![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Kurde dostal hunta od krystalana, bo on sie nudzi...
sewery/straznik gaju pogadaj z nim blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
|
![]() axe ale chyba przestane
![]()
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Rekin nie rob lipy, kto dostal hunta od Krystalana, i za co? Mozesz jasniej bo mnie pecyn troszke boli i myslec nie moge...
Btw, ladny mam podpis co?? ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() poprostu
zalogowalem sie,wyszedlem z dp podszedlem do niego,przywitalem sie,podszedlem do innych przywitalem sie. on mnie zawolal i napisal:rekin hunted zaczol nawalac spytalem sie dlaczego-odpowiedzial, ze sie nudzi (rekin~:why hunted? Krystt~:bored)
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() i tutaj mamy najczęstszy przypadek znudzonych hlvl'i?
tylko zdawało mi się, że w takim razie, powinien urządzić rzeź 'niewiniątek' na obcych zawodnikach, którzy w jakiś sposób mu podpadli O.o no.. ale z drugiej strony - wszak wspólni znajomi, to są mniejsze szanse, że ktoś potem będzie mu podskakiwał XD ale nie wróżę dobrze takim znajomościom, w ten sposób traci się często przyjaciół ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Kur... To byl jedyny porzadny h-lev z ktorym mozna pogadac itd... Mozliwe ze tak jak zenho ma paru own3row i tyle..
|
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol kolejny znudzony, ciekawe czemu watpie by odechcialo mu sie expic :/
![]() hehehhee poreda fajny podpis
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Rekin mnie bez powodu zaczoł huntować Fred Weasley(nie wiem czy dobrze napisalem). Ale zagadałem do Aikauzenho opowiedziałem mu sytuacje i pozbyłem sie hunta . Sprubój zrobic to samo może w twoim przypadku też podziała.
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Everlasting Mercy
tylko, że Fred Weasley to trochę inna historia - bo on od zawsze był 'dziki' i niezbyt lubiany z powodu swoich PK ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol
![]() ps kiedy mi oddasz moje 1 k?
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Taube
Bądź nie bądź jest on w blood bringers tak jak fred a aikau jest ich liderem ![]() ![]()
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehehehe spoko
![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem
![]() rishoo i inni beda z nim gadac ![]() @filipex rob caly fake w 1 poscie plx
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ehhhhh jak ja dlugo nie zagladalem do tego tematu.
Widze ze nic sie nie zmienilo / nudy i jeszcze raz nudy Zbieram ekipe na GS hunta za jakis tydzien albo 2 tygodnie ![]()
#340 |
Użytkownik Forum
|
![]() rob odstepy miedzy postaciami aby bylo widac to co piszesz to bedzie dobrze
![]() ech ciezkie jest zycie staruszka ![]() edit. looooooooooll ide se pozbierac miesko a tu nagle sami zobaczcie. ledwo zdazaylem skillse rozwinac ![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 20-02-2006 o 10:07. |
![]() |