--> | --> |
![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() niewkuzysz mnie takimi slowami ja mam na tyle kultury ze postrafie podejsc do wszystkiego w miare normalnie wiec jak taki cwany to przyjezdza do mnie Walbrzych ulica wroclawska dalej moze mnie znajdziesz, czlowieku jestes prawdziwy pajac masz bardzo pospolity slownik i niewazaj sie za takiego twardziela bo to sie moze odbic na twoim zyciu w puzniejszych latach idz dzieciaku poczytaj kasiazki, bardzo dobre w trenowaniu opanowania swoich slow i wzbogaca slownik.
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() o.O niewiedzialem ze forum tibi.pl jest wasszego autorstwa. TO zem sie zdziwil.
OHOHO GROZISZ MI? Zabijesz mnie? hm......... wiesz ja mam tez kulture ale niepozwole sobie zeby ktos pomnie jechal bo napisalem post zebyscie wklejali i komentowali sski. MoF test IQ? prosze bardzo wprzeciewienstwie do Ciebie mam czym siem pochwalic. Chrodi prosze bardzo zobaczymy kto jest gowniazem ;o Gdzie sie spotkamy i kiedy? Ostatnio edytowany przez mats - 22-02-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 83/82
|
![]() Cytuj:
Edit@: Gdyby bylo mojego autorstwa przed stworzeniem konta na tym forum trzeba by bylo rozwiazac test IQ ... Wierz mi raczej nie bylo by cie tu teraz z nami ![]()
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 22-02-2005 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Cytuj:
1) Na 100% nie jest to Tibia zwykła, na OTS może byc wszystko niezaleznie od jego wersji a wersja 7.1 jest tylko potrzebna do wchodzenia.... pozatym niemasz PACC'a :} , a Sol ma inny OUTF. a runki jzu byly dawno ; ) 2)Kurna ty kupo ;d msgujesz do mnei ja znam droge do wszystkich kluczy na pamięc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Tak sie sklada ze ja jestem z krakowa chcesz moze pogadac w cztery oczy gowniazu !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aha pajacyku kozystamy z tego forum do innych teatow poniwaz 1 wszyscy sie tutaj znamy i zalozylismy ten temat poto aby kmentowac swoje sski oraz rozmawiac na tematy jesli ci sie to niepodoba to wyjdz i nietrzaskaj dzwiami
i zekam az wpadniesz z klegami tylko wiesz wypozycz samochud albo pozbieraj pod tesko na autobus lub pociag i ja czekam na ciebie i niestrasz mnie ze masz kolegow bo jak sie chwali ze sie ma to znaczy ze sie niema -.- wiec wystartuj zemnom z normalnymi slowami i wtedy bede sie czul urazony jesli znajdziesz na moj temat chociaz jeden argument.
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Edit@: Eh saviol ... Jak ten koles taki madry to i bez kolegow pewnie da rade xD
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 22-02-2005 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Imię: Cyr Szeryf
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 90/88
![]() |
![]() Cytuj:
![]() powoli cale forum przemienia sie w jeden wielki syfffffffff wlasnie przez takich ludzi @up |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik forum
|
![]() POsluguje sie takim slownictwem? pysznie. Ja sie chwale kolegami kto napisal ze przyjedzie z lordami czy tam jakimis innymi ziomami? A ty MoF czy jak ty sie tam zwiesz w podpisie masz 13 lat hm... niewydaje mi sie na tyle wiesz choziaz co to znaczy IQ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Nie Pieprzcie tu tyle glupot i pierdół, ale ten post z Kocham was itd. byl rzeczywiscie nie bardzo pasuajcy do tematu i jego zastosowania jednym słowem bardziej gejowski ^^
![]() @ Kayek, Zul nie zapomnijcie o mnie na BS'a ![]() PS. Czy Polacy Nie Moga Obejsc Sie Bez Ciaglego Wrzucania?!...
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
![]() |
![]() to ze temat zszedl na psy to juz wiem od dawna, od czasu jak zaczely pojawiac sie sski z awansami i posty bez sskow.
MATS mial racje ze zwrocil uwage na to ze robicie ten temat swoim prywatnym tematem. ja juz od dawna swoich ssow nie daje bo to juz nie ma sensu. o porzadek w tym temacie juz prosilam dawno i anor tez prosil, ale nic nie poskutkowalo dlatego nie dziwcie sie ze ktos was jedzie za to ze robicie sobie z tego CHAT a nie forum w kategorii ssy. wiem tylko jedno ze ktos kto wchodzi na ten temat to tylko marnuje czas bo krotko mowiac to dobrych sskow jest tu 1% (moze). a co do tego czy ktos odchodzi czy nie to juz jego prywatna sprawa odpowiedzcie sobie teraz wszyscy na pytanie: CZY GDYBYSCIE NIE BYLI Z CALMERY (TAK JAK WIEKSZOSC ODWIEDZAJACYCH TEN TEMAT) TO CZY NIE WZIELA BY WAS ****....CA CZYTAJAC TE KILKADZIESIAT STRON. i nie chodzi o to czy ktos was obrazil tylko pokazujecie teraz na co was stac. a na koniec to PA ANOR, QRZY i inni ktorzy odeszli, milo bylo ale sie skonczylo. PRZYJDA NOWI p.s. pozdrawiam wszystkich, ktorzy robia z mojego tematu jedno wielkie gnojowisko
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Lord of Destracktion
Skille: 91/89
|
![]() Sorry Nane ze tak wyszlo ale jakis pajac sie odezwal itd sorry !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2)Wiesz co czyni cie prostakiem ?! To ze oceniasz ludzi po wieku mam 13 lat i nie wstydze sie tego bo mam wiecej do powiedzenia niz taki (za przeproszeniem) nic niewarty smiec jak ty ... Obrazaj mnie dalej juz mi na ciebei klawiatury szkoda ![]()
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez moF - 22-02-2005 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() hmm powiem tak : Modku skasuj te bezsenswone posty
![]() -.- bo co oni maja do tego :/? ludzie lolx< to wlasnie jest nasza dobra polska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
=) pamietam o moich przyjaciolach=) baab tibia =)4ever=) Ostatnio edytowany przez Petozu2 - 22-02-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik forum
|
![]() Thx za przyznanie racji Nanerenderiel moze opuszcze ten temat bo to niema sensu tylko wkolko jechanie. Glupszym sie ustepuje. I wogle niewjechal bym na nich jakby niezaczeli ze TWOJ STARY ZDECHl itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Chrodi PLAX ostatnia prosba wyjasnij mi znaczenie slowa "noob" bo niesadze czy aj nim wlasnie jestem. Ostatnio edytowany przez mats - 22-02-2005 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Lord of Destracktion
Skille: 91/89
|
![]() Masz racje mozesz skasowac ten post i wszystko co chcesz
Ja zrobie wlasnego posta gdzie kazdy bedzie mogl sie wyzalic itd a nie zakazywac komus gadac.Aha i masz racje to nasz blad bo to temat tylko o ss przepraszam za wszystko i wszystkich ktorych obrazilem moj blad nara i jeszcze raz sorry papa juz tu nie bede zagladal nara i aha nie proscie mnie o zadne itemki bo juz nikomu nic nie dam ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok nane wiecej nieodzywam sie na ten temat i kasuje all moje posty moze i dobrze zaloze sobie wlasny temat na ktorym bede sobie gadal z przyjacilmi wstawiaml sski z advenced i gadal na tematy cya po prostu calmera i proslilbym zeby takie pajace nieodwiedzaly naszego nowego tematu cya!
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik forum
|
![]() Zmienilem zdanie niecofam nic tylko to co do Lorda powiedzialem bo zachowal sie fer a ty up dalej mnie obrazasz jak zalozysz swoj temat i bedzie napisane ze nie tylko ssy to sie niebede odzywac.
Chrodi- Niemial bym nic przeciwko jezli temat by byl ogolnie o tym co sie dzieje na calmerze a akurat takim niejest ;P Ostatnio edytowany przez mats - 22-02-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |