|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto Twoim zdaniem wygra wojne? Lub kogo byś chciał zeby wygrał? | |||
Tengu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 29.09% |
Fire |
51 | 46.36% |
Rybka mnie to kto wygra |
27 | 24.55% |
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#321 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
|
![]() |
#322 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() WSzystkeigo najlepszego z okazji walentynek :* xD |
|
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozparywałem to pod względem poglądów piłkarskich xP.A tengu przegra dlatego bo ja i klaymos jesteśmy z fire
![]()
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran
![]() Hail Tengu Good Luck ![]()
#325 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest ![]() ale Tirensa za to co ci solle zrobil trzeba go za***ac ![]() a poglady pilkarskie sa niewazne ja Lubie Arsenal i Lyon wiec ![]() |
|
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() @spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.
Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da. Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? ![]() Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada. @Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo. Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi. |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez spec4rever - 14-02-2006 o 19:22. |
|
![]() |
#331 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
2xup zabijcie Tengu skopcie im te tluste du*y nie miejcie dla nich litosci -.- _/Fire zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...
Hail Tengu!! ;]
#334 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pojedziemy swe;] |
|
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.
#337 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tu masz racje a tak aprops cosa za wyjśćie z wojny musi zaplacić 500k czyli ponad 5k za lvl normalna stawka jest 1,5 za lvl, a Latco musi zapłacić 50k więcej za to że mnie męczył <jupi>
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
|
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
|
![]() spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu?
![]() Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh. Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu. |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Crissbi'orki
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
dokladnie to mailem na mysli xd przez kogo?? przez Fire xd przez nizahe xd morgana jest zaacofana od czasow kiedy nemesis i sublade zostalo wyrzucone z serva i wyslane na furore xd jak patrze na lvle na furorze smiac mi sie chce..xd kolega ktory na morganie zdobyl marny 55lvl, na furorze ma jsuh ponad 110 xd zenujace
11:34 Osamek: i kto tu noob jest? 11:34 Ogothoss: GETUR |
|
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()