![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Tylko żeby ta dyskusja była na temat gdzie się wypowiadasz.
|
![]() |
![]() |
#325 |
Zbanowany
|
![]() Juz po wojnie ... ludzie sie wkur***i bo mamy spy w guild i co mamy robic akcje tamci juz o tym wiedza i po akcji . A na OB nie wyjdziemy bo ludzie leca sobie w kulki i blessow nie umieja kupic od 2 dni .A wiec ch**a z tego bedzie wszystkiego . Cya
|
![]() |
![]() |
#326 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ehh blagam zrobmy jescze OB na koniec. Wezcie zbierzcie ludzi do kupy, idzcie ekipa po blessy i dacie rade. |
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Lmao xDDDDDDD
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() A miałem zrobić porządny filmik z kilku OB.. może jednak?
|
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Nie sadze, aby oznaczalo to koniec wojny, raczej chwilowe zalamanie, lub cos w tym stylu. O ile nie propaganda.
Nikt sie nie wyplacil praktycznie, nie ma zadnego posta o koncu wojny... @Lavio Zobacz do swoich Prywatnych wiadomosci jak bedziesz mial czas bo mam do Ciebie pytanko ![]()
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy Ostatnio edytowany przez Barnabhinio - 23-01-2008 o 18:22. |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Zeby tylko 1 byl ![]() Ostatnio edytowany przez Arturo Soprano - 23-01-2008 o 20:05. |
![]() |
![]() |
#332 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Satel Thorus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mayday
Świat: Nerana
Poziom: 70+
|
![]() wiec to oznacza koniec wojne? nie sadze po pewnej przerwie znow zaczna sie OB
|
![]() |
![]() |
#334 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Rok sneaków czy paymenty, pół roku expa i kolejny war?.....
|
![]() |
![]() |
#336 |
Zbanowany
|
![]() Problem w tym ,ze skoro mamy spy nie ma mowy o snejkach ... Na OB nie wyjdziemy bo nie ma blessow i sie boja ludzie dlatego juz po war.Cya
|
![]() |
![]() |
#337 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Fureyka nie wierzysz ze wyjda juz na ob tak ??
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fureyka i Lavio wy to nie powinniscie sie udzielac nawet w sprawie spy. Bo obiecuje jak zabierzcie mi z venta tego spy to upierdole was na 1 miejscu i jeszcze wam kwiatka rzuce na pogietego lezacego ludzika.
Nie macie sie co spinac jacy to wy nie pro evul masterzy pvp bo nie raz pokazywaliscie wasze umiejetnosci na solowych akcjach, a to ze mamy spy to nie powod do dumy i wywyzszania na forum. W naszych oczach wciaz jestescie na poziomie 0. Spy predzej czy pozniej zostanie wykryty i mam cicha nadzieje ze do tego czasu ludzie sie nie zalamia i wciaz beda walczyc np. po to aby Tobi Fureyko i Tobie lavio uprzykszyc zycie ![]() Badz pozdrowiony Spaju ![]()
#340 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak jak gowno wyplywa na wierzch, tak i nasz szpieg wyplynie do temple pewnego dnia
![]() |
![]() |