widzę? Polak potrafi... =/ Pic z serii www.twojstary.net ![]() EDIT: Patrzę sobie a tu: (to ten koleś od twojej starej) ![]() Niedługo będą ciekawsze akcje ![]()
Ostatnio edytowany przez Aggro - 20-03-2008 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki że post pod postem, ale chcę żeby wszyscy to widzieli. Odchodzę z gry. Powodem jest... nadmierne zaufanie. Uwielbiany przez wszystkich Elder Yakoob... tak, to on mnie okradł. NA CAŁE MOJE EQ. Każdy kto go ufa, podziwia, szanuje (kocha?) - niech widzi jaka to szmata.
Cya forever, Shadowtrooper. Chciałem z tego miejsca pozdrowić Elite Lahma który się wstawił za mną jako pierwszy, Xynoxa, Odin Kamo.. wy dwaj byliście moimi najbliższymi przyjaciółmi... za to ja się rządziłem.. za to was przepraszam. Pozdrawiam też niegrającego już Joogsona, mojego najlepszego przyjaciela z gimnazjum. Najwieksze pozdrowienia lecą do Nergala, Inferno, Setha i Oriona z grupy Behemoth - jesteście najlepszym, najzajebistszym i wszystkie naje świata zespołem metalowym.
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Strasznie mnie to w*****ło,widać ze dla 'elder złodzieja' przyjaciele sie nie liczą -.-'.Biedne z niego dziecko,widać po tym co zrobił że jak ktoś się go pyta gdzie mieszka to on odpowiada:Venore,bo tyle gra w Tibie że już zapomniał gdzie mieszka.Tibia musi być dla niego całym życiem,jego avatar nie kłamie...Playing in memory of Shadowtrooper!
Zrobiłem parę ssów: 76 Shielda ![]() 76 Sworda ![]() Mały queścik ![]() Level na świetnym expowisku ![]() I lot z 18% ![]() Koments blax! Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 20-03-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Polska
Imię: Sir Catek
Poziom: 44
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie znam szczegolow... Szkoda takiego gracza. Twoje fotki byly dla mnie najlepsze na forum... Powodzenia w RL.
~Cateczek |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A to zdjecie mojej ded listy ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Shadowtrooper[*][*][*][*][*][*]
![]()
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() LOL-.- rozpieszczony bachor ten jakupek... jak on padal przez swoja glupote to mu psiak blokowal quary zeby tylko odbil te lvle... n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]() Ema all ! Powiem jedno słowo, nie będę się rozpisywać - Jakupek to brudna cipa, która mieszka pod delikatesami. Tyle. Shadow, współczuję, że zostałeś okradziony przez tą sukę[*] n/c, cya all !
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Zwrot akcji niczym w brazylijskich serialach. Pogadaliśmy sobie na spokojnie, dogadaliśmy się, wytłumaczyliśmy kilka spraw i mamy nadzieję, że teraz to się jakoś ułoży, ale na lepsze.
|
![]() |
![]() |