Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał?
Tengu 32 29.09%
Fire 51 46.36%
Rybka mnie to kto wygra 27 24.55%
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-02-2006, 17:09   #321
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janou
jaki daln xd vaikor pisal ze to byl trap na nizahe, planowali wiecej osob z tengu, ale nie wszyscy sie logneli..xd inaczej by to wygladalo gdyby sie wszyscy logneli i zabili nizahe xd

btw, dzisiaj byl kolejny zamach na biednego Crissbiego xd przybiegl dany darko, kobyl knight i ktos jeszcze+ z sd walil mnie jakis 52master.. i co?? i ucieklem im xD zero pvp, tylko 2 m walle zalecialy i ten sorc mnie 2 z sd walnal xd zenujace xd nie moge sie doczekac otwaqrtej walki, wiem ze napewno sie przydam xd

hail tengu
kiss dla ukochanego Getura:** i love ya biatch
Jak Niemasz Informacji to nic niegadaj z tego co ja wiem niz wlasnie tam dal sie trapnac tengu ...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2006, 17:15   #322
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Hmmm...O ile się nie myle to Trepik są tylko 2 porządne osoby(ja i Trepik;p) na Morganie które kibicują Realowi Madryt.Aaaaa...i dziśiaj Real Madryt:Real Saragossa 5:0
To Ja Dlaciebie Nie Porządna Osoba ?? Czuje sie urazony
WSzystkeigo najlepszego z okazji walentynek :* xD

stary 14-02-2006, 17:27   #323
Tirensa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tirensa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire
Świat: Morgana
Poziom: 65
Skille: 21/26
Poziom mag.: 52
Domyślny

Rozparywałem to pod względem poglądów piłkarskich xP.A tengu przegra dlatego bo ja i klaymos jesteśmy z fire.
stary 14-02-2006, 17:34   #324
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran

Hail Tengu Good Luck
stary 14-02-2006, 17:42   #325
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran

Hail Tengu Good Luck
wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest

ale Tirensa za to co ci solle zrobil trzeba go za***ac
a poglady pilkarskie sa niewazne ja Lubie Arsenal i Lyon wiec do realu nic niemam xD

stary 14-02-2006, 18:51   #326
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spec4rever
niech wygraja Trzeba dzis tengu zabic
wkoncu walentynki a ja kocham swe w tengu ^^ xD
No przydale by sie jakas akcja od rana skilluje na knighcie;p.
stary 14-02-2006, 18:52   #327
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.

Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.

Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)

Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.

@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.

Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.
Naharth jest offline  
stary 14-02-2006, 18:59   #328
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naharth
@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.

Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.

Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)

Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.

@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.

Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.
Uwierz mi Klaymos jest lepiej poinformowany od ciebie.A i oczywiście Fire wygra to to paskudny trap a jak Tengu wygra to to genialne arcydzieło techniki wojennej...heh szkoda gadać...
stary 14-02-2006, 19:06   #329
IceMaster :)
Użytkownik Forum

IceMaster :)'s Avatar

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
IceMaster :) ma numer GG 3963313 Send a message via Skype™ to IceMaster :)
Domyślny

Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....

Szukanie naprawdę nie boli ;-)
Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^

18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8?
18:19 Frelynx Knight [50]: wait
18:19 Shoot Draco [20]: fast plix
IceMaster :) jest offline  
stary 14-02-2006, 19:18   #330
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naharth

Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^

Ostatnio edytowany przez spec4rever - 14-02-2006 o 19:22.

stary 14-02-2006, 19:24   #331
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo ich poprostu jest to jest prawda ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^
Powiem tylko tyle:Racja.;]
stary 14-02-2006, 19:42   #332
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Profesja: Paladin
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....
czy rozwali tenq to sie zobaczy .. ale ... OBY
2xup
zabijcie Tengu skopcie im te tluste du*y nie miejcie dla nich litosci -.-
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-
stary 14-02-2006, 19:51   #333
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...

Hail Tengu!! ;]
stary 14-02-2006, 19:54   #334
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
2xup
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-
A jak ;d
pojedziemy swe;]

stary 14-02-2006, 20:11   #335
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A jak ;d
pojedziemy swe;]
Obys sie nie zdziwil jak oni pojada z toba ...
stary 14-02-2006, 20:21   #336
Tirensa
Użytkownik Forum

Domyślny

Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.
stary 14-02-2006, 20:24   #337
IceMaster :)
Użytkownik Forum

IceMaster :)'s Avatar

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
IceMaster :) ma numer GG 3963313 Send a message via Skype™ to IceMaster :)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
2xup
_/Fire

Tu masz racje a tak aprops cosa za wyjśćie z wojny musi zaplacić 500k czyli ponad 5k za lvl normalna stawka jest 1,5 za lvl, a Latco musi zapłacić 50k więcej za to że mnie męczył <jupi>

Szukanie naprawdę nie boli ;-)
Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^

18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8?
18:19 Frelynx Knight [50]: wait
18:19 Shoot Draco [20]: fast plix
IceMaster :) jest offline  
stary 14-02-2006, 20:30   #338
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu?

Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.

Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.
Naharth jest offline  
stary 14-02-2006, 20:32   #339
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik

Hail Tengu Good Luck

dokladnie to mailem na mysli xd przez kogo?? przez Fire xd przez nizahe xd morgana jest zaacofana od czasow kiedy nemesis i sublade zostalo wyrzucone z serva i wyslane na furore xd jak patrze na lvle na furorze smiac mi sie chce..xd kolega ktory na morganie zdobyl marny 55lvl, na furorze ma jsuh ponad 110 xd zenujace
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline  
stary 14-02-2006, 20:32   #340
Aonik
Użytkownik Forum

Aonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tirensa
Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.
No wiesz mi za czasow wojny Avis vs. Nemesis nie przeszkadzal Nizahe do dnia w ktorym stwierdzil ze mos skile sa za dobre (70/70) a to byl poczatek serva najwiekszy lvl biegal 80... podjechal do mnie podczas treningu 60 ms i 35 rp z avis - panowie ci stwierdzili ze skoro jestem polakiem to sie dolacze do nemsis niedlugo ... a z moimi skilami mialem byc niebezpieczny ( ie obchodzilo i ch to ze mowilem ze jestem neutralny ... ) wiec wybacz zdania o nim nie moge zmienic bo zepsul mi cala gre na hibernie choc miala byc taka wspaniala dlatego zdrowia nie bede mu zyczyc bo kiedys zepsul gre wielu ludziom a tego nie naprawi nawet jakby chcial wiec z bogiem ....

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania