![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kolo Zenka chaty
Stan: Rookstayer
Profesja: Knight
Gildia: ni ma XP
Świat: Xantera
Poziom: lol
Skille: 16/15
![]() |
![]() Oki!
Za maly opis zrobilem ![]() Tera go poprawie OKI A WIEC TAK: JAK MOWILEM XANTERA MOJ 1 SERV (ZACZALEM NA MIM GRAC 1 RAZ) Opis: Za duzo PK i RS szczegolnie w Carlin biegaja tam srednio 40lvl a to sa BR!!! UWAGA! NIE LUBIA POLAKOW! Expic tam nei da rady ![]() Gdy idziesz na dwarfach (szczegolnie drutem) jakis koles bez powodu wlacza PK Ceny nawet nawet: BOH 30k-40k BS 14k GS 20-30k (zalezy jakim koles jes n00bem) Na rooku za duzo wiary Na mainie w Carlin ok. godz.20.00 BIEGAJA PK!!! PA Brazylia-LoL MOIM ZDANIEM ZJEE... SERV (zalezy jaki kto woli serv) LUCERA: Spoko serv moj NAJ XD i zaczalem na nim grac po xancie Opis: Spoko serv troche BR ale PL tez jes nawet Polakow szukac w Venore (tam jes ich najwiecej i nie sa n00bami) Mozna tez isc do AB Expo fajne nikt ci nie przeszkadza ![]() Przewaznie ni ma PK i RS ale moga sie zdarzyc (BEZ POWODU NIE BIJA) Ceny: BOH 40k BS 15-20k GS 30k DRAGON SHIELD 4-5k Moim zdaniem naj serv z ktorych gram NO TO TYLE NA TEMAT SERVOW NAJ MOIM ZDANIEM L U C E R A!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Guest
|
![]() Opiszę tu świat ,,Furora". Najczęściej występujące tam narodowości to przede wszystkim Polska,Anglia i Hiszpania. Ceny są naprawde niskie porównując na przykład ze światem hiberna gdzie np. Dragon Hammer kosztuje 2 k a na Furorze tylko 1k.
Atmosfera jest niezwykle miła ( grałem już na 10 światach i jescze tak miłych ludzi nie spotkałem ).Jeśli chodzi o ilość pkerów powiem tak : na 100% ludzi 40% to pkerzy.Najwięcej z nich siedzi w Venore, a najmniej w Carlin. Sercer jest tak średnio zaludniony ( nie jest źle,ale mogło być lepiej).Co do rooka to naprawdę zależy od godziny : rano jest mało, po południu troszke wiecej a wieczorem(18-20) to już nie ma szans na expienie. Podsumowując jest to świat przyjemny pkerzy się nie naprzykrzają, więc można spokojnie skilować. Doradzam : robić tu postać i wbijać 100 + lvl ![]() To tylko |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Trujoncy Skorpion
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 23
Poziom mag.: 23
|
![]() Pytanko:
Wybrac PvP czy Non-PvP??? Ja jestem na Non-PvP i mi sie nudzi bo nie mozna walczyc z graczami, a znowu na PvP mnie szlak trafia jak ktos mnie zabije... Jak uwazacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: tam gdzie demon mówi oi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fafik knight
Profesja: Elite Knight
Świat: guardia blee
Poziom: 57
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() fajny serv jednak z ameryki -.- więc dużo "be er" jest niestety ale oni graja w nocy więc luzzz xD. cceny nie sa zabujcze bohy 40 k blue robe 20 k. PK albo jest sporo albo ja mam pecha (3 razy awans na 28 lv ;/) zachęcam do grania bo mamy malo noobków/low lv od run
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Witam! Wraz z kumplami chcemy sie przenies na nowy swiat. Tylko nie wiemy jaki wybrac. Interesuja nas swiaty gdzie:
1. Gildia rzadzaca to nie sa same nOOby i umia zrobic porzadek 2. Malo PA 3. Nie zaduzo osob 4. Jaka panuje atmosfera 5. Dosc tanie rzeczy 6. PVP PS bedzie pacc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Świat: Secura
Poziom: 9xD
Skille: 37/37;p
Poziom mag.: 2
|
![]() Pandoria
duzo polaków, br i swe ceny nawet fajne: bohy(45k) bs(15k) gs(20k) c-arm(12k) b robe(15k) DUZO NOOBOW szczegolnie w thais(oczywiscie pl ://) czesto biega 5 osobowa banda 10lvl i leją pod depo niskie lvl mozna expic spokojnie np w kazo na kopalniach jest malo ludzi czasami jakis noob wejdzie i pisze "leave or hunted", ale to rzadko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]() Ja tam teraz czekam na new world !! Mogliby zrobić na wakacje jakiś nowy.
|
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() PRZECZYTAJ KONIECZNIE
Nie wiem czy ktoś napisał o Silverze bo postów jest masakrycznie dużo i mogłem to pominąć. 1. ~Jeśli chodzi o narodowości to możesz się natknąć na grupę hight lvli BR (pochodzą chyba z tego samego miasta). ~Dużo Polaków(czasem denerwujące jest"będziesz moim kumplem")ale jak zapoznasz się z jakimś to jakoś leci może dlatego,że Polacy trzymają się tu przeważnie razem. ~Występuja niedobitki SWE ale sporadycznie 2.PK leją tylko dla zabawy (no chyba że sobie zasłuzysz to ci to "wynagrodzą") Najwięcej PK w Carlin,Thais i Venore. 3.Expowiska średno zapełnione da się wbic lvl. 4.Ceny niskie: -K.Armor 6-7k -Bright Sword 17-20k -RH 35-45k -DSM 130-150k -BOH 50k -Golden Armor 80k -Crusader Helmet 7k -UHy 3k za BP 5.Server raczej przyjazny,jeśli dobijesz do 20lvl to dalej masz juz spokój |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: nie pamientam
Imię: Dagarcan
Gildia: Furious Hunters
Świat: Pacera
Poziom: 52
Skille: 0/0
Poziom mag.: 51
|
![]() mam pytanie kto idze teraz jak bendzie na nowy swiat?
gg:9113024
![]() |
#330 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Duzo osob idzie malo sie wybije. Offtopic.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#331 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dzieki chłopaki za wszystkie posty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Slokarij
Gildia: Dark Devils
Świat: Xantera
Poziom: 43
Skille: 15/23
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() 1. br (przeważają), pol, mieszanka narodowości
2. pół servera to br a drugie pół to polacy ![]() 3. GS 15k, D lance 15k, c arm 13k, medusa shield 10k, boh 40-35k, fs 5k, k axe 2k, dragy shield 4k, p set 1,2k, k arm 6k, warrior helm 4k, cruz helm 8 - czyli ogólnie tanio ![]() 4. niedawno jeszcze rządy na servie sprawowali wenezuelczycy którzy "lubili sobie pozarzynać ![]() 5. na xanterze to zalezy od miejsca. Na przykład lepiej nie isc expić na folde lub fermours hill bo za każdym rogiem czai sie pk. jezeli chodzi o miasto to AB jest chyba najspokojniejsze a w carlin najbardziej lubia zarzynać 6. ogólnie nie, ale tez bywają takie dni kiedy ciężko sie zalogowac 7. na rooku nie ma zbyt duzo ludzi a tereny dla pacc są puste 8. gram na xanterze juz sporo czasu i wiem ze high-lvl nie ma tam łatwego życia ale low-lvl moze spokojnie expić nie narażając sie na wojny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Rymanów Zdrój-Thais
Imię: Goforias Amrill
Profesja: Sorcerer
Gildia: //////
Świat: Vinera
Poziom: 25
Poziom mag.: 40
|
![]() VINERA
Więc tak. Przeważają w sume brazole, ale polaków też jest duzo (szczegonie w Carlin) PK'owcow jest nie stety duzo i to wszedzie. Najwiecej chyba w Thais Ceny sa znosne- P armor 1 k, tak samo legi, Crown Helmet 3k, Noble Armor jakes 2,5 k Atmsfera fajna, ale duzo pk'owcow.Wojen jak na razie nie ma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Profesja: Druid
Świat: Inferna
Poziom: 11
Skille: 16/19
Poziom mag.: 13
|
![]() Dodam swoje 2 grosze, co do Inferny.
Jeżeli chodzi, o pk .. To cóż to już jest taki serwer ![]() Ubaw jest przedni przed dp w Carlin jak to wysokie levele robią se jaja ![]() tylko czasami jak jakiś noobek się czepi to leja :/. Można też czasem oberwać za nic przykład: Raz, gdy siedziałem przed dp byłem świadkiem jakiś cwaniak na niskim lvl pekował no i oczywiście potem padł ![]() ![]() ![]() Tak, więc ciężko powiedzieć, kiedy się padnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: 50.16°N 19.00°E
|
![]() Pytanie do doświadczonych graczy, szukam spokojnego świata PvP [najlepiej niemiecki serv, chociaż amerykańskim też nie będe wybrzydzal] na którym można luźno nabić trochę wyższy lvl i nie biega banda hlvl PA uprzykrzająca życie każdemu kto zaczyna coś osiągać. Narazie grałem na Pandorii i Saphirze stad moje traumatyczne przeżycia i pytanie do Was. Nie chodzi mi o PK o ceny, o zaludnienie tylko o atmosfere i PA.
Ostatnio edytowany przez elezde - 29-06-2006 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2005
|
![]() Przejrzałem pare stron i dawno chyba Chimery nie było..
Otóż świat, który był jakiś czas nieznośny, zwłaszcza przez wojny pl z mojej gildii vs. reszta pl, głównie w kazz uspokoił się. Amerykański serwerek, ale jak tam tego nie odczuwam. Najwięcej jest BRów i polaków. Szwedów bardzo żadko spotykam (cały czas w kazz mieszkam raczej). Ostatnio ponoć jeden druid 100+ zaczął PA-czyć, ale jeszcze bezpośrednio (ja lub kumple) tego nie doświadczyliśmy. Jak dla mnie to w kazz jest spokojnie, a wiecie ile tam jest kopalni.. zawsze coś się znajdzie do zabicia ;p. Ceny są niskie (demonka 40k, FS jakieś 5k itp. ;], runki jak wszędzie, wysoko ;p). |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
|
![]() Xerena jest dość młodym światem więc najczęściej spotykane są lvl 13-25
rook zapchany (rano troszq lepiej) sporo Pl troche Sve i BR (ogolnie kilkudziesięciu imigrantów z lucery w tym ja ceny znośne Pk no cuż są rózni ludzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]() EMPERA
1.Mało PK 2.Dużo wolnych miejsc do expienia 3.Niskie ceny np. FS - 3-5k Plate Armor - 600-800 Knight Armor - 6k GS - 40k Dragon Shield - 3k PS. Mojemu koledze udało się kupić BSa(Bright Sworda) za 3k naprawde 4.Mało osób na rooku 5.Można liczyć na pomoc osób z high lvl. To bedzie na tyle myśle że nie bedziecie zwracać uwagi na tropne pledy ordoglawiczne ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]() Kiedy zostanie opisana Kyra??
Proszę opiszcie Kyre !! ![]() ![]() |
![]() |