![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popros wiec Loathe, zeby zbierali sie na openy przed 22, bo o tej godzinie przewaznie koncze granie i zbieram sie do spania, nie mam zamiaru zawalac szkoly dla jakiejs gry.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() dobra nie kloccie sie
![]() dla osob bardziej nowych niz starych (na Eterni) dam link do fajnego filmu by Jerhyn ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=EMYLbiwsDHs
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Mighty Iltiades
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Seraphication
Poziom: 118
Skille: 98/xx
|
![]() Nie sadzilem ze kiedys napisze cos na tibia.pl
Czasem zagladam na wydarzenia ze swiatow / Zdjecia Eternia aby poczytac jakie glupoty co niektorzy pisza. Zala sie jaka to eternia jest niedobra itd. Placzecie ze kazdy na was robi itd. A prawda jest taka ze to wszytko wasza zasluga. Nie mowie tu o kims jak Fagaro ale 3/4 uzytkownikow tego forum to tzw jak ja to nazywam , dzieci kopalni i kazordoon. Tak , tak mowie tu o typkach pokroju Szczykow Slajderow i innych kolesi. W sumie ten post pisze za pozno bo wojny juz niema ale chcialem sie podzielic moimi doznaniami . Eternia to swiat pvp i zawsze bedzie na nim pa i niesprawiedliwosc. Full respect dla co niektorych graczy jak Speed Da'hero ktorzy nie gadali glupot tylko starali sie walczyc a nie jak np: Hedos ktory byl gotow wyrzucic swoich ludzi z domku w ab aby byc free. Heart of Darknes(s)? Ktory byl mocny w gebie i to wszytko na co bylo go stac.A i jeszcze jedno. Ja ta fre traktuje jako dobra zabawe a nie jak co niektorzy walke na smierc i zycie. Jak slysze slowa : Szwed , Judasz , Zdrajca Polakow to smiac mi sie chce. To tylko gra i trzymam w niej z tymi z ktorymi trzymam. Nawet nie wiecie jak wielu tych "Szwedow" Polakow jest. Kazdy starszy gracz nie mysli w tak glupi sposob jak ex ekipa RO / Polan / Rebelsow ![]() Huh btw. Stan: Aktywny gracz Imię: Mighty Iltiades Profesja: Royal Paladin Gildia: Sera~ Świat: Eternia Poziom: 118 Skille: 98/xx Poziom mag.: :> Hah wtedy ostatnio cos tu pisalem ![]() Ostatnio edytowany przez Mighty - 03-04-2008 o 09:26. Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Miami
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bikekrolik
Profesja: Knight
Poziom: 80
|
![]() oo Mighty
![]() ![]() co do tego to rowniez uwazam ze niektorzy sa smieszni z tym, ze traktuja tibie powazniej niz rl life.. no ale coz to jest ich sprawa pozniej gorzko zaplacza. A ze leca obelgi w waszym kierunku wynika to z tego, ze poprostu niektore osoby traktuja ta gre zbyt serio tak samo niejednokrotnie padaly slowa krytyki na Polakow. No coz nie mamy w tibi najlepszej opini jak narod... moze tylko Br maja gorsza chociaz i chyba to sie tez zmienia ![]() Nastepnie napisales, ze traktujesz ta gre jako dobra zabawe. Ok to jest super podejscie do gry only 4fun sam ja tak traktuje ale moim zdaniem jedno odbywa sie kosztem drugich ![]() ![]() Sam mialem ta przyjemnosc zobaczyc "pay boh" a potem ujrzec napis you are dead. Moim zdaniem troche nie fair jak w zaookragleniu ludzie z 150lvlem ubijaj 80. Wynik takiej rywalizacji jest raczej przesadzony... kojarzy mi sie to z sytuacja w ktorej bylaby sarna i lew w jednej klatce (rezultatu sie latwo mozna domyslec kto zostanie zjedzony) ![]() Sami wybralismy eternie jako swiat pvp i nie tylko na eterni ale i na innych pvp serwerach istnieje i bedzie istniec pa, pking i jak to ujoles niesprawiedliwosc. pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Ragnus Firedhea
Profesja: Paladin
Poziom: 111
Skille: 93/68
Poziom mag.: 18
|
![]() @Up wiadomo, że sarna
![]() że nie jest mięsożerna.
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
|
![]() Nie bo zjedli by klatke .
Gz zabicia Carla Fehr przez decc~ najs
__________________________ _________________________ ________________________ ______________________ ____________________ ![]() _______________ ____________ __________ ______ ____ __ _ Ostatnio edytowany przez damidajlek - 03-04-2008 o 17:27. Powód: ee |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma to jak pisać o osobach o których się nic nie wie ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
|
![]() Taa, wkoncu ktos na tym forum mysli w calkiem zdrowy sposob o tej grze >.<
Nic dodac nic ujac. Btw. Krolik widziales kiedys walke sarny z lwem na rl? To wszystko fałszywa propaganda ze Lwy jedza sarny bo tak naprawde to sarny sa krwiozercze i jest to udowodnione przez hipszanskich naukowcow ![]() ![]() Pozdro kochanie :*
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() odwalcie sie od sarny!
![]() jakis jestem zacofany chyba w tej calej sytuacji na eterni... apropo to za co niby padla Carla? Bo ja juz nic nie kapuje, najpierw "znika" PGWGH i pojawiaja sie nowe gildie a teraz pada Carla. hmm teraz sie zastanawiam czy kiedys na eterni bylo tak ze nie bylo zadnej wojny ^^ chyba zawsze ktos sie z kims tlukl pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Carla Fehr
pr 03 2008, 15:24:50 CEST Killed at Level 233 by Endyhrion and by Sneed
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() link do tematu z filmem http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119741
Ostatnio edytowany przez Bikekrolik - 03-04-2008 o 20:40. Powód: zmiana linku, speedy~~ zakazany :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, parę lat temu tez miałem takie spotkanie. w czasach jak IA trzasła serwerem. Ale zamiast nawyzywać im, zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy to zostałem na eterni, wbiłem level, wstąpiłem do dobrej gildi i teraz inaczej na to patrze. czasami sam wracam z hunta, właśnie wtopiłem 80 bp mf, 5 bp ghp, 4h softow i mam 30k loota, następnego dnia muszę iść na dragi żeby znowu mieć kasę na poi DL, A MOŻE zamiast "iścia" na dragi pójdę na kopalnie wywalić kilka osób z bohow i jutro znowu na POI? sam tak nie robie, ale wiem ze to łatwe źródło kasy. inna sprawa, ze mając te 100 mln expa juz sie tych smoków i innych paskudztw nabiłem, i naprawdę jestem szczęśliwy jak ktoś daje mi powód żeby go bić, bo walka z graczami jest zabawna.
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Susz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kris the Wise
Poziom: 221
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
|
![]() Czy uwazasz Mighty, ze ja podchodze bardzo powaznie do tej gry??
![]() Bylem w gildii Polaniie dlatego pytam bo sam napisales, ze tej wlasnie gildii ludzie podchodza zbyt powaznie do tibii. A faktem jest, ze przeginacie pale po calosci i napewno nikt mi nie wmowi, ze tak wlasnie nie jest. Co do Carli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce szerzyc plot ale z tego co słyszałem to Endy pa'ował jakiegos kumpla Carli a ona wpadła i zaczeła go bic to sie Dece zleciało.
Wogole wiecie juz o wojnie Dl vs. Dece? ![]()
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Lokacja: Śrem
Imię: Pirkerister
Gildia: Colera
|
![]() Cytuj:
![]() z gildia siedzielismy na demonach wlecial Bysen zaczol mnie bic...padlem bo skonczyly mi sie wszystkie potiony i po tym jak ja padlem Bysen zaczol bic Ach'a kolega Carli, wiec ona chciala mu pomoc i sama padla ![]() i teraz jest wielka wojna od czego zalezy czy bedzie takie Pa na eterni czy nie XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Flahulitta
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() No i zaczela sie apokalipsa
War frags - Maelstrom, DL, SD & Reload [0] vs [0] Decessus Frags made by Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli and Reload before the war declaration: Sneed Apr 03 2008, 22:42:39 CEST Killed at Level 151 by Prince-Bond and by Hasztaroth Frags made by Decessus before the war declaration: Ivion Reaver Apr 03 2008, 22:36:01 CEST Killed at Level 154 by Sneed and by Lord Pally Smurf Redrose of Northkeep Apr 03 2008, 22:38:44 CEST Killed at Level 177 by Lord Pally Smurf and by Bysen |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Mighty Iltiades
Gildia: Seraphication
Poziom: 118
Skille: 98/xx
|
![]() Cytuj:
Przeginamy i co z tego? To tylko gra. Od dawna DL byl prowokowany przez nas till yesterday kiedy doszlo do starcia. Teraz bedzie troche zabawy =P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W kazdym razie, gratz dla carli pokazała ze jednak wie co to jest pvp a gdyby ktos nie wiedzial to na filmiku sa pokazane 4 minuty a ganiala z nimi wczesniej jeszcze okolo 10 ![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
|
![]() widać było ze carla ma lagi, trochę "żabkowała". ale też bicie endyrhiona bylo głupotą. wiadomo ze go by nie ubiła.
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Susz
Imię: Kris the Wise
Poziom: 221
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
|
![]() Mighty nie odpowiedziales na moje pytanie
![]() A no teraz zobaczymy jak beda sobie walczyc ludzie, ktorzy smiali sie z nas podczas naszej walki. |
![]() |
![]() |