![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kevis Sayan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 24
Skille: 63/51
Poziom mag.: 7
|
![]() No wątpie że te buty są na rookgardzie bo niby z kad.... z wysepki położonej 3 kratki od rooka??
![]()
Człowiek rodzi się zmęczony i żyje po to aby odpoczywać. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego pomóż mu. Praca jest męcząca więc zanim zaczniesz zastanów się. Jeśli zrobienie czegokolwiek sprawia ci trudność pozwól to zrobić innym. Nadmiar odpoczynku nigdy nikogo nie doprowadził do śmierci. Kiedy ogarnia cię chęć do pracy usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. Praca uszlachetnia ale odpoczynek uszczęśliwia. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wiem, że to nie na temat, ale nie kapuje jednej rzeczy skoro dzięki tym butą można łazić po wodzie to po co Pacc, jak można sobie przebiegnac kilkaset kratek i jesteś na ANK albo cuś
![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Wyszków
Profesja: Rookstayer
Świat: Unitera
Poziom: 29
Skille: 20/24
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
|
![]() >>Spike Sword Quest (Rook)<< W pewnym miejscu wykopuje sie dziure. Gdy sie tam wejdzie nie ma odwrotu. Musisz isc dalej gdzie prowadzi droga. Po drodze troche potworów orc spearman 2 minosy i trolle. Gdy juz sie dojdzie do konca drogi wchodzi sie w teleport i telepotruje cie do Domu Toma za wiadrem jest dzwignia przesuwamy wiadro naciskamy dzwignie i teleportuje cie na tą wyspe. Każdy mówi ze przez kamienie nie da sie przejść. To zwykła iluzja tak samo jak na ghoustlandzie Duch który znika gdy sie do niego podejdzie. Gdy wezmiesz spike sworda teleportuje cie do swiątyni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() pfff możesz dokładniej powiedzieć? dawanie spoilerów o questach o któryc nic nie wiadomo jest legalne na tym forum wiec nie musisz sie bać... ale ty se jaja robisz, prawda?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Konrad Postrach Dziewic
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam
Świat: Luminera
Poziom: 18
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Kiedyś z ciekawości poszedłem sprawdzić czy jest ss na Luminerze, i jest, są ognie ale nie ma kamieni na których te ognie są
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Są tylko że ich niewidać.Czytaj cały temat zanim coś napiszesz.
BTW faktycznie temat ten i "cała prawda o tajemnicach rookgardu" zaraz dorównają tematom stonogi. @down No dobra porpostu chciałem to powiedzieć-i niech jakiś mod usunie mojego posta.
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 28-08-2006 o 16:50. Powód: Post Vialixa.A jego słowa są święte ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]()
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() @Xe'on Rookstayer
Wydaje mi się, że ty chyba nigdy nie zrobiłeś nawet carlin sword questa... ponieważ, gdybyś zrobił, to wymyśliłbyś cos odrobinę trudniejszego. LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Imię: Jakos tam sie nazywa
Profesja: Sorcerer
Świat: Valoria
Skille: 17/22
Poziom mag.: 30
|
![]() nie wiem co o tym myśleć bo:
1 to możliwe że to nie fake bo i na to nie wyglada ale 2 to czemu ta gosciówa ze screena nteraz se w tych budkach nie pujdze na tereny pacc pomyślmy czy cipsoft sam by sie pozbawił kasy z pacc przez takie butki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie proszę was, nie odpowiadajcie na ten post.
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik forum
|
![]() omg cipsoft właśnie tym nas zaskakuje specjalnie to zrobili tak łatwe zeby nikt sie nie skapił a do tego sztuką jest wiedziec gdzie kopać
Ostatnio edytowany przez Xe'on Rookstayer - 28-08-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Z tego co wiem Rookgard był przekopywany 101 razy i nic nie znaleziono -.-. Gdyby quest na Spike był taki prosto to Cipy musieli by dodać nowe silniejsze potworki, bo przecież co drugi 5 lv chodziłby z Spike Swordem, a ceny by dochodziły do 200gp (na mainie średnio 900 gp ^^) więc twoja opowiastka jest troche bez sensu. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobięłm Chara na XEnterze więc jak tylko Xe'on będzie online to jezeli mówi prawdę to niech pokaze mi SS na trade...Ale aż starch pomysleć cobybyło gdyby cherezje głoszone przez niego okazały sie prawdą.
![]()
![]() |
#336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem nie ma się co witać z gąską... SS kolegi moze byc prawdziwy... Poczekaljmy az ktos to sprawdzi.
![]() |
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziwna ta cała sprawa. Ja osobiscie wierze ze jest jakis sposób na zdobycie tego pięknego miecza!
Ostatnio edytowany przez Xe'on Rookstayer - 08-11-2007 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG Albo udowodnisz że masz SS (pokaż mi go na trade) albo wystawisz sie na pośmiewisko...your choice...
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 29-08-2006 o 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]() Uther92: To fake. Nie pisze, ile ten miecz waży, a napis dodał Fake Converterem.
|
![]() |